Mám problém
Ona chce dieta a ty nie. Jednoducho vztah je o tom aby ste sa navzajom tolerovali a doverovali a ja neviem co(jednoducho vseobecne pravidla spoloconskeho zivota). Prepac ze to napisem ale tvoja zena si myslim ze je moc tvrdohlava pochopit to co ty nechces a jednoducho sa na to necitis. Tak potom vobec naco s tebou zije? Aby si robila co chcela a ty sa jej budes prisposobovat? Ja som za to ze jednoducho by ste sa mali porozpravat a mal by si jej vstupit trosku do toho svedomia.
Určite sem napíšem ako to dopadlo, ale ružovo to asi nevidím i keď je možné všetko. Manželka ma posledne zahŕňa množstvom bozkov a je až príliš milá čo ma utvrdzuje že to asi s tým chlapom myslí vážne. Denne cvičí kvôli postave, čo u nej nebolo zvykom. Mám dojem že si aj všimla moju beználadovosť, ale bohužiaľ herec nie som. Začínam o ňu pomaly strácať záujem, je to pre mňa nestrpiteľné aby ma takto klamala. A či s ňou mať preto radšej ďalšie dieťa mi v tejto situácií nepripadá rozumné. Ona by možno mala dobrý pocit, ale čo ja? Prijať to a fakticky sa obetovať aby bola spokojná, bohužiaľ až taký dobrák nie som! Ona je fakt tvrdohlavá a nakoniec si skoro vždy spraví po svojom. Uvažujem že sa s ňou o tom vážne porozprávam. Ak si to neprizná tak je to jasné.. a ak aj áno tak už medzi nami aspoň z mojej strany nebude dôvera ako doteraz a ani rodinná pohoda. Také veci sa jednoducho nerobia. Čo sa týka dieťaťa bude to určite ťažké, to však len v prípade definitívneho riešenia. Fakt neviem čo bude ďalej, ale isté je že sa to zomelie medzi nami skôr než plánuje odísť za ním. Zatiaľ vyčkávam že sa nakoniec nepohodnú, ale to asi klamem teraz sám seba. Sex s ňou v tejto situácií neprichádza v úvahu takže to bude ďalší olej do ohníka. Asi sa s tým zdôverím otcovi, mám s ním už od detstva vynikajúci vzťah a je to rozumný človek ktorému dôverujem. Neskôr zase napíšem
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja uz fakt neviem, co ti poradit, kedze sam neviem, co by som robil. Mozno toto bude zniet divne, ale je mi fakt do placu, ked to citam. Je vidiet, ze sa trapis. Prajem ti, aby sa ti to cim skor podarilo a cim lepsie vyriesit. Urcite s otcom najdete nejake riesenie. Naozaj uprimne zo srdca prajem vela stastia!
Este chcem dodat, ze ta zena si nezasluzi ani nahodou takeho muza, ako si ty. Toto, co robi ona tebe sa nerobi a skor nez cokolvek podnikla, mohla sa s tebou o tom poriadne porozpravat. Zeny si myslia, ze vedia klamat a predstierat, ale ani my nie sme kratkozraki..
Este chcem dodat, ze ta zena si nezasluzi ani nahodou takeho muza, ako si ty. Toto, co robi ona tebe sa nerobi a skor nez cokolvek podnikla, mohla sa s tebou o tom poriadne porozpravat. Zeny si myslia, ze vedia klamat a predstierat, ale ani my nie sme kratkozraki..
