Madari nas zachrania!

Diskusie na politické témy...

Suhlasite so mnou?

Vacsinou ano
53
11%
Vacsinou nie
429
89%

Celkom hlasov: 482

attiii
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa attiii »

azimut3 napísal:atiii, ja sa ta spytam ci si ty normalny...... pises jedno, potom druhe a sam nevies o com...
ano som, ale ja sa uz radsej nevyjadrujem,ok?
cavte!
PP132
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PP132 »

Jednoznacne treba madarov vytlacit z nasej politiky lebo oni tam nemaju co robit .... kde v inom state ma taky silny vplyv nejaka zahranicna strana ?? nikde a je to dost hamba. Madari si pomaly zacinaju robit na slovensku co len chcu , stavaju si skoly s madarskym jazykom, vyhlasuju sa ze aka su utlacana mensina a pritom ani poriadne po slovensky nevedia. Nehovorim ze podporujem SNS a Slotu. Ja len chcem povedat ze si myslim ze SMK urcite nie je buducnost slovenska pretoze SMK je len jedna legalna banda madarskych podvodnikov.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

PP132: V ktorych inych krajinach to takto nie je? Menuj krajiny, kde to takto nie je, kde je taka pocetna mensina.
attiii
Medium Expert
Medium Expert

PP132 napísal:Jednoznacne treba madarov vytlacit z nasej politiky lebo oni tam nemaju co robit .... kde v inom state ma taky silny vplyv nejaka zahranicna strana ?? nikde a je to dost hamba. Madari si pomaly zacinaju robit na slovensku co len chcu , stavaju si skoly s madarskym jazykom, vyhlasuju sa ze aka su utlacana mensina a pritom ani poriadne po slovensky nevedia. Nehovorim ze podporujem SNS a Slotu. Ja len chcem povedat ze si myslim ze SMK urcite nie je buducnost slovenska pretoze SMK je len jedna legalna banda madarskych podvodnikov.
a slovensko si potom preco nepostavy skoly na madarsku?nech sa paci!
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

attiii napísal:a slovensko si potom preco nepostavy skoly na madarsku?nech sa paci!
Uff, trosicku popracuj na slovencine. Sa potom necuduj, ze Slovaci do vas skacu. Za toto vas "nemam rad" ani ja. Ste na Slovensku, naucte sa slovensky pisat, aj citat. Ak to dokazem ja, kt. som sa tu nenarodil, dokazete to aj vy, kt. ste sa tu narodili.
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa azimut3 »

attiii napísal:a slovensko si potom preco nepostavy skoly na madarsku?nech sa paci!
Lebo nam to madari nedovolia.....
Btw: nepisal si ze koncis? Tak uz neotravuj.
p4ra, piseme takto viaceri, lebo sme rodeni slovaci a sme na to hrdi.... nevytykam ti, ze nie si rodeny slovak, ale tim nemozes mat take narodne citenie voci takemu malemu ale nadhernemu statu ako je slovensko....ale inak dik za pochopenie

PS:tato tema je podla mna urcena na vyjadrenie sa PRE SLOVAKOV, co si myslia. Madari tu nemaju co robyt!!!
attiii
Medium Expert
Medium Expert

azimut3 napísal:Lebo nam to madari nedovolia.....
Btw: nepisal si ze koncis? Tak uz neotravuj.
p4ra, piseme takto viaceri, lebo sme rodeni slovaci a sme na to hrdi.... nevytykam ti, ze nie si rodeny slovak, ale tim nemozes mat take narodne citenie voci takemu malemu ale nadhernemu statu ako je slovensko....ale inak dik za pochopenie

PS:tato tema je podla mna urcena na vyjadrenie sa PRE SLOVAKOV, co si myslia. Madari tu nemaju co robyt!!!
do p*ici vsak ja som slovak, len viem po madarsky!! :D
ako ze slovakom nedovolia postavit skoly? a keby postavili skoly na madarsku,tak by si sa tam isiel ucit?alebo aspon jediny slovak?
tak naco by stavali tie skoly?
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

atiii, ty si madar. Ako pisal p4ra, ani po slovensky pisat nevies, tak nezahovaraj temu a nespamuj. PS: slovaci v madarsku su, ale maju sa dost zle, len pre takych :censored: ako ty. Takze :smt070
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

attiii napísal:do p*ici vsak ja som slovak, len viem po madarsky!! :D
ako ze slovakom nedovolia postavit skoly? a keby postavili skoly na madarsku,tak by si sa tam isiel ucit?alebo aspon jediny slovak?
tak naco by stavali tie skoly?
Do kelu ale tu ide o pricip. Nam slovakom vzdy skakal niekto po hlave. A teraz su to Madari.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Chalani, obidvaja sa trosicku skludnite. Zbytocne po sebe nadavate, ako male deti.

