Metallica

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
bocian
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Ja si vypocujem cd Kill em all,Right the lighting a mastra :D to je asi tak vsetko :) pacia sa mi
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

audiotrack napísal:perfektná skupina. legenda. pozná ju každý aj keď takú hudbu nepočúva.
S tym pocuvanim to je asi moj pripad. :oops:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Podla mna sa daju prudko pocuvat. Osobne zo skladby "ONE" idem do kolien!!! :smt035
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

ROKI49 napísal:Ja som fanusik pocuvam hlavne prve tri albumy,Black A.,Garage Inc. a Reload. Proste po pi**.
Prve albumy su ale Kill em all a ride the lightning a master of puppets....Ci nie? :lol:

A tie su naozaj od nich najlepsie...Reload ma tak nenadchol.No a St.Anger..Tam zmenili dost sposob akym hrali a uz to nebol ich typicky album...proste na pi*u makovu...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

Martin44 napísal:Prve albumy su ale Kill em all a ride the lightning a master of puppets....Ci nie? :lol:

A tie su naozaj od nich najlepsie...Reload ma tak nenadchol.No a St.Anger..Tam zmenili dost sposob akym hrali a uz to nebol ich typicky album...proste na pi*u makovu...
ale zase ten zvuk tam je nadherny tie Herberty tam robia neskutocne tucny zvuk, a zase z hladiska bubenickej techniky isiel Lars o triedu hore
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

canopus napísal:ale zase ten zvuk tam je nadherny tie Herberty tam robia neskutocne tucny zvuk, a zase z hladiska bubenickej techniky isiel Lars o triedu hore
Nuz ale ja to hodnotim ako celok a ten na mna dojem nespravil.... :cry:
mmichall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmichall »

niektore pesnicky nemaju chybu, niektore su moc tvrde, niektore moc slbe inac v pohode :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

akoze naj album podla setkych je Master - a ja suhlasim,ze to je super album, ale osobne mi k srdcu prirastol najviac Black Album, neviem si pomoct... a co sa tyka Load/Reload - to mali dost slabe chvilky vtedy, ak ste videli dokument o metallice ako sa nahraval album St.Anger tak to tam myslim bolo spomenute - alebo dokument MTV ICON - METALLICA - tam to bolo dost dopodrobna rozvedene... a co sa tyka ST.Anger - je to rozhodne lepsie ako load/relkoad - trosku zasa pritvrdili - tie dva boli viac rockove - takze asi tak - tesim sa na chystany novy album ;)

btw: ONE,BLACKENED,ENTER SANDMAN - ROXXX
patrik
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa patrik »

jonathan.davis.com napísal:Prvni 3 alba. Ty dalsi mne uz nejak nezaujali ...
tak tak
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Sa tešim na novy album a očakavam že to bude Pecka :smt034 :smt035 už nech to počujem :smt020
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:Nuz ale ja to hodnotim ako celok a ten na mna dojem nespravil.... :cry:
no ani mna :roll:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

hmm, ja by som to takto povedal, black album ma zaujal iba sandmanom a unforgivenom (nothing else matters ani moc nie, ale naucil som sa ho hrat len preto zeje lahky), no a co islo potom sa da zhrnut do kategorie hnus metalu, vlastne sam black album bol katalyzatorom regresie v muzike metallicy, load/reload brutalne dohukali, potom S&M...no symfonicky orchester proste nepatri do thrash metalu, aspon nie do metallikovskeho...a st.Anger, no zbohom, nu-metalu je dneska myslim viac nez dost, ale aby thrash metalova kapela ktora zmenila hudobny svet klesla az tak hlboko...ja sa uz na novy album moc netesim, lebo ako jeden miestny magazin napisal, (prelozene a parafrazovane z anglictiny): "nebudem sa cudovat ak ich dalsi album bude zbierka coverov Britney spears"...

co sa tyka zivych vystupeni, na tom nie su az tak zle, ale ujo James uz dako nestiha a minule co som pocul spieval sakra falosne, ale vystupenie to je, treba uznat, no co im ta opica(ten ich basak) robi na podiu je fakt ubohe

jo, a...kde su sakra tie ich 5 minutove sola????to bolo na nich asi najlepsie
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jamess napísal:hmm, ja by som to takto povedal, black album ma zaujal iba sandmanom a unforgivenom (nothing else matters ani moc nie, ale naucil som sa ho hrat len preto zeje lahky), no a co islo potom sa da zhrnut do kategorie hnus metalu, vlastne sam black album bol katalyzatorom regresie v muzike metallicy, load/reload brutalne dohukali, potom S&M...no symfonicky orchester proste nepatri do thrash metalu, aspon nie do metallikovskeho...a st.Anger, no zbohom, nu-metalu je dneska myslim viac nez dost, ale aby thrash metalova kapela ktora zmenila hudobny svet klesla az tak hlboko...ja sa uz na novy album moc netesim, lebo ako jeden miestny magazin napisal, (prelozene a parafrazovane z anglictiny): "nebudem sa cudovat ak ich dalsi album bude zbierka coverov Britney spears"...

