Netliachaj, ale daj faktytest napísal:Ved to je absolutna hanba, ked Nitra moze hrat pomaly finale. Kde to ten hokej kraca? Najskor nas porazi Madarsko v pripravnom zapase a neskor sa Nitra prebojovava do finale ligy? O co to je, o com je ta korupcia, o com tie zakernosti nitrianskych hracov? To sa stale predavaju zapasy ako na beziacom pase, vsetci spokojne tipuju a prosperuje z toho Nitra? Je mi z toho na grc, ze klub ako Nitra moze hrat semifinale, hlub, ktory si vdaka korupcii v poslednych troch sezonach dokazal zabezpecit: 1 .udrzanie v extralige pred na konci sezony 2003/2004, 2. hracov, 3. rozhodcov. Mozem to tu napisat s kludnym svedomim, pretoze v hokeji mam trosku prehlad, ci uz normalne alebo aj zakulisne.
PLAY OFF HOKEJ SR
Fakty? Tu ich mas: Sezona 2003/2004 a predavanie zapasov, vseobecne znama tema ludom z prostredia hokeja. Martin vtedy vypadol do prvej ligy a Nitra sa udrzala, bolo to vdaka hracom Martina, ktori predali posledne zapasy a nasledne po sezone odisli do Nitry, tu mas aj mena: J.Kovacik, M.Vozdecky, V.Cacho. Toto je trojica jednych z najvacsich predavacov v nasej lige, pridal by som k nim aj brankara Slovana Libora Bartu, avsak ten uz opustil Slovan a v Slovenskej ani Ceskej lige si uz zrejme kvoli predavaniu zapasov nezachyta. Kedze o hokeji trosku viem, tak tu mozem v klude napisat malu realnu ukazku, informacie z kabiny A muzstva + vratnika, nakolko vranik je dobreho kamarata sused: Koniec doobedneho treningu muzstva pred zapasom, Vozdecky odchadza zo stadiona a ide do stavkovej kancelarie Terno, ktora sa nachadza v budove stadiona, vsadza par tiketov, po chvili prichadza Cacho, podava par tiketov. Neskor prichadzaju pomocne funkcie, vratnik, ich kamarati. Po hodinke, dvoch az troch je zapas stiahnuty zo stavkovej kancelarie, nasledne je stopnuta cela extraliga. Pride vecer, skoncia sa zapasy, clovek pride domov a pozra sport, trosku sokojuce vysledky pre normalneho fanusika: 2x vyhra outsidera + 3 remizy. Na dalsi den rano sa par hokejistov po treningu zbieha pred stavkovou kancelariou s vyhernymi tiketmi, samozrejme len ti, ktori uhadli vsetko v 5-kombinacii, taktiez po vyhru si idu dalsi ludia... Pride dalsie kolko a extraliga je stopnuta takmer v kazdej stavkovej, nevadi, buduce kolko bude vsetko ok a zase si zatipujeme. Takto to v minulost chodilo, dnes su na to uz stavkove na nete, za zmienku stoji aspon betandwin.com. Ak by ta zaujimalo este presne cislo, tak Vozdecky za jeden mesiac stavkovania ked obliekal dres Martina stastne vyhral priblizne 70 000 korun.kinjeril napísal:Netliachaj, ale daj faktyty, exprt...
Ci tomu budes verit alebo nie, je to tvoja vec, nakolko mam dost dobre informacie z kabiny a od inych ludi, ktori sa tocia okolo hokeja, tak mozem s kludnym svedomim napisat, ze to je pravda.
Nebyt takychto podvodov, tak Nitra dnes hra prvu ligu alebo by bola ako novacik v extralige, zial dokazat tieto veci je tazke, pretoze nikto si neotvori hubu a nepojde na Pro-Hokej a SZLH s informaciami a dokazami, ze vedel celu sezonu o tomto a ze aj on si podal par tiketov a vyhral. Radsej budu vsetci ticho, obcas si privylepsia a ti, ktori to realizuju sa medzitym poriadne nabalia.
