Totálna haluz

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
dekarbon
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Totálna haluz

Príspevok od používateľa dekarbon »

Chcel yb som sa s vami podeliť o jednu haluz čo som dnes počul..spolužiak mi tvrdí že AMD Semprony "niektoré" majú jadro Barton..ja som ho tak vysmial že Sempron má vlstné jadro a baerton je uplne odlišný procesor s uplne odlišným jadrom..no čo si myslíte o tom vy?
pato83
Addict
Addict

Re: Totálna haluz

Príspevok od používateľa pato83 »

dekarbon napísal:Chcel yb som sa s vami podeliť o jednu haluz čo som dnes počul..spolužiak mi tvrdí že AMD Semprony "niektoré" majú jadro Barton..ja som ho tak vysmial že Sempron má vlstné jadro a baerton je uplne odlišný procesor s uplne odlišným jadrom..no čo si myslíte o tom vy?
No nič,iba to že mame obrovske štastie že tu mame pana osvieteneho a je uplne skvele že si ho vysmial, lebo ty na to maš. :lol:
C.e.D
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa C.e.D »

pato83 napísal:No nič,iba to že mame obrovske štastie že tu mame pana osvieteneho a je uplne skvele že si ho vysmial, lebo ty na to maš. :lol:
suhlasim :D musia byt ludia aj ako dekarbon, a to sa akoze chvalis tym ze si ho vysmial??? a k teme, BARTON je jadro ale nie na sempronoch
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

pato83 napísal:No nič,iba to že mame obrovske štastie že tu mame pana osvieteneho a je uplne skvele že si ho vysmial, lebo ty na to maš. :lol:
to si ako myslel nechápem...
C.e.D
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dekarbon napísal:to si ako myslel nechápem...
to myslel tak ze si o tebe urobil mienku ako vsetci ostatny co citali tvoje prispevky a spamy, bez urazky...
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

aha už chápem atkže to znamená asi tolko že sem píšem samé sprostosti anevyznám sa..takže do tohoto fora nepatrím?
C.e.D
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

dekarbon napísal:aha už chápem atkže to znamená asi tolko že sem píšem samé sprostosti anevyznám sa..takže do tohoto fora nepatrím?
nie len ze by si mal viac ucit, citat, nespamovat a ked nieco nevies na 100% tak to nepis alebo napis ze nevies presne.... :wink:
EDIT: a neurazat a neposmievat sa inym
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

dekarbon napísal:aha už chápem atkže to znamená asi tolko že sem píšem samé sprostosti anevyznám sa..takže do tohoto fora nepatrím?
To som tym určite povedat nechcel a neospravedlnujem sa,lebo nemam za čo, len nepochopim čo je ¨totalna haluz¨ na tom že niekto tvrdi niečo a ty ho vysmeješ ale možno sa to vekom spravi. Ja som tiež nezožral mudrost sveta ale nikomu sa nesmejem a ešte sa k tomu aj tým chválit. :?: :!:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

predtym ako si sa mu vysmial si urcite hladal napr na nete a zistil si ze spravne by sa mal vysmiat on tebe, ze ano?

najdi su googlom toto SDA3000DUT4D
medziinymi odkazmi najdes aj toto http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Se ... 0BOX).html
C.e.D
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:predtym ako si sa mu vysmial si urcite hladal napr na nete a zistil si ze spravne by sa mal vysmiat on tebe, ze ano?

medziinymi odkazmi najdes aj toto http://www.cpu-world.com/CPUs/K7/AMD-Se ... 0BOX).html
hmm tak to je pre mna novinka som nevedel ze na semprony davali aj barton, zas som o nieco mudrejsi :)
-TAMY-
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -TAMY- »

Myslim to, ze pokial dakoho vysmejes, by si aj sam mal mat prehlad,kedze si sa akurat tak strapnil.. Barton je jadro pouzivane na CPU do Sockletu A (Socket 462).. Boli v Athlonoch XP ak sa nemylim od 2500+ do TOP modelu 3200+..

Neskor sa davali jadra Barton aj do Sempronov na A-cko, ale iba tiez najvyssie modely Sempronov na Socket A.. take 2400+ mali jadro Thoroughbred.. Islo cisto len o marketing, kedze na skladoch boli este jadra pre Acko a tak ich AMD premenovalo na Sempron a sup ho, hned sa predali, kedze naivny zakaznici boli v tom, ze su to "uplne nove procesory"..

Apropo, vsetky dnes predavane Semprony na Socket 754 maju jadro Palermo..
schwaro
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa schwaro »

t0m4s3 napísal:predtym ako si sa mu vysmial si urcite hladal napr na nete a zistil si ze spravne by sa mal vysmiat on tebe, ze ano?

:lol: :lol: Nic v zlom AMDckari ale aky to uz len moze byt inovovany procak ked je v nom Barton jadro :?: Pokial sa ja pamatam tak s Bartonmi boli vzdy len problemy...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

schwaro napísal::lol: :lol: Nic v zlom AMDckari ale aky to uz len moze byt inovovany procak ked je v nom Barton jadro :?: Pokial sa ja pamatam tak s Bartonmi boli vzdy len problemy...
vravel niekto o nejakej inovacii? Ciste fakty - aj do Sempronov sa davali Barton jadra. A ake konkretne problemy s Barton jadrom si zaznamenal??
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

s bartonmy boli nejake problemy? toho casu to boli legendarne jadra , trubka
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

ja už na tuto temu reagovať nebudem založil som ju zbytočne..najlepšie by bolo keby sa uzamkla ale rozhodnutie nehám na moderátorov...
Komo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Komo »

dekarbon napísal:ja už na tuto temu reagovať nebudem založil som ju zbytočne..najlepšie by bolo keby sa uzamkla ale rozhodnutie nehám na moderátorov...
konecne si niekto uvedomil, ze zalozil zbytocnu temu. Gratulujem.
Napísať odpoveď