hlavne rychlu .... inak o tom viete ze ked stojite na kolajnici a ide vlak oproti vam tak umriete skor ako do vas narazi !
dovod : lebo adrenalin + jendo z druhim vam sposobi INFARKT
R1k1nko napísal:hlavne rychlu .... inak o tom viete ze ked stojite na kolajnici a ide vlak oproti vam tak umriete skor ako do vas narazi !
To je napr. aj s gulkou. Niekedy zomrie dany aj na sok ktory vyvola gulka pri dopade ta telo a tlakova vlna narazi na srde a dostes sok a si mrtvy... To by sa stalo ak by si dostal napr. s deaglom do ramena...
R1k1nko napísal:ked stojite na kolajnici a ide vlak oproti vam tak umriete skor ako do vas narazi !
Raz som mal taky senm, ze som letel z nejakej budovy nazem uplne dlho a padol som s postele bolo to uplne realne mal som normalne extazove stavy 9sek .. ,
ale taka rychla smrt jedine neze by som chcel zomret ,ale ked uz hej tak v nejakej nadupanej kare a pozuby ozbrojeny.
ako by som chcela zomriet?...neviem, ale viem ako by som nechcela zomriet...napadnutie zozadu, s nozom- to fakt nie!!! z toho mam ten najvacsi strach...a umriet by som chcela zrejme na starobu, vo svojom dome, vo svojej posteli ako 100 rocna
moja vysnivana smrt je risk alebo zist...
v 60tke postavit sa na kolajnice, zapalit cigaretu a cakat, ci pride vlak...
ak dofajcim a nic, tak pojdem domov...
pozicat si volade Ferrari F40 a v plnej rychlosti to volade riadne rozflakat !!! v nadhernom aute a zabudol som dodat cestou by som zobral nejaku brutal lady a trosku by som si zajazdil za jazdi...i ked neviem de?? miesto na to neni...ale to by sa mi ozaj lubilo