Fanta len otázka: updatoval si ako?
Ja mám W800 od T-Mobilu a sú tam problémy pri nahrávaní dát cez kábel(klasické strácanie dát). Reklamoval som ho asi pred mesiacom v T-Mobile, ale stále mali len starý soft. Skúšal som aktualizačnú službu cez net, no to je tak na pol dňa čakania...
Ak dám nahrať soft niekde inde, automaticky strácam záruku zrejme
mam D750i a tiez mam problem so stracanim dat a taktiez videa seknu kazdych cca 30 sekund... Kde mozem stiahnut firmware a ako ho tam supnem? A ako vlastne zistim ze aky mam momentalne?
mylan napísal:Fanta len otázka: updatoval si ako?
Ja mám W800 od T-Mobilu a sú tam problémy pri nahrávaní dát cez kábel(klasické strácanie dát). Reklamoval som ho asi pred mesiacom v T-Mobile, ale stále mali len starý soft. Skúšal som aktualizačnú službu cez net, no to je tak na pol dňa čakania...
Ak dám nahrať soft niekde inde, automaticky strácam záruku zrejme
Ja ho nemam na Pausal kupil som ho v hotovosti v NAY-ku... Normalka som siel na stranku SE, stiahol si update softver a updatol No a k tej zaruke: Novym firmwarom stracas samozrejme zaruku, ale pri reklamacii alebo podobne sa prevedie "MASTERRESET" na povodny firmware a zaruku mas spat
vandal666 napísal:mam D750i a tiez mam problem so stracanim dat a taktiez videa seknu kazdych cca 30 sekund... Kde mozem stiahnut firmware a ako ho tam supnem? A ako vlastne zistim ze aky mam momentalne?
Pravdepodobne tam mas R1N035 (ten ma bug zo stracanim dat), staci si dat novsi (na D750i, som si to updatoval na druhom mobile na R1N008)
Fanta napísal:Ja ho nemam na Pausal kupil som ho v hotovosti v NAY-ku... Normalka som siel na stranku SE, stiahol si update softver a updatol No a k tej zaruke: Novym firmwarom stracas samozrejme zaruku, ale pri reklamacii alebo podobne sa prevedie "MASTERRESET" na povodny firmware a zaruku mas spat
taku blbost som nepocul nikoho povedat velmi davno, chlapce pozri si trochu www.forum.k750i.net