Drzim ti palce andre. Zivot ide dalej. Netreba si ho niekym kto nema ako taky zaujem o doverny vztah kazit. Som od teba o dost rokov mladsi a spravil si mozno pre nas ostatnych velmi dobre ze si sa takto zdoveril. Do buducna budeme o cosi mudrejsi a budeme si na taketo veci urcite davat pozor. este raz dakujem. A prajem vsetko dobre.Andre napísal:Určite sem napíšem ako to dopadlo, ale ružovo to asi nevidím i keď je možné všetko. Manželka ma posledne zahŕňa množstvom bozkov a je až príliš milá čo ma utvrdzuje že to asi s tým chlapom myslí vážne. Denne cvičí kvôli postave, čo u nej nebolo zvykom. Mám dojem že si aj všimla moju beználadovosť, ale bohužiaľ herec nie som. Začínam o ňu pomaly strácať záujem, je to pre mňa nestrpiteľné aby ma takto klamala. A či s ňou mať preto radšej ďalšie dieťa mi v tejto situácií nepripadá rozumné. Ona by možno mala dobrý pocit, ale čo ja? Prijať to a fakticky sa obetovať aby bola spokojná, bohužiaľ až taký dobrák nie som! Ona je fakt tvrdohlavá a nakoniec si skoro vždy spraví po svojom. Uvažujem že sa s ňou o tom vážne porozprávam. Ak si to neprizná tak je to jasné.. a ak aj áno tak už medzi nami aspoň z mojej strany nebude dôvera ako doteraz a ani rodinná pohoda. Také veci sa jednoducho nerobia. Čo sa týka dieťaťa bude to určite ťažké, to však len v prípade definitívneho riešenia. Fakt neviem čo bude ďalej, ale isté je že sa to zomelie medzi nami skôr než plánuje odísť za ním. Zatiaľ vyčkávam že sa nakoniec nepohodnú, ale to asi klamem teraz sám seba. Sex s ňou v tejto situácií neprichádza v úvahu takže to bude ďalší olej do ohníka. Asi sa s tým zdôverím otcovi, mám s ním už od detstva vynikajúci vzťah a je to rozumný človek ktorému dôverujem. Neskôr zase napíšem
-
hojko
Site Admin
Andre, ak to spravi, tak bude(te) mat dieta, ci tvoje alebo niekoho ineho, ale bude. No a co potom spravis, rozvedies sa kvoli tomu? Ake to bude mat dosledky na toho osemrocneho syna??? Asi by bolo najlepsie sa s nou o tom porozpravat, inak to nevidim.
PS: Keby nieco, tak v decembri mozes ist na test otcovstva, tusim to stoji okolo 10 000.
PS: Keby nieco, tak v decembri mozes ist na test otcovstva, tusim to stoji okolo 10 000.
tak toto je silna kava. ked to nechas tak a budes sa tvarit ze o nicom nevies tak budes len trpiet. ja osobne keby mi takto ublizila, zbalil by som jej kufre a nech si ide za buducim otcom svojho dietata, samozrejme bez dietata co mame spolu. O to by som bojoval...skoncilo by to asi tak, ze ona by sa uvedomila, ale aj tak by to nebolo nikdy ako predtym. ty ju uz asi proste budes mat uplne v pi*i. aj keby sa snazila moooc.
ale najprv by som si sadol s tym chlapikom a uistil sa ci to co sa deje je naozaj tak. lebo ktovie co tvojej zene beha po rozume. mozno to len na teba hra ale to je mala pravdepodobnost. no...u niektorych zien clovek nikdy nevie...ale jej by som to neveril. musel by mi to povedat ten tipek.
A inak v tomto nechapem niektore zeny. ony si myslia ze sme uplne sprosti? asi si neuvedomuju ze svojim spravanim davaju najavo to co maju za lubom. Tym myslim to zakryvanie telefonu ale aj inych veci...ked uz ma chce takto podj*bat tak nech to robi tak aby som sa to nemal sancu dozvediet.
ale najprv by som si sadol s tym chlapikom a uistil sa ci to co sa deje je naozaj tak. lebo ktovie co tvojej zene beha po rozume. mozno to len na teba hra ale to je mala pravdepodobnost. no...u niektorych zien clovek nikdy nevie...ale jej by som to neveril. musel by mi to povedat ten tipek.
A inak v tomto nechapem niektore zeny. ony si myslia ze sme uplne sprosti? asi si neuvedomuju ze svojim spravanim davaju najavo to co maju za lubom. Tym myslim to zakryvanie telefonu ale aj inych veci...ked uz ma chce takto podj*bat tak nech to robi tak aby som sa to nemal sancu dozvediet.
Re: Mám problém
ja by som jej povedal ze to viem a vykaslal by som sa na nu.
-
dair
Guru wannabe
a len tak pomimo co to dieta co uz s nou ma? aj do toho by si kopol?BOOM napísal:ja by som jej povedal ze to viem a vykaslal by som sa na nu.
fakt dobra poznamkadair napísal:a len tak pomimo co to dieta co uz s nou ma? aj do toho by si kopol?
-
dair
Guru wannabe
ved jasne, sam viem ze inac sa riesia veci ak si sam osobne v situacii...madonna1 napísal:fakt dobra poznamkakazdemu sa lahko povie, len by som bol zvedavy ako by sa kto zachoval v takejto situacii
moj nazor som hore o par prispevkov vyssie napisal a je len na nom co a ako citi (k nej) Tvrdohlavost zien nepozna medzi... O tom sa presvedcil aj kamos co mal zenu a tiez dieta, len tu bol problem v tom ze ona sa nejak zvrtla k JEHOVISTOM a bola ochotna sa na neho len koli tomu vykaslat... toto je chore...
Len ak on ma (este stale) rad ju a ona jeho, len je tu problem s dietatom... toto je vec ktora sa ma riesit (resp si musi on vyriesit co chce)...