attiii: Ja ti to neberiem, aj keby si bol Madar, mne to nevadi. Mne Madari nevadia vobec, mam medzi nimi plno dobrych kamaratov. Ale ide o to, ze Madari chcu na Slovensku toho strasne moc, ale na oplatku nespravia nic. Ja nemam nic proti tomu, ze sa tu postavi skola, ved je to potrebne, radsej 100 vzdelanych Madarov, ako 100 nevzdelanych statnych parazitov. Ale, narodili sa na Slovensku. Tak ich prioritou by mal byt slovensky jazyk a ten musia vediet na 110%. A to je fakt. Preco by sa mal Slovak citit trapne, ked pride do obchodu v Komarne a nikto nevie po slovensky? Takze je logicke, ze sa na to hnevaju a ja sa na to hnevam tiez. Zijem v Novych Zamkoch a viem, co to znamena, ked pridem do obchodu a prve, co pocujem je: "tesek?" (neviem, ako sa to pise po madarsky), namiesto toho, aby som pocul: "Prosim?". Ked sa proti tomu ohrniem, este ja vyzeram, ako neslusny blbec. Nebudem to dalej natahovat. Myslim si, ze Madari na Slovensku by mali primarne vediet hovorit slovensky jazyk, aby sa mohli uplatnit, ako hociktory Slovak a potom ziadat od Slovenska a slovenskych obcanov, aby boli uznavani, aby im respektovali poziadavky na skoly, filmy, televizne programy a podobne. Snad je ti jasne, co som tym myslel.

azimut3: Klud clovece. Snazime sa tu diskutovat a nie po sebe vykrikovat, ze kto je Madar a kto Slovak. Ked sa pozeram na tvojho avatara, mam pocit, ze mas rad hip-hop kulturu a vsetko okolo nej (mozno nie) a pokialviem tyto ludia nie su rasistami ani ziadna podobna haved, tak sa svojimi vyjadreniami nesnaz pospinit tychto ludi, ak sa "k nim hlasis"..

Tymto prispevkom som nemyslel nic ofenzivne, ci proti Slovakom alebo Madarom. Je to moj nestranny pohlad.
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

p4ra, dost by si sa cudoval, ale mam rovnake myslienky ako ty aj ked to tak obcas nevyzera. Staci si porecitat ostatne moje prispevky v inych sekciach. Nechal som sa len vyprovokovat a ak si si nevsimol mal som preco. Proste mi ten clovek lezioe na nervy, ze nevie pochopit ako to v skutocnosti je. Ja som slovak a som na to velmi hrdy a velmi ma stve, ak niekto o sebe tvrdi, ze je slovak a pritom chce byt madarom. Nie som rasisita a u madarov mam taktiez spustu kamosov a preto pisem co je pravda a nie same vymisli ako pisali uz mnohy. Ja chcem len rovnopravnost z oboch stran a nie len ustupky od nasej vlady. Proste si ma zle pochopil.
BTW:nehlasim sa do ziadnej subkultury ani kontrakultury, som neutral ale pritom narodovec. Moj AVATAR vyjadruje mna, ale nie moje poostoje ci myslenie.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

attiii, ty uz sam nevies co si...
attiii napísal:neviem aky mate problem s madarmi... aj ja som madar, a som sa naucil po slovensky, a vy sa nenaucite po madarsky!!!
attiii napísal:do p*ici vsak ja som slovak, len viem po madarsky!!
Skoda slov... :roll:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

azimut3 napísal:S kretenom tvojej velkosti sa neda normalne bavyt ked si neofasistu(rasistu) pomyli s nacionalistom..... :lol:
lol no neviem neviem kto je tu kreten :lol:
Ako to uz len teba ovplyvni ze sa madari ucia aj po slovensky aj po madarsky a ze maju dvojite vysvedcenia? Azda ti da matka na obed o 30 gramov menej zemiakov alebo si nevytapetujes izbu!? :lol:
azimut3
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Martin44 napísal:lol no neviem neviem kto je tu kreten :lol:
Ako to uz len teba ovplyvni ze sa madari ucia aj po slovensky aj po madarsky a ze maju dvojite vysvedcenia? Azda ti da matka na obed o 30 gramov menej zemiakov alebo si nevytapetujes izbu!? :lol:
Ja uz nemam hlupich 18 rokov, aby ma musela zivit moja matka. Ked cestujem a pocuvam o tom ako nasi slovaci sa MUSIA ucit po madarsky aby si mohli kupit chleba. Nejde o mna ale cele slovensko.
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

azimut3 napísal:Ja uz nemam hlupich 18 rokov, aby ma musela zivit moja matka. Ked cestujem a pocuvam o tom ako nasi slovaci sa MUSIA ucit po madarsky aby si mohli kupit chleba. Nejde o mna ale cele slovensko.
Uplne ze musia lebo SLOTA POVEDAL :lol:
Si dobra trubica.
Na juhu je bezne ze skoro kazdy vie aj po slovensky aj po madarsky....
Nuz ale co do toho pleties Dvojjazycne vysvedcenia?Sa tomu nejako vyhybas .ak ked o otm zacnem tocit tak aj vysvetlim preco a ne zameriam sa na to co mi len vyhovuje ako v tvojom pripade.
Maruska
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Maruska »

