Zmena mobilu.

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
2neo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Zmena mobilu.

Príspevok od používateľa 2neo »

Chcem vymenit moju N6600 za nieco lepsie.Rozhodujem sa medzi N70 a N90.Poradte co je podla vas lepsie.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: Zmena mobilu.

Príspevok od používateľa ob3l1x »

2neo napísal:Chcem vymenit moju N6600 za nieco lepsie.Rozhodujem sa medzi N70 a N90.Poradte co je podla vas lepsie.
no ja by som ti radil n90 uz len kvoli tomu fotaku ale zase n70 je taky krajsi a nie je to vecko :) oba maju symbian ale zase teraz som dost cital ze z n70 su same problemy... vrzga kryt, mrzne, restarty... proste este to nie je dotiahnute ... cize radim ti n90 aj ked mne sa strasne paci n70 ale radsej nieco s cim nie su problemy...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

pockaj si este chvylu napr. na N80 - N90 by som si uz nebral hlavne kvoli tomu ze ma velke rozlisenie displaya a na to zatial nejak vela programov nezozenies a ak aj pojdu stare tak budu v malom
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

ockaj na N91.. ma 4gb pamat.. ja by som si vybral ten.. :D
Curtis Jackson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Curtis Jackson »

ja N-Gage QD sam ho mam a lepši mobil som ešte nedržal(držal ale tento je taky pre mna)
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

Gizmoo napísal:ockaj na N91.. ma 4gb pamat.. ja by som si vybral ten.. :D
n91 uz je a ta 4GB pamat je na HDD, cize ked ti spadne tak bye bye (no mozno nieco vydrzi) - ale ked uz tak radsej N92
kpt
Novice
Novice

zmena mobilu

Príspevok od používateľa kpt »

ja chcem tiez vymenit moju nokiu 6230i s 512 mmc kartou za nieco ine...chcem symbian lebo tato tupa skatula ma omrzela...strasne mam problemy s operou nece mi ist furt mi vypisuje ze overte nastavenia siete neviete ako sa to da spravit????
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Re: zmena mobilu

kpt napísal:ja chcem tiez vymenit moju nokiu 6230i s 512 mmc kartou za nieco ine...chcem symbian lebo tato tupa skatula ma omrzela...strasne mam problemy s operou nece mi ist furt mi vypisuje ze overte nastavenia siete neviete ako sa to da spravit????
no ja som mal operu mini na 6230i a bezala vpohode ... akeho mas operatora ? mas aktivovane GPRS ? skus si preposlat z nokia stranky nastavenia na GPRS
kpt
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kpt »

ob3l1x napísal:no ja som mal operu mini na 6230i a bezala vpohode ... akeho mas operatora ? mas aktivovane GPRS ? skus si preposlat z nokia stranky nastavenia na GPRS
ja mam orange vsetko ide v pohode mam orange world ale na aplikacii mi nedovoli povolit gprs
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

kpt napísal:ja mam orange vsetko ide v pohode mam orange world ale na aplikacii mi nedovoli povolit gprs
hmmm ... a posielal si si aj nastavenie internetu z nokia stranok ? myslim ze to je APN a toto je vlastne profil na pripojenie aplikacii na net cez GPRS :)
Napísať odpoveď