Uz sa tesim na odpovede expertov, ktori zimny stadion navstivili tak 100x a myslia si, ze su najvacsi fans na Slovensku, najma narazam na ludi z Nitry! Tesim sa na tie rozumy, ktore tu zacne rozdavat p4ra ale aj na kinjerila, ktory mi vsetko vyvrati. Na tuto temu budem rad diskutovat, nemam s tym problem.
Este aby som zhodnotil Nitru, tak to nie velmi neoblubeny klub, najma to tom kupeni zapasu v Martine od vyssie spominanych hracov na konci sezony 2003/2004, mozno si niekto bude pamatat aj na udalosti tych akoze najlepsich fans, ktori v klude bodli cloveka do chrbta nozom, ktori chodili po stadione a bez najmensich problemob bili a kopali deti a zeny, robili bordel na stadione. Vyhovorky, ze to boli fanusikovia sachu alebo vodneho pola neobstoja, pretoze prisli na vyjazd autobusom, ktorym prisiel fanklub, spolocne fandili a spolocne robili bordel. Necudujem sa ludom, ze nemaju radi nitranov, pretoze su slusni len ked vyhravaju. Ak niekto pocuva vecernu relaciu na Slovenskom rozhlase, ked priebieha extraliga, tak si clovek moze vypocut pocat presilovky alebo nepriazniveho stavu pre domacich mnozstvo nadavok, ktore zachyti mobilny telefon a vsetko je pocut v rozhlase. Tiez si mozete vypocut slova redaktora, ktory to komentuje, ako opisuje divakov: Vynikajuca amfosfera ked Nitra vyhravala, ale akonahle super otocil na rozdiel golu, divaci zacali hadzat na lad predmety, piskat a nadavat... No najviac sa mi na tom paci to, ked hra NR napriklad so Skalicou a ti akoze fans zacnu nadavat na Slovan, to dokazuje to inteligentne publiku, ktore je castokrat oznacovane za najlepsie na Slovensku ale pre mna je to len publikum sprostych ludi a nervakov, ktori nedokazu ovladat emocie.
Este ku koncu tohto dlheho prispevku chcem pozdravit toho mongola vysie, pretoze ako tak pozeram, tak ma uvede bydlisko Martin. Mozno vie o com hovorim, mozno nie. PS: Detroit vyhra Stanley Cup!
to test:
Tak Kamosko zareagujem na tvoje prispevky ak dovolis...
Ja som z Nitry a hram profesionalne hokej. Kde presne atd nie je dolezite ale mozem povedat ze sa poznam a casto stretavam s chalanmi Nitry, ale aj inymi profikmi.
Musim potvrdit ze nech uz sa hovori kade-co niektore spinave praktiky o ktorych tu pises su pravda. V hokejovom svete a hlavne tom slovenskom to uz tak chodi. Takyto bordel je ale vsade vo svete a urcite v slovenskej a ceskej akejkolvek lige. Budes sa smiat ale ako dobre informovany clovek som tuto sezonuslusne zarobil len na 1 hokejovej lige. To ze si chodia chalani hadzat na vlastne zapasy osobne sa mi nevidi lebo kazdy z nich ma komplica a ak aj nie tak maju niekolko kont na betandwine. A to ani nexcem vediet ake ksefty vedie vybor...
Dobre ved je toho plno aj v inych kluboch, ale to nie je podstatne, ty sa navazas do divakov, co je uplne absurdne, je tam sice kopa blbcov co robia bordel ale v nasom socialne upadnutom slovensku je takychto tipkov fura v kazdom meste. Preco by prave Nitra mala vynikat ???
Si asi prehliadol tie ovacie cez zapasy, povzbudzovanie a vlny ktore sa tam robia. Nie nadarmo sa vravelo cez zakladnu cast ze Nitra doma nemoze prehrat prave kvoli fantastickym divakom. A navyse mame organizovanych FANS ktori vedia varit aj ked nitre prave nejde...
