AKo dostat knihu do mobilu?
AKo dostat knihu do mobilu?
Vie niekto?:
mam knihy napr. v PDB, PDF, DOC...
dajú sa skonvertovať do JAR,
aby boli citatelne v mobile?
Vďaka!
mam knihy napr. v PDB, PDF, DOC...
dajú sa skonvertovať do JAR,
aby boli citatelne v mobile?
Vďaka!
-
mikkimikki
Medium Professional
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
BzuCo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsi je ReadManiac. Najnovsia verzia 2.5 dokaze citat aj zoZIPovane TXT. Inak podporuje aj PDB, PRC. http://www.deep-shadows.com/hax/ReadManiac/download.htm
Inak je to aj po slovensky, mozes si istalovat aj vlastne fonty.
Inak je to aj po slovensky, mozes si istalovat aj vlastne fonty.
musis si tu aplikaciu upravit uz v PC, no musis si tam tu knihu vlozit a potom si to posles do mobiluKamilgxk napísal:ja mam n6101 si stiahnem ten bookreader ulozi mi ho do aplikacii potom sa mi podari si nejako stiahnut nejaku knihu ale ta je v priecinku galeria a uz mi to potom ten bookreader nechce najst co mam robit???
-
sokolikova22
Spammer
www.lamky.netjumper napísal:a neviete kde zozeniem nejake dobre book?
ahojte, mozte mi prosim poradit? mam motorolu v3, stiahla som si driver, nainstalovala, mam win xp, ked idem cez add hardware tak mi najde tu motorolu ako motorola v3 modem a hlasi mi ze this device is working properly alebo take nieco, proste ze funguje vporiadku. cize to mam dobre nainstalovane a pripojene.
ale ako tam dostanem tu knihu? stiahla som si ten readmaniac, knihu som tam vlozila a vytvoril mi 3 subory *.jad a 3 subory *.jar s nazvom tej knihy. ale nikde nevidim tu motorolu pripojenu, ako to tam skopirujem? bezne ked pripojim USB kluc tak ho vidim ako dalsi disk, toto nie
poradte prosim, dakujem
ale ako tam dostanem tu knihu? stiahla som si ten readmaniac, knihu som tam vlozila a vytvoril mi 3 subory *.jad a 3 subory *.jar s nazvom tej knihy. ale nikde nevidim tu motorolu pripojenu, ako to tam skopirujem? bezne ked pripojim USB kluc tak ho vidim ako dalsi disk, toto nie
poradte prosim, dakujem