wave, midi, mp3, bmp, jpeg, gif...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
wave, midi, mp3, bmp, jpeg, gif...
Kto mi objasní blyžšie princíp kódovania zvuku v súboroch typu wave, midi a mp3 a tak isto princíp kompresie obrázku pri použití grafických formátov? potrebujem to k mature
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
veď práve že som hladal, ale to len samé odborné.. ja potrebujem ničo poloate vysvetlené..čo je podstatou. len stručnetrizzo napísal:no a?? to akoze tu musi stale sa najst niekto, kto za teba vyriesi problem?? trosku sebecke od teba, ne??
skusal si googlom?? wikipedia?? kompresiu obrazkov urcite najdes. a midi je notovy zapis......
a podla teba sa da polopatisticky vysvetlit ako je komprimovany binarny stream do mp3?? alebo graficke data do jpeg kompresie?? sa zobud moj, to ti len tak lahko nikto nevysvetli....audiotrack napísal:veď práve že som hladal, ale to len samé odborné.. ja potrebujem ničo poloate vysvetlené..čo je podstatou. len stručne
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
Re: wave, midi, mp3, bmp, jpeg, gif...
raz tu bol jeden chlapik meno asi sigot a tem nieco vysvetloval ohladom kompresie... ale neviem presne co to bolo...audiotrack napísal:Kto mi objasní blyžšie princíp kódovania zvuku v súboroch typu wave, midi a mp3 a tak isto princíp kompresie obrázku pri použití grafických formátov? potrebujem to k mature
Caw misko
tak este raz mi objasni to akej miery tomu rozumies a akoze k mature, ked ty mozes mat v blizkosti asi tak len skusku 
-
audiotrack
VIP
Re: Caw misko
1) pozri si dátum založenia témysigot napísal:tak este raz mi objasni to akej miery tomu rozumies a akoze k mature, ked ty mozes mat v blizkosti asi tak len skusku
2) už tomu rozumiem