No a pre Vas vsetkych nevzdelancov:
Nitra je slovensky hovoriace mesto, madarsko zacina az v dedine Branč v smere na NZ. Okrem madarskej univerzity a byvalej mase madarskej politiky tu nic madarske nemame. A cela ta haved si tu prisla ohrievat svoju menšinovu polievku len preto že ich sem tam nejaka dedina v okoli podpori. To je vse.
BTW, posledny Nitra posrala, a uz som zvedavi co vymyslime v ZA.
Reagujte bavim sa!!!
Tak Kamosko zareagujem na tvoje prispevky ak dovolis...
Ja som z Nitry a hram profesionalne hokej. Kde presne atd nie je dolezite ale mozem povedat ze sa poznam a casto stretavam s chalanmi Nitry, ale aj inymi profikmi.
Musim potvrdit ze nech uz sa hovori kade-co niektore spinave praktiky o ktorych tu pises su pravda. V hokejovom svete a hlavne tom slovenskom to uz tak chodi. Takyto bordel je ale vsade vo svete a urcite v slovenskej a ceskej akejkolvek lige. Budes sa smiat ale ako dobre informovany clovek som tuto sezonuslusne zarobil len na 1 hokejovej lige. To ze si chodia chalani hadzat na vlastne zapasy osobne sa mi nevidi lebo kazdy z nich ma komplica a ak aj nie tak maju niekolko kont na betandwine. A to ani nexcem vediet ake ksefty vedie vybor...
Dobre ved je toho plno aj v inych kluboch, ale to nie je podstatne, ty sa navazas do divakov, co je uplne absurdne, je tam sice kopa blbcov co robia bordel ale v nasom socialne upadnutom slovensku je takychto tipkov fura v kazdom meste. Preco by prave Nitra mala vynikat ???
Si asi prehliadol tie ovacie cez zapasy, povzbudzovanie a vlny ktore sa tam robia. Nie nadarmo sa vravelo cez zakladnu cast ze Nitra doma nemoze prehrat prave kvoli fantastickym divakom. A navyse mame organizovanych FANS ktori vedia varit aj ked nitre prave nejde...
No a pre Vas vsetkych nevzdelancov:
Nitra je slovensky hovoriace mesto, madarsko zacina az v dedine Branč v smere na NZ. Okrem madarskej univerzity a byvalej mase madarskej politiky tu nic madarske nemame. A cela ta haved si tu prisla ohrievat svoju menšinovu polievku len preto že ich sem tam nejaka dedina v okoli podpori. To je vse.
BTW, posledny Nitra posrala, a uz som zvedavi co vymyslime v ZA.
Reagujte bavim sa!!!
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Bavim sa na tom ako si NItra sama zahatala brany do finale. Menit trenera pocas playoff, to len potvrdzuje stare znam "Na Slovensku je vsetko mozne". V podstate si svojim prispevkom podporil to co povedal test, predavanie zapasov sa deje a vela ludi co sa pohybuje v hokejovej sfere o tom vie. K divakom sa vyjadrovat nebudem, myslim ze pekne si to mozes precitat na hokej.sk - kazdy prispevko hovori o tom, ze je to ako cvicene opice ktore na povel zaspievaju stale tu istu otrepanu pesnicku...
Vzal som si na musku NR, pretoze tu par ludi pisalo najma o Nitre a tak mi to prislo ako zhodny priklad. Neopisoval som atmosferu, ktora je nepochybne dobra, ale ta je aj na inych stadionoch na Slovensku. Ale ked sa pozriem na nepriaznivy stav stretnutia v Nitre, tak je to suverenne najhorsie publikum, ak hras hokej, tak sam vies, ze je to pravda. Staci gol v oslabeni, rychli zvrat strenutia, prehratie po predlzeni a lad nie je zahadzany len odpadkami ako na vsetkych stadionoch, ale su to casto sklenene flase, ktore mozu sposobit vazne sranenie aj na dalsi den, pretoze kusky skla sa trochu primrazia do ladu, kusok sa dostane tesne vedla mantinelu a nie vzdy vsetko rolba pozbiera a vycisti.
