Smrť

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
NIN
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa NIN »

nebo,peklo alebo mozno reinkarnacia. ja som veriaci takze sa priklanam k tomu nebu a peklo. nach uz tam je co chce dufam ze nie nic.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

kedze verim v Boha a som krestan, tak verim aj v posmrtny zivot.
len si myslim ze tam moze by este nejaky zivot na vynahradenie chyb a potom mozno nebicko.
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Pezzo napísal:kedze verim v Boha a som krestan, tak verim aj v posmrtny zivot.
len si myslim ze tam moze by este nejaky zivot na vynahradenie chyb a potom mozno nebicko.
kazdy mame na to iny nazor... a co takto reinkarnacia? co vravis na to, ze na napravenie chyb sa znovu vratis na Zem a ked sa poucis a ukoncis svoju zivotnu ulohu, bojdes do tvojho nebicka?
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa elko520 »

Nebo, peko, reinkarnacia, dalsi zivot?...pch...zamyslite sa!

Ludstvo existuje viac ako 1 000 000 rokov, zomrelo minimalne 50 000 000 000 ludi.....kam by sa vsetci pomestili? Predstavte si 50 miliard ludi na jednom mieste akokolvek velkom.... t.j. nebo-peklo vylucene......

Reinkarnacia?..ha!....Keby sme sa reinkarnovali aj teraz by boly medzy nami reinkarnovaný...a ako zistis ze si bol reinkarnovany? Nevies to, ... t.j. aj keby si bol je ti to na nic...

Pokracovanie niekde inde?.....nezmysel...dajme tomu ze je posmrtny zivot......museli by ste tam zit vecne......to by bola nuda.....

To co sa deje tu na zemi je len "proces" na zemy zivot vznikol aj zanikne......Deje sa to stale a vsade vo vesmire....len o tom nevieme a necheme vediet...Narodis sa a zomres, to je cele. Po smrti je nic! Ani nevies ze si bol, spomienky, NIC!

A vsetky tieto "zachrany pred smrtou" vznikly v nabozenstvach aby si ludi podmalili......"budes zly,pojdes do pekla....."......"budes zly, nedostanes sa k Alahovy...."......proste aby boly vsetci "dobrý"....

Vsetko je to iba "PROPAGANDA!" .... ktoru sme si vymysleli my ludia....
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

elko520 napísal:Nebo, peko, reinkarnacia, dalsi zivot?...pch...zamyslite sa!

Ludstvo existuje viac ako 1 000 000 rokov, zomrelo minimalne 50 000 000 000 ludi.....kam by sa vsetci pomestili? Predstavte si 50 miliard ludi na jednom mieste akokolvek velkom.... t.j. nebo-peklo vylucene......

Reinkarnacia?..ha!....Keby sme sa reinkarnovali aj teraz by boly medzy nami reinkarnovaný...a ako zistis ze si bol reinkarnovany? Nevies to, ... t.j. aj keby si bol je ti to na nic...

Pokracovanie niekde inde?.....nezmysel...dajme tomu ze je posmrtny zivot......museli by ste tam zit vecne......to by bola nuda.....

To co sa deje tu na zemi je len "proces" na zemy zivot vznikol aj zanikne......Deje sa to stale a vsade vo vesmire....len o tom nevieme a necheme vediet...Narodis sa a zomres, to je cele. Po smrti je nic! Ani nevies ze si bol, spomienky, NIC!

A vsetky tieto "zachrany pred smrtou" vznikly v nabozenstvach aby si ludi podmalili......"budes zly,pojdes do pekla....."......"budes zly, nedostanes sa k Alahovy...."......proste aby boly vsetci "dobrý"....

