prepac, ved ty to vies lepsie .. LMAOwarezman napísal:Nie lebo ten kto tam ide len nadovolenku bere USA inak.
Ako hojko a t0m4s3 cestovali do USA hladat Lesa...
Hojko chcel na seba upozornit a o5.
Jeho nezmyselne taranie do vetra by asi rozosmialo kazdeho. Vies ako sa nadava takym ako si Ty HOJKO?? Sedliak.Zhadzovat ludi a podobne. To nieje inteligentne. A vobec.
Vy (moderatori a sam velky hojko - cest skvelym vynimkam) sa pytate, co s touto temou chcel autor povedat. Ja sa spytam. Co si chcel touto temou dokazat? Ze si este stale tu? Hmmm...
Nechcem tu ukazovat ze Ta nemam rad, ale to, ze toto tvoje bezduche vymyslenie trapnosti korejskej bolo nevydarenym pokusom o vtip.
// Nadava tu niekto do sedliakov tebe?! 2 dni basa za porusenie pravidla 6. Osobne invektiva si nabuduce odpusti. Tomasito
Jeho nezmyselne taranie do vetra by asi rozosmialo kazdeho. Vies ako sa nadava takym ako si Ty HOJKO?? Sedliak.Zhadzovat ludi a podobne. To nieje inteligentne. A vobec.
Vy (moderatori a sam velky hojko - cest skvelym vynimkam) sa pytate, co s touto temou chcel autor povedat. Ja sa spytam. Co si chcel touto temou dokazat? Ze si este stale tu? Hmmm...
Nechcem tu ukazovat ze Ta nemam rad, ale to, ze toto tvoje bezduche vymyslenie trapnosti korejskej bolo nevydarenym pokusom o vtip.
// Nadava tu niekto do sedliakov tebe?! 2 dni basa za porusenie pravidla 6. Osobne invektiva si nabuduce odpusti. Tomasito
s tou kravatou a ostatnymi lesovimi vymyslamy mas pravdu ale preco si myslis ze sa tu riesia moznosti v USA ??? Lebo ja si myslim ze to patri k temem3thod-man napísal:nechapem co tu riesite ale myslim ze tu sa skor riesia Lesove vymysli ako moznosti USA.Mohol zazit vselico,neberiem.Ale nikto ma nepresvedci ze ma kravatu co striela gulkya atd.
!!!
preco si myslis ze hojko chcel na seba upozornit ??? aj kyby moze ved je jeden s majitelov fora a ten pribeh bol perfektny !!! skus daco take napisat ty !!! a potom budes macherAtrey napísal:Hojko chcel na seba upozornit a o5.
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
Toto nie je nadavanie, aspon to, co povedali. Povedali na to svoj nazor. A podla mna maju pravdu s tym, ze to bol trapny pokus o vtip, ako som to uz pisal par stran dozadu, ale to, ze sa to nepaci mne a vidim to takto, neznamena, ze to musis tak vidiet aj ty.test napísal:Toxi a Artey - tieto dva nicky tusim nadavali na vedenie tohto fora uz davnejsie a tusim ste mali za to aj vazenie.
-
Komo
Star
Za prve: Moderatori a admin by si mali uvedomit, preco na nich ludia obcas nadavaju. Niekedy to mozno je len ze z dlhej chvile, ale niekedy to ma svoje opodstatnenie. Ked napise "normalny" user nieco, co sa vam nepaci, pi*ujete ako chore vrany. Ked napise admin chory clanok, polka fora ho vychvali, preto ze je admin...rytolezci.
Forum je podla mna o tom, ze si ludia povedia svoj vlastny nazor.
Keby to modom bolo jedno, ani sa nad tym nepozastavia, nie oni musia s kazdej ko*ot robit vedu.
Tolko moj nazor. Pre mna za mna mi dajte basu, strielajte....ja neviem co, ale je to moj nazor.....
p.s. A co vy viete....mozno ze je hojko fakt sedlak.
Forum je podla mna o tom, ze si ludia povedia svoj vlastny nazor.
Keby to modom bolo jedno, ani sa nad tym nepozastavia, nie oni musia s kazdej ko*ot robit vedu.
Tolko moj nazor. Pre mna za mna mi dajte basu, strielajte....ja neviem co, ale je to moj nazor.....
p.s. A co vy viete....mozno ze je hojko fakt sedlak.
Poviem ti toľko najprv keď som to zbadal tak som si pomyslel že hojko musí byť ale ch*j že to napísal,keď však dal link na témy s ktorých vychádzal keď to písal tak som pochopil že les tu píše bludy.p4ra napísal:Toto nie je nadavanie, aspon to, co povedali. Povedali na to svoj nazor. A podla mna maju pravdu s tym, ze to bol trapny pokus o vtip, ako som to uz pisal par stran dozadu, ale to, ze sa to nepaci mne a vidim to takto, neznamena, ze to musis tak vidiet aj ty.
-
hojko
Site Admin
Atrey & Toxi: Rovnaka IPcka, obaja nadavate na forum ale stale sem chodite. Len tak na osviezenie pamati pre teba (vas) + p4ra:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=44979
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=28 ... ht=#284286
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=44979
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=28 ... ht=#284286
Kdo ma na hojka zlý názor okrem tvojho kamaráta s rovnakou ip ako ty??toxi napísal:Kedze sme na intraku mame lan a na net ideme cez skolsky server, tak to asi preto bude rovnaka ip a komo by mal mat tiez taku istu.
A este nieco Hojko osobne ta nepoznam, ale potvojich prispevkoch som si o tebe urobil nazor. A to ze Les trepe bludy to mi je tak suma fuk, ako hovori nas vychovavatel na intraku: Pozera asi vela proamerickych filmov.
Aspon si videl po tej mojej teme aky nazor maju ludia na teba.
Pozri sa Hojko kedze na teba dost ludi nema dobri nazor mohol by si sa trocha nad tym zamysliet. A niektory ludia s tebou suhlasia len preto lebo si ADMIN. Mne je to tak ukradnute ci ma das do vazenia.
-
t0m4s3
Admin
Atrey takych ako ty sa tu vystriedalo uz asi 20. Cela tvoja existencia spociva v tom ze si ponadavas na vedenie, forum atd a co sa stane za 2 tyzdne? Mame ta tu zase. Nikto ta sem nenuti chodit, nie je to tvoja povinnost a nikto ta za to nezbije ak sa tu uz neukazes - ja ta dokonca za to pochvalim. P4ra precitaj si niekedy co ti ludia pisu - napriklad hojkove linky a mozno pochopis kto pise bludy a snazi sa byt zaujimavy.
a tema sa OPAT RAZ zvrtla na osobne invektiva, takze lock.
a tema sa OPAT RAZ zvrtla na osobne invektiva, takze lock.