Hovor si o Madaroch co chces, ludi, ktori nemaju Nitru v laske aj tak nepresvedcis.
Dnesne odvolanie trenera v Nitre bola poriadna fraska hokeja a opat sa potvrdilo, ze Nitra, ktoru si domaci fans oznacili ako ,,hlavne mesto hokeja" (to ma fakt pobavilo) je tam kde nie je a nema skusenosti. Odvolat trenera po jednom prehratom zapase a zakryvat to podpisovanim zmluvy so Slovanom sa mi zda neprofesionalne. Aj keby Stavjana podpisal zmluvu alebo rokoval, je to jeho vec, pretoze mal v Nitre 1+1 a bolo to jeho dobre rozhodnutie, ze sa v takto skory cas rozhodol o tom informovat klub NR. Takze si myslim, ze vedenie Nitry spravilo zo seba blbcov.
Hovor si o Madaroch co chces, ludi, ktori nemaju Nitru v laske aj tak nepresvedcis.
Dnesne odvolanie trenera v Nitre bola poriadna fraska hokeja a opat sa potvrdilo, ze Nitra, ktoru si domaci fans oznacili ako ,,hlavne mesto hokeja" (to ma fakt pobavilo) je tam kde nie je a nema skusenosti. Odvolat trenera po jednom prehratom zapase a zakryvat to podpisovanim zmluvy so Slovanom sa mi zda neprofesionalne. Aj keby Stavjana podpisal zmluvu alebo rokoval, je to jeho vec, pretoze mal v Nitre 1+1 a bolo to jeho dobre rozhodnutie, ze sa v takto skory cas rozhodol o tom informovat klub NR. Takze si myslim, ze vedenie Nitry spravilo zo seba blbcov.
No k tomu trenerovi 100% suhlasim. Doteraz bol v Nitre iba samy magor. Jasko vyrastal v Nitre a je kamos s vyborom tak si ho tam rychlo supsli, mozno sa aj on zveze. Stavjana mi bol velmi sympaticky, a priznavam ze za taku detinskost bude Nitriansky hokej zrejme pykat (alebo zeby pikat? no vyberte si). Stavjana navyse s nikym nerokoval, robil to jeho agent, ktory s jeho zmluvou nic nema. A stavjana iba cestne oznamil s prvej ruky vedeniu ze dostal ponuky o ktorych bude v buducnosti rokovat. chcel tym naznacit ze chlapi nespite berte ma aj na buducu sezonu, lebo je tu kopec inych a nasi hrdi kkti ho poslali do Pečka. Ech smutny som z toho.
Počul som že tento rok tu vedenie konči a chce rozbehnuty a zveladeny klub predat, mam strach ze sa potom prerobi cely kader a team pojde dole vodou.
A este sa mi paci ako sa znervoznujete stale na tych nasich fans. Mozno mam skresleny pohlad lebo som si zahral uz aj inde a poviem Vam ze takych kktov ako su v rakusku a taliansku by ste inde nenasli.
A stymi odpadkami - to si asi videl tie chipsy co zoomla STV naposledy v Nitre a zveličuješ. No ale zase pametam si zo dva razy aj na sklo. Ale to je z cias ked tam chodili skiiini, ta era je vsak prec, tak je klud.
Nehral som za Nitru pod plnym domom tak to ako hrac neviem povedat ci su skveli a ako povzbudzuju. Neda sa vsak zapriet ze cele to ovplivnuje ten pianista a par spevavych mladasov vo Fans zone. Mne sa to paci - ak to nazyvas cvicene opice, ako potom nazves profesionalneho hokejistu?
Ej ako rad citam vase prispevky... REST IN PEACE GUYS! Btw odkial si?
