Aky mate nazor na homosexualov?
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ked sa pozries o par stran do zadu tak by si tu nasiel pekny prispevok uz neviem od akeho usera ze to moze byt aj dedicne a ze je to v genoch..takze uz ked je dieta na ceste tak sa to rozhoduje ze aku bude mat orientaciu alebo sa to moze unho prejavit po case...ale neodpovedal si na otazku ze co keby si mal chlapca gaya napisal si iba ze ked by to bolo dievca tak ze by ti to nevadilo...R1k1nko napísal:za to mozu taky ludia co ich nebavilo pichat tam kde sa ma !!
a ked budem mat take dieta .. tak potom . nevim ale dufam ze nebudem mat (zaklopal som si na drevo -moju hlavu ) a ked nahodou ano tak ked to bude dievca tak to mi nevadi ale ako uz bolo spomenute ze nam sa to paci ale muz sa nam hnusi ! takze za to nemoze ze sa taky narodil za to si moze sam a nehovorte mi ze je to choroba je to.... zla vec.
-
fuCKYou
Medium Professional
Dead_Warrior - napisal to myslim Tomasito a tiez nechapem preco by to malo byt dievca .. to si akoze mieni dat odobrat spermie aby mal 84%sancu na to aby to bolo dievca? a ked bude a bude lesbicka tak ju bude v tom podporovat lebo mu bude pripadat jeno dcera sexy?
R1k1nko - pojdes do sekcie pomoct a budes sa pytat "ako zmenim geny mojemu synovi? on je gay a mne sa to hrozne nepaci .. ja ho nechcem" ?
R1k1nko - pojdes do sekcie pomoct a budes sa pytat "ako zmenim geny mojemu synovi? on je gay a mne sa to hrozne nepaci .. ja ho nechcem" ?
-
Dead_Warrior
Professional
Asi hej mozno bude bojovat aj az jej prava...akoze ked budem mat dieta a nahodou by to bol gay/lezba tak urcite ked by som sa o tom dozvedel tak urcite by ma to zaskocilo ze preco pravo on/ona ale dako by som sa s tym zmieril a urcite by som ho nezavhrol...^Nevermind napísal:Dead_Warrior - napisal to myslim Tomasito a tiez nechapem preco by to malo byt dievca .. to si akoze mieni dat odobrat spermie aby mal 84%sancu na to aby to bolo dievca? a ked bude a bude lesbicka tak ju bude v tom podporovat lebo mu bude pripadat jeno dcera sexy?
-
Dead_Warrior
Professional
Alebo ked tak po nom tuzis po tom obchode tak si o zaloz a mozno tym aj niekoho zachranis...nedokazem najst an teba slova...ako ^nevermind pisal keby to bol gay tak by si ho odvrhol a keby to bola lezba tak by si sa nad nou vzrusoval co? mozno dokonca keby si to s niakou rozdavala u vas tak by si si ho**l co? btw. sry za mierne odbocenei od temyR1k1nko napísal:Nevermind : jj a co bude haluz ved ked ja budem mat dieta tak to bude az za 4-5 rokov....a co ty vies ze ci nebude nejaka stranka kde si kupis online obchod a tam si kupim nejaky pripravok ...![]()
preto potrebujem tu sekciu ze pomoc.. aby ste mi dali link
-
R1k1nko
Darca
co sa nad tym zrusujete !!!! niesom zziadny vadny a ani nijak chory !! prote som proti homosom !! (ako su skiny proti ciernym a tak pod... ) a kebyze mam dieta gayja !!! tak to ja mat nebudem ! a hotovo ... a na dievcati sa robit nebudem... chodte vsetci do ...... p ....skur.
je to moja vec ci som za alebo proti nim !!! a ne ze vy mi tu budete (dvaja homosi asi ) rozkazovat a kazat ze gayovia su dobry a bla bla ... .
si to rozpravajte inym a ne mne ,,,JE TO MOJA VEC <<>>>
a ziadne take reci ze som chory a pod... to si odpustite....
