Uprava obrazkov
-
GgDag
King
- Kontaktovať používateľa:
Uprava obrazkov
Ciao all. Neviete ci sa da v nejakom softe upravit naraz napr.200 obrazkov ? Myslim upravit velkost. Napr z 1000x500 na 500x100
-
POiNTER
Medium Star
Re: Uprava obrazkov
Jasne ze da...ja osobne pouzivam ACDSee ...len oznacis vsetky obrazky a das convert file format. Da sa to aj v inych programoch...GgDag napísal:Ciao all. Neviete ci sa da v nejakom softe upravit naraz napr.200 obrazkov ? Myslim upravit velkost. Napr z 1000x500 na 500x100
-
GgDag
King
Ok. Skusim to. DikPOiNTER napísal:Jasne ze da...ja osobne pouzivam ACDSee ...len oznacis vsetky obrazky a das convert file format. Da sa to aj v inych programoch...
-
GgDag
King
No skusil som to a ono mi to dalo len moznost prerobit format. napr s BMP na JPG a tad. A ja potrebujem zmenit velkostPOiNTER napísal:Jasne ze da...ja osobne pouzivam ACDSee ...len oznacis vsetky obrazky a das convert file format. Da sa to aj v inych programoch...
-
POiNTER
Medium Star
Zda sa mi ze rozlisenie sa da nastavit aj pri convertovani obrazku...GgDag napísal:No skusil som to a ono mi to dalo len moznost prerobit format. napr s BMP na JPG a tad. A ja potrebujem zmenit velkost
tak to urob cez CTRL+R -resize image
-
GgDag
King
Uz som na to prisiel. Len akurat mam problem aby mi naraz zmensovalo obidve strany a rovnako aby to nebolo roztiahnute a capate. Nevies ci sa to da niekde nastavit ?POiNTER napísal:Zda sa mi ze rozlisenie sa da nastavit aj pri convertovani obrazku...
tak to urob cez CTRL+R -resize image
mam taky program ktory spravil kamos a s tym to ide
http://rapidshare.de/files/15669927/Project1.rar.html
http://rapidshare.de/files/15669927/Project1.rar.html
potom tam odsrtni zachovat pomer stranGgDag napísal:Uz som na to prisiel. Len akurat mam problem aby mi naraz zmensovalo obidve strany a rovnako aby to nebolo roztiahnute a capate. Nevies ci sa to da niekde nastavit ?
-
blazer
Professional
Ved tam mozes kliknut na taku retiazku (vo photoshope) a pojde to obidve naraz priamo umerneGgDag napísal:Uz som na to prisiel. Len akurat mam problem aby mi naraz zmensovalo obidve strany a rovnako aby to nebolo roztiahnute a capate. Nevies ci sa to da niekde nastavit ?
hovori o ACdseeblazer napísal:Ved tam mozes kliknut na taku retiazku (vo photoshope) a pojde to obidve naraz priamo umerne