Počul som že tento rok tu vedenie konči a chce rozbehnuty a zveladeny klub predat, mam strach ze sa potom prerobi cely kader a team pojde dole vodou.
A este sa mi paci ako sa znervoznujete stale na tych nasich fans. Mozno mam skresleny pohlad lebo som si zahral uz aj inde a poviem Vam ze takych kktov ako su v rakusku a taliansku by ste inde nenasli.
A stymi odpadkami - to si asi videl tie chipsy co zoomla STV naposledy v Nitre a zveličuješ. No ale zase pametam si zo dva razy aj na sklo. Ale to je z cias ked tam chodili skiiini, ta era je vsak prec, tak je klud.
Nehral som za Nitru pod plnym domom tak to ako hrac neviem povedat ci su skveli a ako povzbudzuju. Neda sa vsak zapriet ze cele to ovplivnuje ten pianista a par spevavych mladasov vo Fans zone. Mne sa to paci - ak to nazyvas cvicene opice, ako potom nazves profesionalneho hokejistu?
Ej ako rad citam vase prispevky... REST IN PEACE GUYS! Btw odkial si?
Prepac ale ak niekto povie na Jonaka ze piska dobre tak sa asi nevyzna v hokeji... Keby som si stebou pozrel zaznam naratali by sme spolu kopec hrubok, ktorymi ten zapas ovplivnil. A nechcem tym povedat ze nadrzal ziline alebo nitre proste to chlapec nevie alebo ema cit pre hru.t0m4s3 napísal:rozhodca piskal zle? Co som pocul tak tradicne pripiskaval Nitre tak neviem ako uz ma piskat aby "hlavne mesto hokeja" (to bol joke na vecer) bolo spokojne..
DBL: Som z MT, mohol si to vycitit podla predoslych dvoch prispevkov, ked som pisal informacie z "kuchyne" MT klubu. Chipsy som nevidel, pretoze zapasy v TV nesledujem. Nemusis pisat o rakusanoch alebo talianoch, bavime sa tu o Slovensku a tak je mi vsetko juznejsie ukradnute.
Jonak nevie piskat, taktiez absolutne mimo hry je Fero Mihalik, tiez Orszagh, Caprnka... Z tych, ktori dokazu lepsie zapiskat su to snad Koncovci, mozno aj Baluska. No ale je to moj pohlad na rozhodcov, takze niekomu sa pozdava a vyhovuje uplne nieco ine.
Jonak nevie piskat, taktiez absolutne mimo hry je Fero Mihalik, tiez Orszagh, Caprnka... Z tych, ktori dokazu lepsie zapiskat su to snad Koncovci, mozno aj Baluska. No ale je to moj pohlad na rozhodcov, takze niekomu sa pozdava a vyhovuje uplne nieco ine.
Takze tolko krat prediskutovavany Stavjana mozno uz vo stvrtok podpise kontrakt s Duklou Trencin...
Stavjaňu poslala do Trenčína intuícia a postoj Nitry
ZLÍN - Český hokejový tréner Antonín Stavjaňa si iba niekoľko dní po predčasnom odchode z lavičky nitrianskeho Dynamaxu našiel nové pôsobisko. Ambiciózny štyridsaťtriročný rodák zo Zlína bude aj naďalej pôsobiť v slovenskej extralige, keď sa dohodol na zmluve na 1+1 rok s trenčianskou Duklou.
"Zhromažďovanie ponúk mal na starosti môj agent. V prvom momente bol najviac aktuálny záujem bratislavského Slovana, ale po všetkom, čo sa udialo, som sa s agentom dohodol, že by to nebolo najlepšie riešenie. Ak by som Slovan napokon dotiahol do konca, na klube aj mojej osobe by zostal tieň pochybností, že v tom bolo niečo nekalého. Preto som sa rozhodol využiť niektorú z ďalších ponúk. Rokovanie s Trenčínom bolo veľmi rýchle," vysvetlil dvojnásobný majster sveta. Stavjaňa obliekal dres trenčianskej Dukly v rokoch 1982 - 1984 počas základnej vojenskej služby: "V každom prípade aj moje predchádzajúce pôsobenie v Dukle zohralo svoju úlohu. Pokiaľ ste mali niekde úspešné obdobie a cítili ste sa tam dobre, radi si to pripomeniete. Riadil som sa aj intuíciou a z rokovania som mal skutočne veľmi dobrý pocit."
