Mám problém
Mám problém
Rozhodol som sa sem dať môj problém s očakávaním že vyslovíte naň svoj názor. Nie je tu nič vymyslené.
Sme rodina s 8r.dieťaťom, priemerne zarábajúca a s dlhoročným úverom na byt. Manželka už dlhší čas chce mať ďalšie dieťa ale ja nie, aspoň zatiaľ. Ona má 32 a ja 35r. Obaja máme rôzne záujmy ale nezhody medzi sebou nemáme. Taký zabehnutý stereotyp by som to nazval.
Posledne som si všimol že si manželka občas pozrie zoznamovacie inzeráty. Nuž, tiež sa nebránim nezáväznému flirtu ak o nič vážne nejde. Sukničkár nie som, skôr domased. Iné ako flirt zo strany manželky som nepripúšťal. Žiarlivý tiež nie som a doteraz kde išla mala moju dôveru.
Lenže začala skrývať mobil a tak zo zvedavosti som si prečítal jej SMS ktoré myslím si zabudla vymazať. Po pravde, našiel som jej schovaný mobil a tajne keď nebola nablízku si to prečítal. Bolo ich asi 20. Cez inzerát si našla mladšieho muža ktorý má ako tvrdí priateľku (ktorá mu už bola raz neverná ale odpustil jej). Prvé SMS boli o sexuálnych predstavách a potom aj uistenie sa na stretnutí. To som si myslel že jej ide iba o sex. Predvčerom sa mi naskytla ďalšia možnosť na prečítanie ich správ. Boli to plány o spoločnom splodení dieťaťa po ktorom túži. On jej bude darcom semena ako prvý v poradí a on s tým súhlasil. Boli tam aj obojstranné vyznanie si lásky hoci ho manželka ešte ani nevidela (opísať sa mohol). Oslovovala ho druhým manželom a tiež aj to že sa mali zoznámiť už skôr. Počítala potom svoje plodné dni a na tie by k nemu prišla. Medzitým by aj so mnou (pre istotu), mala sex, hoci nechcem aby otehotnela a dávam si na to pozor. Pred tým (vtedy som o nich ešte nevedel), mi oznámila že z klubu kde chodí pôjdu do mesta (kde býva) na pár dní. V ničom, ani v cestovaní jej nebránim, tak nebol dôvod nesúhlasiť. Doteraz pokiaľ viem nikoho nemala.
Ona ani netuší, že som čítal jej SMS a všetko viem (aspoň to podstatné). Zatiaľ sa chovám ako keby som o tom nevedel a snažím sa pretvarovať. Ona je ku mne milá a nebadám že by o mňa prestala mať záujem. Trocha viac podráždene reaguje, ale inak je spokojná a svoje povinnosti v domácnosti si plní. Môj dojem je asi taký, že tomu mužovi ide o sex a jej o ďalšie dieťa. Mňa sa to hlavne týka (a znepokojuje) ako jej manžela, že sa akože stanem otcom toho dieťaťa, hoci nie biologickým ale zato plne po stránke právnej a to v prípade rozvodu a platenia alimentov.
Budem rád za každý dotaz ako to mám riešiť, prípadne Váš názor čo si o tom myslíte. Či povedať jej že o tom viem ešte pred stretnutím, alebo počkať či sa to naozaj stane? Všetkým vopred ďakujem.
Sme rodina s 8r.dieťaťom, priemerne zarábajúca a s dlhoročným úverom na byt. Manželka už dlhší čas chce mať ďalšie dieťa ale ja nie, aspoň zatiaľ. Ona má 32 a ja 35r. Obaja máme rôzne záujmy ale nezhody medzi sebou nemáme. Taký zabehnutý stereotyp by som to nazval.
Posledne som si všimol že si manželka občas pozrie zoznamovacie inzeráty. Nuž, tiež sa nebránim nezáväznému flirtu ak o nič vážne nejde. Sukničkár nie som, skôr domased. Iné ako flirt zo strany manželky som nepripúšťal. Žiarlivý tiež nie som a doteraz kde išla mala moju dôveru.
