Tokio Hotel je otras, hnus... a este Kontrafakt.
Tokio Hotel neznašam, všade v časakoch su len ich fotky, fuj...
A naviac spevák a gitarista su ako dievčatatá no proste otras, a tie pesničky ach jaj.-
Rozumies aspon trosicku po anglicky? Ak ano a pocuvas texty, tak zistis, ze jeho texty maju toho vela do seba. Ja hudbu pocuvam kvoli tomu, ze sa mi paci, ale hlavne kvoli textom a myslim si, ze tento clovek ma o com rapovat.
p4ra napísal:Rozumies aspon trosicku po anglicky? Ak ano a pocuvas texty, tak zistis, ze jeho texty maju toho vela do seba. Ja hudbu pocuvam kvoli tomu, ze sa mi paci, ale hlavne kvoli textom a myslim si, ze tento clovek ma o com rapovat.
takze kvoli textom? a co hovoris na jara filipa a jemu podobnych?
p4ra napísal:V pohode. Mam ich rad. Zo slovenskej sceny mi je este sympaticky Richard Muller. Ma fantasticke texty aj muziku.
mno muller je taky zvlastny pripad. texty si pise sam co je pekne. ale hudbu by si sam robit nemal tie jeho posledne albumy nie su zle ale na nocnu optiku to nema.
ja viem anglicky ale rapu nerozumiem skoro nic iba aj tak eminem poslednej dobe sa da (rozumiet, nie pocuvat). a neviem ako niekto moze povedat na taku hudobnu legendu ako je U2 ze je najhorsia. ved oni co to dokazali a nie ako nejaky raper ktory zo dna na den zarobi par $ a potom o nom nepocut.
mastermind: Mne sa od neho najviac paci album 01. ^Nevermind: Bono je moj vzor. U2 su perfektni a je to kapela, o kt. budeme pocuvat este roky rokuce..
No myslim ze medzi favoritov naj ko...ti patria:Tokio Hotel(number one-neni jasne ci maju vobec nejake pohlavie),Mokra Ciara(sfetovany cigan,co uz zase ho tu mame) no a tri dokonci pravy solo spevak Peter Koncek-speiva jak keby sedel na vidlicke