umriet pogom (pre tych ktory nevedia pogo je ak sa to tak da nazvat "tanec" ktory vznikol okolo sedemdesiatych rokov a ide o to ze ludia okolo seba sa hadzu,drgaju,skacu,tocia a nevim ese co proste masaker hlavne na koncerte adicts alebo uz rozpadutych HNF) tot vsio....
Neviem, ze ako by som cel zomret, ale viem, ako by som necel skoncit ako obet v Hostelovi
Inak pre vsetkych samovrahov: Ked sa budem chciet zabit, tak si zavolame, mozme spravit Fast and Furious na dialnici, idealne bude, ked sa do toho pridaju aj tmavomodre passaty
Nechapem ako niektory tu pisu ze chcu zomriet pri sexe...podla mna chcete mat ten posledny sex s osobou ktoru mate radi a toto by ste jej spravily? si predstavte ze na vas niekto odkvecne
a ako ja? ja nveiem nepredstavujem si nic necham tak
Odpor14 napísal:Nechapem ako niektory tu pisu ze chcu zomriet pri sexe...podla mna chcete mat ten posledny sex s osobou ktoru mate radi a toto by ste jej spravily?
Osobne tvoje názory nemám rád, ale toto si presne vystihol
Ja si predstavujem smrť tak, že sa to dozviem tak týždeň pred smrťou a budem mať čas všetko vybaviť, s každým sa rozlúčiť, navštíviť staré miesta a tak... To by bolo také prijatelné, keď už to musí prísť...
Robbie42 napísal:Osobne tvoje názory nemám rád, ale toto si presne vystihol
Ja si predstavujem smrť tak, že sa to dozviem tak týždeň pred smrťou a budem mať čas všetko vybaviť, s každým sa rozlúčiť, navštíviť staré miesta a tak... To by bolo také prijatelné, keď už to musí prísť...
no neviem ako ty ale ja by som pri takomto niecom pekne spanikaril... si predstav ze by ti niekto zajtra povedal ze o tyzden si dead... ja by som hned myslel na to kolko veci som este chcel urobbit a uz ich nestihnem a tak proste same negativne myslienky... radsej nechzomriem pekne v spanku
Myslim ze ja zomriem bud na rakovinu (budem dllllllllllho trpiet) alebo zostanem dlllllllho ochrnuta alebo sa utrapim k smrti..
Pri mojom "obrovskom" stasti to bude takto