Lenže začala skrývať mobil a tak zo zvedavosti som si prečítal jej SMS ktoré myslím si zabudla vymazať. Po pravde, našiel som jej schovaný mobil a tajne keď nebola nablízku si to prečítal. Bolo ich asi 20. Cez inzerát si našla mladšieho muža ktorý má ako tvrdí priateľku (ktorá mu už bola raz neverná ale odpustil jej). Prvé SMS boli o sexuálnych predstavách a potom aj uistenie sa na stretnutí. To som si myslel že jej ide iba o sex. Predvčerom sa mi naskytla ďalšia možnosť na prečítanie ich správ. Boli to plány o spoločnom splodení dieťaťa po ktorom túži. On jej bude darcom semena ako prvý v poradí a on s tým súhlasil. Boli tam aj obojstranné vyznanie si lásky hoci ho manželka ešte ani nevidela (opísať sa mohol). Oslovovala ho druhým manželom a tiež aj to že sa mali zoznámiť už skôr. Počítala potom svoje plodné dni a na tie by k nemu prišla. Medzitým by aj so mnou (pre istotu), mala sex, hoci nechcem aby otehotnela a dávam si na to pozor. Pred tým (vtedy som o nich ešte nevedel), mi oznámila že z klubu kde chodí pôjdu do mesta (kde býva) na pár dní. V ničom, ani v cestovaní jej nebránim, tak nebol dôvod nesúhlasiť. Doteraz pokiaľ viem nikoho nemala.
Ona ani netuší, že som čítal jej SMS a všetko viem (aspoň to podstatné). Zatiaľ sa chovám ako keby som o tom nevedel a snažím sa pretvarovať. Ona je ku mne milá a nebadám že by o mňa prestala mať záujem. Trocha viac podráždene reaguje, ale inak je spokojná a svoje povinnosti v domácnosti si plní. Môj dojem je asi taký, že tomu mužovi ide o sex a jej o ďalšie dieťa. Mňa sa to hlavne týka (a znepokojuje) ako jej manžela, že sa akože stanem otcom toho dieťaťa, hoci nie biologickým ale zato plne po stránke právnej a to v prípade rozvodu a platenia alimentov.
Budem rád za každý dotaz ako to mám riešiť, prípadne Váš názor čo si o tom myslíte. Či povedať jej že o tom viem ešte pred stretnutím, alebo počkať či sa to naozaj stane? Všetkým vopred ďakujem.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Kratke a vystizne. Vidiet, ze si rozumny a milujuci manzel aj otec. Nezasluzis si byt podvedeny, ani neskor trapeny. Povedz jej cim skor, ze o vsetkom vies. Bud sa ospravedlni a nic sa nestane alebo pride ta horsia variant a to je rozvod. Viem, ze to znie hrozne, ale je to normalna vec. A ludia sa mozu rozist aj v dobrom a napriek tomu spolu dobre vychadzat si myslim. Kazdopadne jej to povedz cim skor, myslim si, ze si nezasluzis byt takto podvedeny.
ja by som toho hajzlika nechal zmlatit a supol ho k nejakej otrasnej starej stetke nech si zafika...pri manzelke by som sa tvaril ze o nicom nemam ani paru...podla mna si taky hajzel co "beha" za vydatymi zenami ine ani nezasluzi...je to v podstate chudak...no keby mi bolo jasne ze ho moja manzelka klame / zatajuje ze je vydata, tak by som videl chybu jedine v sebe...
-
p4ra
Redeemer
Ved on aj priznal, ze chyba je aj u neho. A tou je, ze sa jednoducho neciti na 2. dieta.madonna1 napísal:ja by som toho hajzlika nechal zmlatit a supol ho k nejakej otrasnej starej stetke nech si zafika...pri manzelke by som sa tvaril ze o nicom nemam ani paru...podla mna si taky hajzel co "beha" za vydatymi zenami ine ani nezasluzi...je to v podstate chudak...no keby mi bolo jasne ze ho moja manzelka klame / zatajuje ze je vydata, tak by som videl chybu jedine v sebe...