Vsetko je to iba "PROPAGANDA!" .... ktoru sme si vymysleli my ludia....
presne moj nazor... vystihol si to.. lenze ked sa nad tim zamyslim je mi do placu :cry: :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Mne tiez, predstav si nic nevidiet nic nesitit ani si nespomenut ze si dakedy bol proste zrazu koncis skoro vzdy ked na to myslim taq sa rozrevem :oops: dost ze hnusne. Kery debil to tak vymislel (Bodaj by mu deti krivo stali... :evil: )
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

drakeman napísal:kazdy mame na to iny nazor... a co takto reinkarnacia? co vravis na to, ze na napravenie chyb sa znovu vratis na Zem a ked sa poucis a ukoncis svoju zivotnu ulohu, bojdes do tvojho nebicka?

tak nejak
katie222
Novice
Novice

Príspevok od používateľa katie222 »

ahojte..podla mna ten co sa sam zabije..tak umrie smutny a jeho dusa bude naveky smutna a pokoj nenajde :( ...a duchovia su ty co sa vratia ked nestihli nieco spravit a vtedy si vyberu cloveka ktory je nato povolany...nie kazdy sa reinkarnuje... a niekoho iste caka po smrti vykupenie,odmena,raj:)))
:twisted:
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

prestante dmnti :lol: lebo sa budem bat ze sa zabijem :?
katie222
Novice
Novice

ale ked sa naozaj budes chciet tak sa nad tym nebudes zamyslat :D a to mi ver....
Rotten77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Rotten77 »

jo ale na nebo,peklo,satana a boha neverim cize sa necham prekvapit :P
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

A skuste si predstavit, ze po smrti bude..... NIC! Absolutna tma. Koniec existencie. Ziadne peklo, ziadny raj. Proste bunky doziju a koniec. Prijemna predstava, ze? Realne sa na nad tym zamyslite. Ved nikde neni overene, ze po smrti nieco je! To, ze niekto prezil klinicku smrt a videl "biele svetlo", to este nic neznamena. Moze to byt len reakcia mozgu, aby sa zomieralo prijatelnejsie.
makoss
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makoss »

nad tymto rozmyslam uz dost dlho... newim co bude potom, ale asi njeco ako spanok... :? :? :?
Apollo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Apollo »

To elko520 nebo je len stav duse teda nebudes mat svoje telo nic iba ako keby sa ti snival njaky pekny sen. Takze tych 50 miliar ludi sa ta v pohode zmesti. Ako si predstavujes koniec ? Myslim tym to co si hovoril ze zaniknes a uz nic nebude co si myslel tym nic ? Neco musi byt tym som si isty tak to citim, aj to nic je nieco :wink:
katie222
Novice
Novice

ak ste poculi o astralnom cestovani a prezili ho zistite co je smrt... pretoze tam sa stretavate s mrtvymi...su len v inych sferach... mozno sa vam to zda smiesne ale ono to robi vetsina atralnych cestovatelou... ja som sa tak minule bavila s mrtvym ujom...hehe
Behemoth
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Behemoth »

Uvažoval som nad tým veľa krát, ale nedošiel som k záveru ... čo bude po smrti ... uvidím až keď umriem
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

Ano... Pokoj a klud :) Ked sa nedostanem do PEKLA samozrejme :evil: :D
geoge046
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa geoge046 »

No ja som sa ozaj dost podrobne zamyslal, len to neviem vyjadrit par vetami. Podla mna nieco ako "dusa" sa potom zrodí v druhej osobe ktora sa v tom istom čase narodí. Teda duše sa len točia, len neviem, či to je aj k zvieratam a pod. Neviem to je na dlhsiu debatu... :?:
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

konecne nejaka tema plna optimizmu :D

neverim v posmrtny zivot.. prirodzenu smrt vnimam rovnako ako spanok - tiez o sebe neviem ked spim ;) (shut down) .. co sa tyka smrti tragickej - nerad si ju pripustam aj ked niekedy mam takeho tusaka ze ja sa prirodzenej smrti nedozijem.. hmmm.. ale tam to bude asi to iste co u prirodzenej akurat ten moment tesne pred - plny soku a bolesti a nahleho uvedomenia si ze game is over... tfuj toho sa desim...
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

verim v reinkarnaciu takze tak...
Napísať odpoveď