Fajcite?
-
Dappled_man
Light Expert
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie, nefajcim, podla mna je fajcenie nechutny zlozvyk, ak by niekto vedla mna chcel fajcit, tak nech ide do pulp s celou cigaretou, nech ide niekde vonku si zapalit. ak som niekde v meste v bare, tak samozrejme, nech si tam fajci... ked uz inak neda, pokym tam nie je cedulka zakaz fajcit, tak mu mozem akurat tak..... 
-
okonenipica
Zablokovaný
Hmm, fajcim uz peknych par rokov. Aj som parkrat skusal prestat, raz to bolo asi 6 mesiacov, ale prisli statnice a uz to zase islo. Sere ma to len kvoli zdraviu, nic ine ma na fajceni netrapi. Peniaze??? Stoji to hodne, ale nemam pocit, ze by mi peniaze minute na fajcenie niekde chybali, takze to je allright.
Som za zakaz fajcenia na pracovisku a dajme tomu v restauraciach, ale inak by si mal mat clovek moznost vybrat.
Som za zakaz fajcenia na pracovisku a dajme tomu v restauraciach, ale inak by si mal mat clovek moznost vybrat.
-
last_knight
Light Professional
-
miki690
Medium Professional
Nefajcim ... a nem,am rad ked je niekto "zafajceny" akoze ked niekto vedla mna fajci tak sa to este da ... ale ked niekto so mnou rozprava a ja mam pocit ze sa rozpravam zo spakom alebo ked sa napijem z jeho flase (nealka) a mam pocit ze pijem z popolnika... tak to je hrozne ... ale v zasade proti fajciarom nic nemam ... asi su presvedceny ze ich dovody na to aby fajcili im stacia aby si nicili zdravie tak v poho ... pacil sa mi pristup jedneho typka z ucebnice angliny co si spravil vlastnu znacku cigariet pod nazvom DEATH ... dost vystizne
ak niekto fajci toto tak tym dava na javo ze sa sam zabija, ze o tom vie , ze je mu to jedno
tak prosim ... ked je to jedno fajciarom preco by to malo znepokojovat mna ... (to ma bude znepokojovat az ked zacne fajcit moj syn/dcera .... z cim si hlavu zatial nezatazujem
) ... akoze ... mam aj kamosov (aj najlepsich) co fajcia a nebudem ich preto odsudzovat ... ja nefajcim lebo radsej by som zomrel inac ako na rakovinu pluc (moj dedko tak zomrel ... strasna smrt) ...
-
HardiKrishna
Light Star