BTW:skatovat sa da aj na dedine za domom v stodole
Best Extremny šport ?
-
miki690
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Best Extremny šport ?
Aky je podla vas najlepsi extremny sport ? Myslim tym akoze najlacnejsi, najadrenalinovejsi a najdostupnejsi a tak ... podla mna je to skateboarding ...
vlastna skusenost
-
miki690
Medium Professional
Akoze co myslis tym freestyle ? vies freestyle je dost veeela veci ... freestyle motocross, freestyle snowboarding, freestyle skiing, freestyle bmx ....H5ck2r napísal:Ja skatujem a je to celkom dobry sport aj ked radsej jadyim na freestylere
No na to aby sm to vyuzival na machrovanie tak je to dost tazke_MaSter_ napísal:Je to celkom good sport da sa vyuzit na velaveci (machrovanie)
-
piston
Medium Star
skateboarding je super ale tento rok som uplne podlahol snowboardingu, je to najlepsi pocit na svete jazdit prasan
Inak dost nemam rad tych co robia skateboarding len preto aby boli cool (fuj to je ale hnusne slovo). Tam ide o to mat z toho zabavu a machrovat mozes az potom ked to vies. Inak pri skateboardovani vlastne travite vacsinu casu "neskateboardovanim" a tam zazivate take super zazitky ze az.
-
t0m4s3
Admin
najvyssi kopec v okoli Brna ma 463m (Sychrov), dalsi vyssi ma 446 (Velka Baba), cesta dole z neho je otazka dvoch minut, aj to po iba miernom svahu, jednoducho bieda. Pobehal som okolo Brna na biku hore dole niekolkokrat, ale viac ako horske cesticky na kludne slapanie necakaj.p4ra napísal:MTB je asi najlepsi extremny sport. Prave sa rozhliadam po obchodoch v Brne, kde by som mohol kupit nejaky new MTB, lebo je tu vela kopcov a lesov, bola by skoda nevyskusat.
-
p4ra
Redeemer
Kua a to som sa tesil, ze to tu vyzera nadejne.. Niekde v okoli Brna, mam na mysli dalej nie su kopce?t0m4s3 napísal:najvyssi kopec v okoli Brna ma 463m (Sychrov), dalsi vyssi ma 446 (Velka Baba), cesta dole z neho je otazka dvoch minut, aj to po iba miernom svahu, jednoducho bieda. Pobehal som okolo Brna na biku hore dole niekolkokrat, ale viac ako horske cesticky na kludne slapanie necakaj.
-
H5ck2r
Star
Ja myslim Freestyle BMX...miki690 napísal:No na to aby sm to vyuzival na machrovanie tak je to dost tazkeked by som chcel machrovat tak si vygelujem svoje 20cm dlhe vlasy dohora a tak idem skatovat
Ja ked musim uznat ze ked skatujem tak je vidno respekt zo strany ostatnych ludi (nie z tej co pridu a zacnu vykrikovat ze som saleny a ze tu nemam co robit
)
-
miki690
Medium Professional
S machrovanim je to asi tak, ze to sa zda len ostatnym a nie tomu kto skatuje ... poznal som viac takych co si kupili skate aby boli "cool" a po mesiaci to vzdali lebo to bolo na nich prilis tazke. SNB je tiez super za 2 dni som sa naucil zist na tom kopecpiston napísal:skateboarding je super ale tento rok som uplne podlahol snowboardingu, je to najlepsi pocit na svete jazdit prasanInak dost nemam rad tych co robia skateboarding len preto aby boli cool (fuj to je ale hnusne slovo). Tam ide o to mat z toho zabavu a machrovat mozes az potom ked to vies. Inak pri skateboardovani vlastne travite vacsinu casu "neskateboardovanim" a tam zazivate take super zazitky ze az.
Videl som to ... je to v pohode film ... no tie "old school" triky su super ale co ja viem ... cakal som skor daco o vzniku moderneho skateboardingucanopus napísal:odporucam pozriet film LORDS OF DOGTOWN, paradny filmik
No ako pre koho to je extremne ... napriklad taky Danny Way si dava backside indy ponad cinsky mur ... tak to je dost extremne ... ale skate sa vseobecne radi ku extremnym sportom.Aj ked bezny smtrelnici nikdy nebudu v takom riziku (ked neratame uteky pred polismi) aby sa to dalo povazovat extremne. A JEDNOZNACNE JE BEST (aspon podla mnadair napísal:nemyslim si ze skate je the best Xtremny sport a vlastne pochybujem ci to vobec Xtremny sport je...![]()
(aj ked jasne sa hned tu najde niekto co ma sunda ale... co je na tom take xtremne?)
(skejtoval som u nas medzi prvymi... ale teraz uz nie..)
-
dair
Guru wannabe
a kto tu u nas take nieco riesi. Ak tak len trenujes na rampach atd...miki690 napísal:No ako pre koho to je extremne ... napriklad taky Danny Way si dava backside indy ponad cinsky mur ... tak to je dost extremne ... ale skate sa vseobecne radi ku extremnym sportom.Aj ked bezny smtrelnici nikdy nebudu v takom riziku (ked neratame uteky pred polismi) aby sa to dalo povazovat extremne. A JEDNOZNACNE JE BEST (aspon podla mna)
To potom asi bude extremny sport asi aj sedenie na stolicke lebo som videl chlapika ako na dvoch nozkach balansuje na kraji skyscrapera... (to ja len v skole alebo doma