Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

attiii: Naucil si sa po slovensky, pretoze zijes na Slovensku. Hadam si nechcel, aby sa v uradoch, skolach, v obchode... rozpravalo po madarsky?! Preco by sme sa my slovaci mali ucit na Slovensku po madarsky, ha???
N!TrO
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa N!TrO »

necital som celu temu, ale trebars ked som bol v Sturove, tam toho bolo viac madarsky jak slovensky, prisiel som do Ostrihomu (Esztergom) a ani pol slova tam nebolo na ziadnej tabuli alebo tak po slovensky, ako som len presiel cez most tak tam bola nejaka tabula, na nej pisane madarsky, anglicky, francuzsky a este nemecky... ale slovensky nic a takto to bolo v celom meste
attiii
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa attiii »

N!TrO napísal:necital som celu temu, ale trebars ked som bol v Sturove, tam toho bolo viac madarsky jak slovensky, prisiel som do Ostrihomu (Esztergom) a ani pol slova tam nebolo na ziadnej tabuli alebo tak po slovensky, ako som len presiel cez most tak tam bola nejaka tabula, na nej pisane madarsky, anglicky, francuzsky a este nemecky... ale slovensky nic a takto to bolo v celom meste
lebo tam nielen slovaci chodia,a napriklad v kosiciach kde vidis nieco vypisane po madarsky? a to je blizko hranice
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

kosice su blisko hranice? a co je potom Silica? A odmietli sa so mnou baviť po slovensky, a to bolo na slovensku moj mily. Spamatajte sa ....
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

attiii napísal:neviem aky mate problem s madarmi..
..aj ja som madar, a som sa naucil po slovensky, a vy sa nenaucite po madarsky!!!
tak potom neviem o com vy tu rozpravate..
...a mohli by ste sa popozerat po madarsku, ze kolko je tam slovakov!!!
Nikto by tu s nikym po tejto stranke nemal "probemy", keby na Slovensku nebolo Madarov, akym si napr. aj ty... Totiz, ovladat uradny jazyk v state v ktorom zijes je elementarna povinnost, no ty o tom pises, akoby si ocakaval, ze ta tu zato niekto potlapka po ramene. A preco by sa mali slovaci ucit po madarsky? Ako sa hovori, kolko jazykov ovladas, tolko krat si clovek, no je XY praktickejsich jazykov ako madarcina. Keby som sa rozhodol zit v Madarsku, nepoviem, no zijem na Slovensku a preto sa nad tymi vykricnikmi- ze sa na Slovensku neucime madarsky- mozem len pousmiat... nabuduce sa nad tym co pises aj zamysli.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

azimut - tak obvinuj tych co ziju v silici a nie setkych madarov, je ich tu aj hojna kopa ktory vedia po slovensky a su ochotny sa aj po slovensky rozpravat.
hodurovec
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hodurovec »

tomasito a kto ta nuti ucit sa po madarsky?
Tomasito
VIP
VIP

hodurovec, kde som sa vyjadril, ze ma niekto nuti(?) ucit sa po madarsky? To na co som reagoval je jasne a zrozumitelne...
..aj ja som madar, a som sa naucil po slovensky, a vy sa nenaucite po madarsky!!!
Vysvetlis mi TY, preco by sme sa na Slovensku mali ucit po madarsky? Alebo ten citat potrebujues prelozit do madarciny? :roll:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja nehovorim len o Silici - to bol len priklad a celkom zrozumitelny. Ak nemas dostatok IQ na to aby si pochopil, ze sa to deje na celom slovensku dokonca sa mi to stalo aj v Liptovskom Mikulasi a to nie je na juhu, tak sa nemame o com bavit. Dost cestujem a stretavam sa s vela ludmi. Na slovensku az privela takych ludi, ktory sa s odmietaju bavit po slovensky......

Tak mi tu nesukaj halusky do hlavy :evil: :evil:

Btw: Nikto nas nenuti ucit sa po madarsky? Madari nas nutia ucit sa po madarsky, len to robia tak, aby to nevyzeralo ako natlak alebo nieco proti nam. A mi im to slepo schvalujeme - teda nasi politici
attiii
Medium Expert
Medium Expert

azimut3 napísal:Btw: Nikto nas nenuti ucit sa po madarsky? Madari nas nutia ucit sa po madarsky, len to robia tak, aby to nevyzeralo ako natlak alebo nieco proti nam. A mi im to slepo schvalujeme - teda nasi politici
prosim ta ty tu o com rozpravas? kto vas nuti ucit sa po madarsky?
a inac este stale neviem aky mate problem s tym ked niekto hovori na ulici, alebo v obchode v madarsky!!!
pred "niekolkymi" rokmi na uzemi slovenska bolo madarsko, a co maju robit madari? vsetci sa mame teraz odstahovat zo slovenska, lebo niejaky 'mudri' to vymisleli?
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

attiii napísal:prosim ta ty tu o com rozpravas? kto vas nuti ucit sa po madarsky?
a inac este stale neviem aky mate problem s tym ked niekto hovori na ulici, alebo v obchode v madarsky!!!
pred "niekolkymi" rokmi na uzemi slovenska bolo madarsko, a co maju robit madari? vsetci sa mame teraz odstahovat zo slovenska, lebo niejaky 'mudri' to vymisleli?
Na uzemi slovenska bolo odjakziva Slovensko, len raz nas zabrali madari a myslia si odvtedy ze su na svojom. Ano odstahujte sa, alebo umrite. Je mi to jedno, len na slovensku hovorte po slovensky, nestrkajte ruky do nasej politiky a nechcite od nas dvojite vysvedcenia a podobne vtakoviny. Ak studujes na slovensku mas studovat po slovensky a dostat slovenske vysvedcenie.