No tak ja sa madarom radsej vyhybam lebo ma vedia dost casto riadne na5rat. Ak niekto studuje dejepis alebo ho uci vie urcite co je madarsky problem, oni totizto nepoznaju ziadne uhorsko tak ako pozname my, beru to trochu inak, pre nich je len velke uhorsko a vacsina z tych kktov nas este stale berie ze patrime ku nim. Mna stval na strednej stur ze som sa musel ucit co napisal, a bolo mi stale jedno ze sa ucim slovensky, no a co ucil by som sa aj po martansky nuz ale ked si nas madari nevedeli udrzat dakedy tak teraz nech sa tu nepchaju a palia do pi*e. :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem ako mozete porovnavat 19ste pripadne ine storocie s modernym vekom co jest dnes.....
Tito ludia nemaju ani paru o tom co bolo a aj ked hej tak je im to uplne jedno tak chodte uz seci do pi*e ked ste proti madarom....radsej sa zamyslite nad sebou ze by ste na sebe mohli nieco zmenit a ne tu vsetko zvalovat na inych...to ako to beru ini ludia nemozete vediet a nestarajte sa dotoho....zamerajte sa na seba.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Martin44 napísal: nestarajte sa dotoho....zamerajte sa na seba.
Napisal kto? "Odbornik" na kazdu temu- horuci kanditat na rank spammer? Keby si si precital temu od zaciatku, mozno by si bez vysvetlenia pochopil, ze nie len s ohladom na tuto temu treba pozerat na historiu- do minulosti- z dovodu poucenia sa z nej, najma pokial od politikov SMK mozme este aj dnes pocut sovinisticke vyroky (vid. napr. uz spominany vyrok Duraya). Je prehnane madarskych spoluobcanov odtialto vyhanat, no na druhej strane im nemozno donekonecna ustupovat, najma pokial je uplne beznym javom, ze medzi nami ziju obcania, ktori vobec neovladaju uradny jazyk. Rovnako nie je mozne tolerovat, aby ta na Slovensku oslovila predavacka najprv po madarsky a az potom po slovensky- ak po slovensky vobec vie. Taktiez nevidim jediny dovod, preco by na Slovensku mala byt MADARSKA univerzita. Ked chce niekto studovat madarsku VS, nech ide studovat o par km dalej- do Madarska. Alebo je podla teba uplne normalne, aby mala mensina ktorehokolvek statu v danom state svoju univerzitu? Tieto a mnohe ine suvislosti, o ktorych tu uz bola rec povazujem za velke memento, najma z dovodu, ze v ramci EU hranice prestanu mat vyznam a naopak, stale vacsi vyznam budu mat regiony. Pritom by si uz ludia ako ty, attii a pod. mali konecne uvedomit, ze slovenski obcania hlasiaci sa k madarskej mensine nie su v nicom ukracovani na ukor obcanov hlasiacich sa k slovenskej narodnosti. Obcianske prava su garantovane vsetkym obcanom rovnako a aby toho nebolo malo, su tu este aj mensinove prava, strana zalozena na narodnostnom principe (SMK) sedi vo vlade a jej nominant je podporedsedom vlady SR pre europsku integraciu, ludske prava a mensiny. Takze budte radi ze sa tu mate ako prasce v zite a zacnite sa konecne spravat ako obcania statu, v ktorom zijete. V opacnom pripade sa necudujte, ze vase reakcie vyvolavaju znechutenie vacsiny.

p4ra, ked si porovnam nazory, ktore si v tejto teme pisal donedavna s nazormi z poslednych dni, prestavam sa v tebe vyznat.
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

neviem aky mate problem s madarmi... aj ja som madar, a som sa naucil po slovensky, a vy sa nenaucite po madarsky!!!
kto sa bude chciet naucit po madarsky ten sa naučí, tu na Trnavskej univerzite je aj dobrovolny predmet Maďarský jazyk kto by sa na to odhodlal. Ja si s madarskymi kamošmi kecam in ingliš.
neviem aky mate problem s madarmi... aj ja som madar, a som sa naucil po slovensky, a vy sa nenaucite po madarsky!!!
Zažil som opačný prípad prišiel slovenský maďar do obchodu a nevedel ani ceknúť po slovensky tak ho chvilu trvalo kym nasli v Trenčíne v tescu človeka čo vedel po magyaroszág aby si mohol kúpiť to čo si kúpil.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Trosicku to bude OT, ale ako sa hovori: "Cim viac jazykov vies, tolko krat si clovek."

Ja osobne, keby som mal cas, tak by som sa rad naucil aj madarsky..
Napísať odpoveď