Bojite sa smrti?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jannndo
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jannndo »

uplink napísal:som prekvapeny ze sa ma zrovna Ty pytas. A ze sa zrovna Ty bojis smrti. Hmm...no snad casom to pride ;)...a budes ten, ktory sa uz neboji ;)...
:)...ax...ja tomu z casti rozumiem 8) ...z velkej casti, ale to som len xcel navodit ta aby si to napisal aj ostatnym.
a smrti sa bojim na takej urovni ze niesom k nej lahostajny a obcas ma premkne zla az blba nalada...
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

ja sa smrti bojim,ale nie moc 8) sa raz to musi prist.a zivot by som polozil za niekoho ineho.ale len keby ho on polozil za mna :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jannndo napísal::)...ax...ja tomu z casti rozumiem 8) ...z velkej casti, ale to som len xcel navodit ta aby si to napisal aj ostatnym.
a smrti sa bojim na takej urovni ze niesom k nej lahostajny a obcas ma premkne zla az blba nalada...
heh co si neni na iCQ? Ci invisible? :P ;)
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

uplink napísal:heh co si neni na iCQ? Ci invisible? :P ;)

:)...jo...nexcel som ta otravovat...
btw...:ked su dvaja invisible tak sa moc nevidia :idea:
N!TrO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa N!TrO »

nerozmyslam nad tym casto, ale som zvedavi co je to vlastne ta smrt, co nastane potom ale tym nechcem povedat ze chcem zomriet, chcem si uzit zivot... uz ked by som mal zomriet, tak nech je to moment, rychla smrt... nie pomale, bolestive zomieranie...
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

smrti sa nebojim kazdy mesiac mam nieco ine zlomene a este za posledne 2 roky som videl 4 smrti z toho 3 ludia boli rodina :cry:
Dušan Šimonides
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dušan Šimonides »

no to zalezi na kazdeho povahe.A dolezitu ulohu hra aj to ze ako blizko a akym sposobom ktej smrti mal. :!:
Dušan Šimonides
Amateur
Amateur

Pocuvaj Shadow blaster.Si myslis ze ked mas nieco zlomene ze umieras alebo co.To ze ti umre niekto z rodiny to je fakt sok asi pre kazdeho.Lenze to len vidiz co je smrt ale pokial sa jej sam ani trochu nepozres do oci tak to nepochopis co to je byt na okraji utesu. :smt115
NIN
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa NIN »

na smrt sa rozhodne netesim a asi sa jej aj tak trochu bojim. niektori moji kamosi ju maju za lahky unik noja nie(viera). ci by som za niekoho polozil zivot? to by musela byt vazne dost kriticka situacia.
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

smrti samotnej sa nebojim, ale skor toho ze by som setkych stratil
Giacomo
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Giacomo »

na kazdeho to raz pride...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

kubikjuice napísal:smrti samotnej sa nebojim, ale skor toho ze by som setkych stratil
svojich blikych alebo uplne vsetkych a bol by si sam ?
lolop
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa lolop »

pravda ze z nej strach mam ale raz to musi prist
sophie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sophie »

ano, zo smrti strach mam, a velky...polozila by som zivot za niekoho, koho naozaj velmi lubim a bez koho si ten svoj zivot neviem predstavit...napr. za moju sestru, alebo za moju kamaratku Petku, ktora pre mna znamena naozaj vela...ale priznam sa, ze pomysliet na to teraz je taky sadizmus, no kedy sa to nedajboze niekedy stalo, tak by som nevahala
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

Ja sa smrti samotnej nebojim, mozno este toho umierania, naozaj blbo je zomret udusenim, uhorenim, utopenim a zozratim za ziva.......ked ked si vezmete zlomeny vaz, kulka do hlavy, rozplasnutie sa na chodniku....to je iba sekunda a hotovo. Ale to som nechcel, smrti sa nebojim, iba umierania, zivot by som polozil iba niekoho kto my je velmi, velmi blizky,a iba vtedy ak by som mu tym obetovanim predlzil zivot aspon na 5 rokov......trochu morbidne,ale tak to vydim ja..... :smt022
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

pred rokom a pol som mal havariu v 140-ke sme sa vykoprcli, nahanali nas 4 policajne auta, taka mala reality TV
vtedy som si ani neuvedomil,ze som mohol zomriet, s odstupom casu som velmi rad, ze som vyviazol zivy a zdravy, nuz co vtedy som sa absolutne nebal,ale teraz som uz troska dospel a bojime sa vsetci smrti to je jedna ista vec :!:
Dušan Šimonides
Amateur
Amateur

No ci by som polozil za niekoho zivot to zalezi od toho kto by to mal byt ale jedno viem urcite ze by som dokazal polozit zivot za lasku.A ci sa jej bojim ani nie uz sa sa snov porozpraval a neni to nic hrozne proste iba zaspis na dost dlho. :smt017
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

Smrti ani nie ved raz to pride.Zivot by som dal za dvoch ludi a to je moja mama a frajerka za nikoho ineho.Iba oni dve si to zasluzia
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

ja sa smrti bojim ale myslim si že by som dal v pohode svoj život za nikoho kto si to zasluži zvyknem si važit priatelov a rodinu viac ako seba ale ten starch by bol asi pekne velky
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Smrti sa nebojim mozem sa jej akurat tak vysmiat ...smrt nie je nic vazne a myslim si ze po nej pride nieco lepsie nez je zivot
Napísať odpoveď