Btw: Na co si si zakladal konto na slovenskom fore ak mas problem so slovakmi?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

azimut3: To nie je tak celkom pravda. Myslim si, ze sa dost prehana. Keby islo o 20-30.000 ludi, tak nic nepoviem, ale je dost pocetna mensina. Tento "problem" (ako ho vy radi nazyvate) nie je len medzi Slovakmi a Madarmi, ale aj v inych krajinach. Co je na tom zle, ak chcu mat dvojite vysvedcenia? Ved maju aj slovenske, aj madarske. No a co, ked maju madarske skoly? Ved su tu ja slovenske. Su tu na to, aby si ludia vybrali. No a co, ked je tu madarska televizia, su tu aj slovenske, maju pravo si vybrat, aj ty. Ved tieto nazory, ake sa predvadzaju proti Madarom, to je nieco neskutocne.. Nic proti nim nemam, ani nikdy nebudem mat. Maju pravo na zivot, volby, nazor, ako na to ma pravo kazdy. Ja tiez nepindam v Chorvatsku na Srbov, ze maju svoju stranu, ze maju svoje skoly, ze maju dvojite vysvedcenie..
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

p4raani ja nemam nic proti madarom ako takim. Neznasam ich politiku a pomadarcovanie. Som proti tim veciam, o ktorych ty pises, ze "oni" maju na to pravo. Bol som v madarsku vela krat, a taketo prava tam nasim slovakom odopieraju. To len v televizii a casopisoch je vsetko inak. Vela som pochodil a vela zistil. Dobre, nech su slobodny a nech maju slobodny vyber, ale ak chcu madarsku televiziu alebo ich vysvedcenie, tak nech ziju v madarsku a nech si tam studuju. Nas stat ma dost problemov aj bez ich politarcenia. Je to svinstvo co sa tu deje a este aj slovaci, ktory nie su slovaci.... :evil:
attiii
Medium Expert
Medium Expert

azimut3 napísal:p4raani ja nemam nic proti madarom ako takim. Neznasam ich politiku a pomadarcovanie. Som proti tim veciam, o ktorych ty pises, ze "oni" maju na to pravo. Bol som v madarsku vela krat, a taketo prava tam nasim slovakom odopieraju. To len v televizii a casopisoch je vsetko inak. Vela som pochodil a vela zistil. Dobre, nech su slobodny a nech maju slobodny vyber, ale ak chcu madarsku televiziu alebo ich vysvedcenie, tak nech ziju v madarsku a nech si tam studuju. Nas stat ma dost problemov aj bez ich politarcenia. Je to svinstvo co sa tu deje a este aj slovaci, ktory nie su slovaci.... :evil:
boze, si jak jeden neofasista!! co nam zavidis, ze mame na vyber medzi viacerimi televiziamy,a vysvedcenim?
Tomasito
VIP
VIP

attiii, klidek... radsej konecne vysvetli, preco by sme sa na Slovensku mali ucit po madarsky (vid. tvoj madaronsky citat).
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

azimut3: Ale to je normalne. Len Slovaci su fakt trosicku vacsi nacionalisti (niektori az chori), co potom vedie k fasizmu a pod.

Jednoducho je to mensina a tak sa k nej treba spravat. Oni vam nechcu zobrat ani Slovensko, ani slovensky jazyk. To, co rozpravaju nejaki blbci v parlamente, ci slovenskom alebo madarskom, to iste mozem povedat, ze aj Slota je blbec - az na to, ze on blbec je.
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

attiii napísal:boze, si jak jeden neofasista!! co nam zavidis, ze mame na vyber medzi viacerimi televiziamy,a vysvedcenim?
S kretenom tvojej velkosti sa neda normalne bavyt ked si neofasistu(rasistu) pomyli s nacionalistom..... :lol:

// Pravidla platia pre vsetkych rovnako... Tomasito

p4ra, ty nie si slovak? alebo mi len vykas?
Ako to ze nas nechcu? Chcu slovensko dostat, ved tu chcu mat zupy, ich skoly, ich televiziu, proste vsetko. Ak im to nasa vlada dovoli tak tu budu platit aj svojimi peniazmi, len za to ze je to pocetna mensina.....
attiii
Medium Expert
Medium Expert

azimut3 napísal:p4ra, ty nie si slovak? alebo mi len vykas?
Ako to ze nas nechcu? Chcu slovensko dostat, ved tu chcu mat zupy, ich skoly, ich televiziu, proste vsetko. Ak im to nasa vlada dovoli tak tu budu platit aj svojimi peniazmi, len za to ze je to pocetna mensina.....
boze...
....my vam nechceme zobrat slovensko!!! naco by nam to bolo dobre?
aj slota ma velke usta:"vyberme noziky!!!" :D
a chcel ist s tankmi do madarska!! je on normalny? :lol:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

atiii, ja sa ta spytam ci si ty normalny...... pises jedno, potom druhe a sam nevies o com...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Nevykam ti, ale takto, ako ty hovoria viaceri, preto som hovoril v mnoznom cisle. Ale nie som rodeny Slovak..
Napísať odpoveď