Tréner Stavjaňa považuje pôsobenie v bratislavskom klube naďalej za veľkú výzvu. "Môžem zopakovať, že celá vec ma mrzí. Ak by som sa však dohodol so Slovanom, špekulácie by asi boli klubu aj mne predhadzované aj neskôr," doplnil český kormidelník, ktorý by mohol podpísať zmluvu s Trenčínom po dotiahnutí detailov už vo štvrtok. Rozhovory ohľadom doplnenia kádra nového trénera ešte iba čakajú: "Musím najskôr zmapovať situáciu. Neviem, kto zostáva a kto odchádza. Trenčín mal vynikajúcu juniorku, v ktorej sa určite nájdu vhodné typy. Všetko je však práca na ďalšie dni."
Zdroj: SITA
no som zvedavy dnes na kosice. ak dnes nevyhrame tak play off mozme tak akurat takto zamavat
dnes uz musime vyhrat, ja dnes tipujem KE, jednoznacne, ak sa chcu o nieco este pokusit, tak by moji rodaci mali vyhrat.
este nieco ku nitre. podla mna postupi. nema problem. ked chce poriadne zabrat, tak vie potlacit prvu tretinu poriadne a potom uz len udrziava stav stretnutia, vyckava na chyby supera. no uvidime, ale podla mna to zrovnaju na 3:3 v serii a potom sa uvidi!
dnes uz musime vyhrat, ja dnes tipujem KE, jednoznacne, ak sa chcu o nieco este pokusit, tak by moji rodaci mali vyhrat.
este nieco ku nitre. podla mna postupi. nema problem. ked chce poriadne zabrat, tak vie potlacit prvu tretinu poriadne a potom uz len udrziava stav stretnutia, vyckava na chyby supera. no uvidime, ale podla mna to zrovnaju na 3:3 v serii a potom sa uvidi!
no dnes som sklamany. kosice hrali dobre, ale brutalne chyby ich znova polozili na kolena. podla mna keby varga nebol urobil tu chybu v rozohravke (vlastne nestratil by puk tak lacno) mohli kosice znizit stav serie bez problemov. ale to su len dohady, keby, keby...... blablaaaa.
som strasne zvedavy na zajtrajsi duel
som strasne zvedavy na zajtrajsi duel
Nitra hrala v Ziline vlazny hokej a netreba to pripisovat situacii vo vedeni a na trenerskej lavicke, skratka nehrali dobre.
Odteraz musia hrat uz len dobre. Ak vyhraju najblizsi zapas vysoko, verim ze sa zapalia a otocia seriu... Inak ten jasko sa tam len usmieva ako slniecko na hnoji. Na kazdu vetu ma pripravene len same vyhovorky, nemam o nom vysoku mienku.
Inak dnes KE mohli vyhrat, prehru si vsak zasluzia za nepremenene tutovky - minimalne 3. Za to ako odrovnali slovan by ale este mohli zamotat aj poprad... ale v hokeji to moc o spravodlivosti nie je
Odteraz musia hrat uz len dobre. Ak vyhraju najblizsi zapas vysoko, verim ze sa zapalia a otocia seriu... Inak ten jasko sa tam len usmieva ako slniecko na hnoji. Na kazdu vetu ma pripravene len same vyhovorky, nemam o nom vysoku mienku.
Inak dnes KE mohli vyhrat, prehru si vsak zasluzia za nepremenene tutovky - minimalne 3. Za to ako odrovnali slovan by ale este mohli zamotat aj poprad... ale v hokeji to moc o spravodlivosti nie je