to znamena ze ked sa napichens napr v meste v spicke a t-debile ma v okoli iba jeden vysielac tak ti to pobezi pekne na xuja nakolko sa tam budu pripajat seci co su v dosahu takze o rychlom mobilnom internete s malymi pingami snivaj dalej
jjj napísal:to znamena ze ked sa napichens napr v meste v spicke a t-debile ma v okoli iba jeden vysielac tak ti to pobezi pekne na xuja nakolko sa tam budu pripajat seci co su v dosahu takze o rychlom mobilnom internete s malymi pingami snivaj dalej
a vysnívaná rýchlosť pôjde do..
Myslím že naj- riešením je si zaviesť ADSL od t-comu pekne bytová prípojka. Lepší pomer cena/rýchlosť nedostaneš lebo t-com je monopol.
MS FRANKY napísal:a vysnívaná rýchlosť pôjde do..
Myslím že naj- riešením je si zaviesť ADSL od t-comu pekne bytová prípojka. Lepší pomer cena/rýchlosť nedostaneš lebo t-com je monopol.
mastermind napísal:zabudas na lokalnych providerov.
Ktorý v malých mestách neexistujú alebo ak existujú sú absolútne na **** (časté výpadky, rýchlosť, cena- kamarát má takéto pripojenie a závidí mi moje od t-comu)
MS FRANKY napísal:Ktorý v malých mestách neexistujú alebo ak existujú sú absolútne na **** (časté výpadky, rýchlosť, cena- kamarát má takéto pripojenie a závidí mi moje od t-comu)
A co pingy? Zase na <censored> ako vzdy ze? Mna by skor zaujimala implementacia siete NMT do cisto datovej oblasti...hmm. Ale to je asi len v plienkach...
piton napísal:Radsej nepis ked nevies. On mysli napr. komunitne siete WI-FI v mestach ale aj v dedinach. A tam skoro vzdy nie je fup a limit prenesenych dat.
velmi dobre viem co pisem narozdiel od teba
Ono ktory wifi provider by ti toleroval tak velky trafic ? Totiz cim vacsi trafic tym vacsie naklady > nizsi zisk ale to ty asi nepochopis
jjj napísal:velmi dobre viem co pisem narozdiel od teba
Ono ktory wifi provider by ti toleroval tak velky trafic ? Totiz cim vacsi trafic tym vacsie naklady > nizsi zisk ale to ty asi nepochopis
Napriklad moj Ide o to, ze lokalny provider si zaplati rychlu linku s neobmedzenym objemom dat a potom ju cez WI-FI rozsiruje medzi dalsich ludi, ktroy sa spolu skladaju malou sumou na tu rychlu linku ktoru maju zdielanu. Jediny problem je, ze velke objemy dat mozes tahat iba v noci. Ale ziadny FUP tam nie je.
warezman napísal:Vieš čo hovoríš??Si zober napríklad ANTIK.
Si pozri na ich stránke v ktorých mestách je ANTIK.. A čo sa tíka ich netu bol som raz v ich kaviarni a bolo to posledný a prvý krát. Každých 10 min klesla rýchlosť na 1kb/s..
MS FRANKY napísal: Si pozri na ich stránke v ktorých mestách je ANTIK.. A čo sa tíka ich netu bol som raz v ich kaviarni a bolo to posledný a prvý krát. Každých 10 min klesla rýchlosť na 1kb/s..
Kamoš to má a je to v poho.Ale st neni naj net na svete.Napr. už chello je rullez.