RODINNÝ DOM vs PANELÁK
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
RODINNÝ DOM vs PANELÁK
Kde bývate, ak v bytovke tak na ktorom poschodí? A kde by ste chceli bývať keď budete osamostatnený? akú sú výhody a nevýhody?
ja bývam v paneláku na 6. poschodí v 4-izbovom byte, a celkom sa mi tu páči. asi by som ani nemenil
ja bývam v paneláku na 6. poschodí v 4-izbovom byte, a celkom sa mi tu páči. asi by som ani nemenil
-
p4ra
Redeemer
Ja som byval v rodinnych domoch, ked som bol este v Chorvatsku, a v Bosne a Hercegovine. Odkedy som na Slovensku, tak uz len v panelaku. Pred 2 rokmi sme kupili byt, prerobili ho kompletne podla seba a uz by som nemenil. V rodinnom dome vidim osobne len zopar vyhod:
- mozes si robit, "co chces" (party, oslavy a pod.)
- pohodlie na zahradke pred alebo za domom
- v pokoji si sam umyt auto
- momentalne ma ziadne dalsie nenapadaju
Ale rodinny dom aj svoje nevyhody:
- vacsie naklady na prevadzku
- "bije" do oci ludom
- treba sa o vsetko strasne moc starat, mam na mysli fasada, okolie, viac upratovania
Vsetko ma svoje vyhody, aj nevyhody. Ale ja osobne preferujem panelak. Inak byvam na 2. poschodi. Nie je dobre byvat uplne, dole, lebo ked je vonku zima, tak zima sa dostane rychlo k tebe. Ked byvas uplne hore a je leto, tak ti pekne prazi na palicu. Najlepsie je taky stred 2-6 poschodie napr. v 7 poschodovych panelakoch.
- mozes si robit, "co chces" (party, oslavy a pod.)
- pohodlie na zahradke pred alebo za domom
- v pokoji si sam umyt auto
- momentalne ma ziadne dalsie nenapadaju
Ale rodinny dom aj svoje nevyhody:
- vacsie naklady na prevadzku
- "bije" do oci ludom
- treba sa o vsetko strasne moc starat, mam na mysli fasada, okolie, viac upratovania
Vsetko ma svoje vyhody, aj nevyhody. Ale ja osobne preferujem panelak. Inak byvam na 2. poschodi. Nie je dobre byvat uplne, dole, lebo ked je vonku zima, tak zima sa dostane rychlo k tebe. Ked byvas uplne hore a je leto, tak ti pekne prazi na palicu. Najlepsie je taky stred 2-6 poschodie napr. v 7 poschodovych panelakoch.
Ja zase od narodenia byvam dome a tiez si neviem predstavit zmenu ze by som byval v panelaku. Zvyk je zelezna kosela.MS FRANKY napísal:Od kedy žijem tak bývam v paneláku neviem si predstaviť že by som žil niekde inde. V paneláku občas počuť aj to čo nieje určené pre uši ostatných.. napr. ked sa susedia hádajú alebo opačne ak sa večer uzmierujú
-
will.i.am
Darca
Byvam v dome od kedy som sa narodil, no ked budem dospely asi budem byvat v panelaku. Sice si nebudem moct nahlas pustat hudbu a budem sa musiet spravat potichu... Som dost lenivy a nechce sa mi robit okolo domu. Je to sice pekne vyjst si tak na zahradu, ale... A do domu ide aj dost financii, lebo vzdy treba nieco opravit. No uvidime, hvarel slepy