Ja sa nudim v skole stale a mame tam na nudu specialny nazov: kapor Ale na druhej strane kebyze do skoly nejdem vobec tak doma by som kapril este viac...
nudim sa v skole tym sposobom ze ma nezaujima ucivo.....same nepotrebne hujoviny......hned by som to zredukoval na polovicu.....ale inak je v skole furt haluz....furt robime nejake pcoviny.....my chalani
ale, ved v skole je sranda, gigabitova linka, za to jedno cvicenie si kadeco stiahnem, az do skoly chodievam s chutou ..a komu sa v skole nepaci moze odist, to je jeho kapusta
toto je taka tema nezmyselna !!! aspom pre mna !! ved jasne ze sa nudim v skole som uz tretiak na strednej a kazdy den ked tam idem tak dobre ze neplacem ze aka tam je zas nuda... a pocuvat tie ucitelske dristy !!
poptosim aby ste nereagovali na moj prispevok ze : mna skola bavi a je to vec nazoru a tak a neprehovarali ma ...lebo v jedne teme uz som sa dost nasral az az..
kdo chodi do skoly IVANKA PRI DUNAJI tak potom viem o com hovorim .. ved ani TV ma nebavi .. ani futbal na nej nemozme hrat... je to tam cele na p... takze nuda a nuda.... moj cely den je ze na SJL sa najem a potom idem spinkat ... ..
Ja sa v skole nudim iba cez niektore hodiny.Cez prestavky je sranda s kamosmi- Curtisom Jacksonom a Baguvixom.Alebo sa hram na mobile,alebo pocuvam discman.
No obcasne Cize kedy ako ja chodim do triedy kde chodia taky trochu je*ly ludia A ak trebars sa nudia tak zvesia dvere,lamu lavice,a podobne lol...niekedy si myslim ze som v osobytnej skole no chvala bohu ze nie :_D
canopus napísal:ja by som este taaaaak vratil napsat do skoly, v skole boli najkrajsie okamihy mojho zivota
ja som sice student prave maturujem,ale uplne s tebou suhlasim a preto sa snazim si tieto roky uzivat naplno
btw. momentalne sa straaaaaaaaasne nudim na seminaroch z informatiky,joj nuda ale hlavne ze uz tieto 2 dlhe hodiny koncia