Televízne noviny
-
slipiknotko24
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Asi sila zvyku, ze sa o 19:00 prepne na Markizu, ale odkedy som v Cesku, tak su to len online news. Inak, ked som doma a chcem vidiet spravodajstvo a nie blbosti, tak si zapnem TA3. Co sa tyka obsahu, na nervy mi ude J@Jka s jej spravodajstvom, ked tam zakazdym musia dat nieco o nejakych zvieratach, robia dialogy, je to proste blbost pre, ako pre deti a nie pre dospelych ludi. To je snad jedina vec, kt. mi vobec na J@J vadi.
správa
TN pozerávam na striedačku raz na Markíze, inokedy na JOJ-ke. Najkvalitnejšie správy ma podľa môjho názoru TV JOJ, páči sa mi akou formou tam podávajú informácie čo nové vo svete, v domove atd. Ak je reč o TN nedá mi nespomenuť aj Športové noviny, v ktorý na TV JOJ nemá niktorá zo súčasných slovenských televízii. Pači sa mi ako dokáže najmä Peter Holly verejne pokarhať pravdivo našich športovcov za často odfláknute zápasy či už vo futbale, hokeji a tenise. Kritika je dobrá vec v tom, že povzbudí do dalších zápasov našich športovcov a preto pred ním jediným klobúk dole.