co sa tyka zivych vystupeni, na tom nie su az tak zle, ale ujo James uz dako nestiha a minule co som pocul spieval sakra falosne, ale vystupenie to je, treba uznat, no co im ta opica(ten ich basak) robi na podiu je fakt ubohe

jo, a...kde su sakra tie ich 5 minutove sola????to bolo na nich asi najlepsie
ake 5 minutove ? videl si to 20 ? Bolo to tusim na koncerte Live bing a purge v san diegu tusim :D yuuuu :twisted:
Sato42
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sato42 »

Su proste super. Kil am all a St. Anger mi trochu nesedia le aj tak su dobre. Na ziadnom ich koncerte so bohuzial nebol, ale dufam ze sa raz dostanem. S toho co som vydel je to upne sila.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Sato42 napísal:Su proste super. Kil am all a St. Anger mi trochu nesedia le aj tak su dobre. Na ziadnom ich koncerte so bohuzial nebol, ale dufam ze sa raz dostanem. S toho co som vydel je to upne sila.
a chystaš sa na nova rock?
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

jamess napísal:no co im ta opica(ten ich basak) robi na podiu je fakt ubohe
Co take horzne tam robi ten basak? na Roberta nekydaj je to velky talent basovej gitary ak si si nevsimol tak dost ho tam pocut, ta hudba ma proste pecky a je tvrdsia prave kvoli tej hlucnejsej base. Podla mna je to macher co sa gitary tyka a ten jeho styl hrania a chodze sa mi paci je to take ozivenie.

A S&M bolo podla mna dobra ukazka ich hudby, ukazali ze ich hudba dobre znie aj z orchestrom a predviedli tam svoje najvacsie hity ja to mam z celej metallicy skoro najradsej.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

kazdy hovori aka je matallica uzasna, ale neviem neviem... metalovu hudbu pocuvam dlho, skusal som to aj s metallicou ale proste ma to nechytilo... je mi jasne ze su vyborni hudobnici aj skladatelia ale proste to nie je nic pre mna... su sice aj nejake super pesnicky (For whom the bells tolls, Orion, Phantom lord, Master of puppets) ale celkovo je to podla mna malo melodicke... a toto sa samozrejme tyka len prvych piatich albumov, ktore sa pokladaju za kultove, zvlast Master, ktory si to naozaj zasluzi... tieto nove veci, ci uz Garage alebo nebodaj St.Anger sa nedaju ohodnotit inak ako slovom ODPAD :twisted: to je uzasne ako sa dokaze kedysi celkom kvalitna kapela zhovadit :roll: co uz
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Ja by som to odpadom nenazval je to hudba co sa jednemu paci druhemu nie. A k tomu Garage Inc. ked to uz nazyvas takym odpadom tak chcem len poznamenat ze v podstate ani jedna pesnicka tam nie je ich. vid napr. Sabbra Cadabra je od Black Sabath.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

VESPER: OMG takto som sa uz dlho nezasmial ze GARAGE je odpad, tam su vsetci zakladatelia METALU, a ju to hlavna vec , ze COVER verzie toho najlepsieho metalu na svete

VESPER ZHOVADIL STRAPNIL SI SA SAM :!: :!: :lol: :lol: :lol:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Vesper napísal:kazdy hovori aka je matallica uzasna, ale neviem neviem... metalovu hudbu pocuvam dlho, skusal som to aj s metallicou ale proste ma to nechytilo... je mi jasne ze su vyborni hudobnici aj skladatelia ale proste to nie je nic pre mna... su sice aj nejake super pesnicky (For whom the bells tolls, Orion, Phantom lord, Master of puppets) ale celkovo je to podla mna malo melodicke... a toto sa samozrejme tyka len prvych piatich albumov, ktore sa pokladaju za kultove, zvlast Master, ktory si to naozaj zasluzi... tieto nove veci, ci uz Garage alebo nebodaj St.Anger sa nedaju ohodnotit inak ako slovom ODPAD :twisted: to je uzasne ako sa dokaze kedysi celkom kvalitna kapela zhovadit :roll: co uz
uvidiš že nam novym albumom nakopu prdel
Napísať odpoveď