Zmena mobilu.
Zmena mobilu.
Chcem vymenit moju N6600 za nieco lepsie.Rozhodujem sa medzi N70 a N90.Poradte co je podla vas lepsie.
Re: Zmena mobilu.
no ja by som ti radil n90 uz len kvoli tomu fotaku ale zase n70 je taky krajsi a nie je to vecko2neo napísal:Chcem vymenit moju N6600 za nieco lepsie.Rozhodujem sa medzi N70 a N90.Poradte co je podla vas lepsie.
-
mikkimikki
Medium Professional
-
Curtis Jackson
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
mikkimikki
Medium Professional
zmena mobilu
ja chcem tiez vymenit moju nokiu 6230i s 512 mmc kartou za nieco ine...chcem symbian lebo tato tupa skatula ma omrzela...strasne mam problemy s operou nece mi ist furt mi vypisuje ze overte nastavenia siete neviete ako sa to da spravit????
Re: zmena mobilu
no ja som mal operu mini na 6230i a bezala vpohode ... akeho mas operatora ? mas aktivovane GPRS ? skus si preposlat z nokia stranky nastavenia na GPRSkpt napísal:ja chcem tiez vymenit moju nokiu 6230i s 512 mmc kartou za nieco ine...chcem symbian lebo tato tupa skatula ma omrzela...strasne mam problemy s operou nece mi ist furt mi vypisuje ze overte nastavenia siete neviete ako sa to da spravit????
ja mam orange vsetko ide v pohode mam orange world ale na aplikacii mi nedovoli povolit gprsob3l1x napísal:no ja som mal operu mini na 6230i a bezala vpohode ... akeho mas operatora ? mas aktivovane GPRS ? skus si preposlat z nokia stranky nastavenia na GPRS
hmmm ... a posielal si si aj nastavenie internetu z nokia stranok ? myslim ze to je APN a toto je vlastne profil na pripojenie aplikacii na net cez GPRSkpt napísal:ja mam orange vsetko ide v pohode mam orange world ale na aplikacii mi nedovoli povolit gprs