teraz som vam to vratil
a mam uprimne v pic... ze ci dostanem BAN za tie nadavky a ine urazanie .. ale cloveka vieta tak vytocit !! pokial viem je to diskutne forum aby sa diskutovalo a ne aby sa rozkazovalo ze co mam robit a ake mam mat nazory !DP>(C)
je to moja vec ci som za alebo proti nim !!! a ne ze vy mi tu budete (dvaja homosi asi ) rozkazovat a kazat ze gayovia su dobry a bla bla ... .
teraz som vam to vratil
a mam uprimne v pic... ze ci dostanem BAN za tie nadavky a ine urazanie .. ale cloveka vieta tak vytocit !! pokial viem je to diskutne forum aby sa diskutovalo a ne aby sa rozkazovalo ze co mam robit a ake mam mat nazory !DP>(C)
-
Martin44
Professional
ak si ma chcel urazit tak neviem na zaklade coho, lebo mylsim ze gramaticku chybu som neurobil a to ze nepisem spisovne ale tak ako mi huba narastla to je uz ina kapitola....hlavne ze nerobim chyby v style -Bistrica alebo ste pekny....Vitalij napísal:veru. koncene niekto dospely. taky uzasny gramaticky a retoricky prejav je hodny prinajmensom docenta lingvistiky...
Hehe nevim kto robi chyby
-
t0m4s3
Admin
horsie ako ban je nazor ostatnych co si z takehoto prispevku o tebe spravia obrazR1k1nko napísal:co sa nad tym zrusujete !!!! niesom zziadny vadny a ani nijak chory !! prote som proti homosom !! (ako su skiny proti ciernym a tak pod... ) a kebyze mam dieta gayja !!! tak to ja mat nebudem ! a hotovo ... a na dievcati sa robit nebudem... chodte vsetci do ...... p ....skur.
teraz som vam to vratil
-
Dead_Warrior
Professional
R1k1nko : sak ok tvoj nazor ti nikto nebere ale nehovori sa nahodou tomu ked je niekto proti niekomu ako si spomynal skiny ze nemaju redi cernochov tak nevravi sa tomu btw rasizmus? A ako vies ze tvoje dieta ak by to bol chalan ze by to nebol gay? clovek nikdy nevie a nema sa hovorit Nikdy nehovor nikdy...Dajme tomu cisto hypoteticky tvoje dieta by bolo na baby ale po niakom case by zistil ze ho baby nepritahuju alebo nie az tak moc ako chalani...Co by si potom spravil? Keby jedneho dna prisiel za tebou ze oci? Pacia sa mi aj chlapci...Alebo by si dosiel jedneho dna domov z roboty a v izbe by si nasiel svojho syna ako si to s niakym chalanom rozdava? Ako by si zareagoval?...neber to tak ze chcem vyvolavat konflikty ale sak toto je diskusne forum ako si napisal tak podme diskutovat... 
-
R1k1nko
Darca
Dead_Warrior: takze dieta mat gaya nebudem matl (lebo som si ''zaklepal na drevo '' ze dufam ze ne ) no ak ano a budem mat nahodu take dieta... tak ja neviem ale ako vravim ze dufam ze nebudem mat !! ale no ak predsa tak hmmmmm ????!!/// ................loading.................neviem fakt.. neviem ....
inak rasista urcite niesom !!
(ale teraz si aj tak rasista lebo ked nemas rad ciganou ale ostatne rasy ti nevadia tak si rasista alebo cinanou to je jedno volaco nemas rad a si rasista !! to nie je moj nazor ale nazor LUDU ....moderneho)
t0m4s3 a nech si myslia co chcu ! mam to na salame .....
inak rasista urcite niesom !!
(ale teraz si aj tak rasista lebo ked nemas rad ciganou ale ostatne rasy ti nevadia tak si rasista alebo cinanou to je jedno volaco nemas rad a si rasista !! to nie je moj nazor ale nazor LUDU ....moderneho)
t0m4s3 a nech si myslia co chcu ! mam to na salame .....