Miranda
moja zlata miranda
lamamba, veľké Ďakujem, super návod.
- Prílohy
-
- Moja Miranda
- miranda.JPG (65.12 KiB) 1295 zobrazení
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ok vzhladom na to ze vela linkov tu nejde by som chcel poprosit o link na plug in co :
1. ma da vzdy online ked sa mi zapne miranda
2. mi bude zobrazovat smajle z icq a msn
3. zpriehladni mi to tak ze na ploche budem vidiet len mena a ich online/offline
a ozaj co bude s tou mirandou pre linux da sa to?
1. ma da vzdy online ked sa mi zapne miranda
2. mi bude zobrazovat smajle z icq a msn
3. zpriehladni mi to tak ze na ploche budem vidiet len mena a ich online/offline
a ozaj co bude s tou mirandou pre linux da sa to?
ten kalendar sa vola RAINLENDAR...s1 napísal:pocuj skade mas ten cool kalendar na ploche...nedas link
niekedy som ho aj ja pouzival
inac na automaticke spustenie mirandy pouzivam AUTORUN
a ako sa niekto pytal tak mam aj taky plugin co ti napise co prave pocuvas vo winampe.... vola sa WINAMPNOTIFY
som chcel najst aj linky ale dak nefunguje stranka mirandy tak to niekde pohladajte
a este prikladam aj screenshot ako vyzera moja miranda
mne sa teda bohovsky paci
- Prílohy
-
- je to rozmazane lebo je to zmensovane :)
- miranda2.jpg (114.37 KiB) 1223 zobrazení
Tento problem sa vyskytol aj u mna... Vie na to niekto radu ?celaskon napísal:skusam to urobit ale neviem vobec najst v "Options/Contact List/List background+" zasktrnut:
- Make selections equal... (moze ale nemusi byt)
- Blend Selection with... (malo by byt)
hladam to v options a nikde to nevidim...![]()
Dakujeme
ako pridam do Mirandy popup skin?

Kód: Vybrať všetko
http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=2646-
t0m4s3
Admin
mas nainstalovany PopUp Plus Plugin? Pretoze tento skin je urceny pre Pop-upy nie pre mirandu ako taku..K|OZZY napísal:ako pridam do Mirandy popup skin?Kód: Vybrať všetko
http://addons.miranda-im.org/details.php?action=viewfile&id=2646![]()
![]()
-
dair
Guru wannabe
ako sa uz par niekto predo mnou pytal ako instalnem do mirandy niektore pluginy (napr kde nie je .ddl file), mam aj plugin instaler ale to tusim ide len s niektorymi filami... a aj ked to odsahuje .ddl file ale aj kopec inych filov, co s nimy, nakopcit vsetko do pluginov? alebo ako na php scripty?
(btw Miranda rulezzz
)
(btw Miranda rulezzz
klasicke pluginy do mirandy su vzdy nejake *.dlldair napísal:ako sa uz par niekto predo mnou pytal ako instalnem do mirandy niektore pluginy (napr kde nie je .ddl file), mam aj plugin instaler ale to tusim ide len s niektorymi filami... a aj ked to odsahuje .ddl file ale aj kopec inych filov, co s nimy, nakopcit vsetko do pluginov? alebo ako na php scripty?
(btw Miranda rulezzz)
php scripty su zrejme do pluginu mbot - je to plugin ktory ti umozni s mirandou robit fakticky cokolvek pomocou php
kedysi som tu daval obrazok mojej mirandy - http://www.hojko.com/download.php?id=3029
mozte dnes porovnat :
mozte dnes porovnat :
- Prílohy
-
- miranda.JPG (51.28 KiB) 1262 zobrazení