Jednoznacne by som to povedal manzelke a porozpraval by som sa o tom. Ale jedno mi nejde do hlavy, ak ta lubi tak preco robi take svinstvo. S takou zenou by som asi nevedel vydrzat. Drzim sa nazoru raz a koniec pri takych vaznych veciach ako je vstah a dovera. Lebo ked niekto lubi tak musi hladiet aj na toho druheho.Ale toto nie to je naozaj hnus a este sa pri tom bude tvarit ako keby nic. fuj
-
p4ra
Redeemer
MystiQ: Myslim si, ze rozvod nie je nic katastrofalne (aj ked to znie hrozne), ale niekedy je rozvod to najlepsie vychodisko a ako som pisal vyssie, ludia mozu byt stale dobri priatelia. Jednoducho im to nevyslo. Ona mozno tuzi po viacerych detoch, on nie, tak naco to budu silit?MystiQ napísal:No ja neviem, povedat o tom manzelke by bolo riskantne, nevies ako to vezme a ci sa nebude chciet nedajboze rozviesta zase to drzat s sebe??? Kto vie, ako by sa to mohlo medzi nimi skoncit
-
matus121
Light Professional
ale oni maju dieta, rozvod by ho asi poznamenalp4ra napísal:MystiQ: Myslim si, ze rozvod nie je nic katastrofalne (aj ked to znie hrozne), ale niekedy je rozvod to najlepsie vychodisko a ako som pisal vyssie, ludia mozu byt stale dobri priatelia. Jednoducho im to nevyslo. Ona mozno tuzi po viacerych detoch, on nie, tak naco to budu silit?
-
p4ra
Redeemer
Nie, ale nie vzdy by sa tomu proste neubranila. Ako nezober ma doslovne, ale jednoducho, sa moze stat, ze sa stretnu niekde, mama sa k nemu nakloni, pobozka ho alebo naopak, to dieta tiez nebude rozumiet, co sa deje. Myslim si, ze je to komplikovane. A ak ona chce urcite este jedno dieta a on nie, tak jedno z rieseni je rozvod. Dovod? Nemaju uz spolocnu buducnost. Ona tuzi po niecom, co jej on nikdy nebude chciet/moct dat.MystiQ napísal:Ako dvoch muzoch??? To ty si myslis, ze by matka chodila po verejnosti s oboma, ona by to asi tajila, ci nie.
-
matus121
Light Professional
to dieta ma 8, vsak. Do takych 10 to tie bozky by nebralo vazne, ale to si len ja myslim a keby bola s dietatom, tak by sa asi pred dietatom s nim nebozkavala, ale tento problem, nie je teraz aktualny. Mali by sme mu pomoct s tym, co je teraz v tomto probleme aktualnep4ra napísal:Nie, ale nie vzdy by sa tomu proste neubranila. Ako nezober ma doslovne, ale jednoducho, sa moze stat, ze sa stretnu niekde, mama sa k nemu nakloni, pobozka ho alebo naopak, to dieta tiez nebude rozumiet, co sa deje. Myslim si, ze je to komplikovane. A ak ona chce urcite este jedno dieta a on nie, tak jedno z rieseni je rozvod. Dovod? Nemaju uz spolocnu buducnost. Ona tuzi po niecom, co jej on nikdy nebude chciet/moct dat.
-
p4ra
Redeemer
By si sa cudoval, ze aj male deti ake vedia byt inteligentne a ako rychlo im zacne dochadzat.. Ale to "je jedno" teraz, ja som sa vyjadril, ako by som asi ja postupoval. Len este chcem poznamenat, ze nam vsetkym sa to lahko hovori, lebo nie sme v takej situacii, ale bol by som zvedavy, ako by sme zajtra my reagovali, keby sa nam taketo nieco stane.MystiQ napísal:to dieta ma 8, vsak. Do takych 10 to tie bozky by nebralo vazne, ale to si len ja myslim a keby bola s dietatom, tak by sa asi pred dietatom s nim nebozkavala, ale tento problem, nie je teraz aktualny. Mali by sme mu pomoct s tym, co je teraz v tomto probleme aktualne
Môj názor je na túto vec taký že jednoznačne by ste si mali niekde sadnúť a vyjasniť si to. Mal by si sa jej spýtať prečo robý také "kúlehy" či jej nezáliži na vašom vztahu a dietati, či nerozmýšlala aj nad tím. Alebo si vyhladaj toho fagana a daj ho zbiť! ... Ale mal by si sa snou porozprával a všetko si vyjasniť..Bude to možno tažké možno bude zapierať možno sa bude chovať akokeby nič. Ale je to svinsto. Ja osobne by som s pocitom že druhe diata nieje moje nevedel žiť. A že chlapi su najhorši. Nenechaj sa podvádzať! Porozprávajte sa otom !
ak o tom ze je vydata chlapik nevie, tak by mohla dostat po papuli ona, ale pamatajme: Zenu ani kvetinou neudries, takze by si to mala odniest len slovne, ale ked chlapik vie ze je vydata a neskoncil to s nou v tom momente, tak by mal mat chvilu zdrotovanu sanku a zarucene sa pouci ako sa spravat...to by malo platit pre kazdeho.p4ra napísal:To, ze najdi si ho a nechaj ho zbit je blba a trapna rada podla mna. Preco by si to mal odniest len chlapik? Na to, aby sa to stalo je treba dvoch. Keby to nechcela aj ona, hovorime tu o znasilneni..
No máš praudu prečo by si to mal odniesť on? To bola moja prutká reakcia ale predstav si že sa to stane tebe. Ale ked ten chlapík ozaj nevie že je vydatá tak zato nemôže. Ale spomínal že ho nazýva "druhý manžel" tak asi mu došlo ze je vydatá a ten kdo sa tahá z vydatou ženou je asi trochu extrémista .. Normálni človek by to skončil keby vedel že má muža.
-
dair
Guru wannabe
ANDRE uvedom si ze ona to dieta chce VELMI a bude ho mat tak ci onak. Ty sa len rozhodni ci to dieta chces aby ho mala s tebou alebo s nim...
Mas teda len 2 moznosti. Dieta nechces a sa s nou rozides (lebo ho aj tak mat bude), alebo sa s nou porozpravas,ostanes s nou a to dieta bude tvoje (aj biologicky)
(ostat s nou, zatajit ze o tom vies, vediet ze dieta nie je tvoje a aj tak ho mat je moznost dost blba)
Mas teda len 2 moznosti. Dieta nechces a sa s nou rozides (lebo ho aj tak mat bude), alebo sa s nou porozpravas,ostanes s nou a to dieta bude tvoje (aj biologicky)
(ostat s nou, zatajit ze o tom vies, vediet ze dieta nie je tvoje a aj tak ho mat je moznost dost blba)
Ja konkrétne tvoj názor nezdielam! Ked sa majú radi prečo by jej mal spraviť dieťa. Sú mlady ludia na druhé diata majú čas možno si to andre rozmyslí behom jedneho, dvoch mesiacov alebo o rok a bude ho chceť mať ... Takže podla mna majú čas jednoznačne sa má s nou musí porozprávať a vyjasniť si to ked sa majú radi. A ked ho má aj ona rada nebude nanho naliehať. On nechce dieťa v momentálnej dobe, ona ak ho má rada tak to pochopí, a nebude chceť dieťa za každú cenu. Z tvojho príspevku vyplíva že: " dieta s ním alebo bezneho" a s tímto ja nesúhlasím! Musia si to vyjasniť sami porozprávat sa.dair napísal:ANDRE uvedom si ze ona to dieta chce VELMI a bude ho mat tak ci onak. Ty sa len rozhodni ci to dieta chces aby ho mala s tebou alebo s nim...
-
dair
Guru wannabe
pocuj ak ju presvedci ze neskor to baby bude a ona suhlasi a bude spokojna a stastna tak to je NAJSUPER stav a mu to zo srdca zelam. Ja som to iba pochopil (a on to tak aj opisal) ze ona ho jednoducho BUDE MAT...odvrhel napísal:Ja konkrétne tvoj názor nezdielam! Ked sa majú radi prečo by jej mal spraviť dieťa. Sú mlady ludia na druhé diata majú čas možno si to andre rozmyslí behom jedneho, dvoch mesiacov alebo o rok a bude ho chceť mať ... Takže podla mna majú čas jednoznačne sa má s nou musí porozprávať a vyjasniť si to ked sa majú radi. A ked ho má aj ona rada nebude nanho naliehať. On nechce dieťa v momentálnej dobe, ona ak ho má rada tak to pochopí, a nebude chceť dieťa za každú cenu. Z tvojho príspevku vyplíva že: " dieta s ním alebo bezneho" a s tímto ja nesúhlasím! Musia si to vyjasniť sami porozprávat sa.
(ved vidis co je ochotna spravit, no a to sa mi normal nezda. cize je to len s nim alebo bez neho)