Best Extremny šport ?

O športe...

Co si myslite o skateboardingu ?

Coool , Super, najlepsi !!!
25
22%
No co ja viem ... Da sa
47
42%
Pokial ma nezrazia tak je to OK
17
15%
Neznasam to ... je to trapne :/
23
21%

Celkom hlasov: 112

miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Best Extremny šport ?

Príspevok od používateľa miki690 »

Aky je podla vas najlepsi extremny sport ? Myslim tym akoze najlacnejsi, najadrenalinovejsi a najdostupnejsi a tak ... podla mna je to skateboarding ...
BTW:skatovat sa da aj na dedine za domom v stodole :lol: vlastna skusenost
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Uz teraz parkourujem....Je to da best sport
_MaSter_
Expert
Expert

Príspevok od používateľa _MaSter_ »

Je to celkom good sport da sa vyuzit na velaveci (machrovanie) :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

MTB Downhill, MTB Freeride, Freestyle BMX :)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

H5ck2r napísal:Ja skatujem a je to celkom dobry sport aj ked radsej jadyim na freestylere
Akoze co myslis tym freestyle ? vies freestyle je dost veeela veci ... freestyle motocross, freestyle snowboarding, freestyle skiing, freestyle bmx .... :lol:
_MaSter_ napísal:Je to celkom good sport da sa vyuzit na velaveci (machrovanie) :D
No na to aby sm to vyuzival na machrovanie tak je to dost tazke :wink: ked by som chcel machrovat tak si vygelujem svoje 20cm dlhe vlasy dohora a tak idem skatovat :hehe: Ja ked musim uznat ze ked skatujem tak je vidno respekt zo strany ostatnych ludi (nie z tej co pridu a zacnu vykrikovat ze som saleny a ze tu nemam co robit :D)
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ja neskatujem ale je to cool ked pozeram na nejakych machrov ktori to fakt vedia. Pred nimi klobuk dole.
piston
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa piston »

skateboarding je super ale tento rok som uplne podlahol snowboardingu, je to najlepsi pocit na svete jazdit prasan :oops: Inak dost nemam rad tych co robia skateboarding len preto aby boli cool (fuj to je ale hnusne slovo). Tam ide o to mat z toho zabavu a machrovat mozes az potom ked to vies. Inak pri skateboardovani vlastne travite vacsinu casu "neskateboardovanim" a tam zazivate take super zazitky ze az.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Nazov temy je o najl. extremnom sporte a v ankete len skare :D Imho MTB & BMX rulezzz :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

MTB je asi najlepsi extremny sport. Prave sa rozhliadam po obchodoch v Brne, kde by som mohol kupit nejaky new MTB, lebo je tu vela kopcov a lesov, bola by skoda nevyskusat. :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:MTB je asi najlepsi extremny sport. Prave sa rozhliadam po obchodoch v Brne, kde by som mohol kupit nejaky new MTB, lebo je tu vela kopcov a lesov, bola by skoda nevyskusat. :wink:
najvyssi kopec v okoli Brna ma 463m (Sychrov), dalsi vyssi ma 446 (Velka Baba), cesta dole z neho je otazka dvoch minut, aj to po iba miernom svahu, jednoducho bieda. Pobehal som okolo Brna na biku hore dole niekolkokrat, ale viac ako horske cesticky na kludne slapanie necakaj.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:najvyssi kopec v okoli Brna ma 463m (Sychrov), dalsi vyssi ma 446 (Velka Baba), cesta dole z neho je otazka dvoch minut, aj to po iba miernom svahu, jednoducho bieda. Pobehal som okolo Brna na biku hore dole niekolkokrat, ale viac ako horske cesticky na kludne slapanie necakaj.
Kua a to som sa tesil, ze to tu vyzera nadejne.. Niekde v okoli Brna, mam na mysli dalej nie su kopce?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Kua a to som sa tesil, ze to tu vyzera nadejne.. Niekde v okoli Brna, mam na mysli dalej nie su kopce?
Tieto su tak do 10km od Brna, dalej som nebol, predsalen by to asi bolo na dlhsie. ALe pochybujem ze tu nieco najdes, vsak kukni mapu, je to tu sama rovina...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Tieto su tak do 10km od Brna, dalej som nebol, predsalen by to asi bolo na dlhsie. ALe pochybujem ze tu nieco najdes, vsak kukni mapu, je to tu sama rovina...
Doprdele! Ale vdaka aj tak, poobzeram sa.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

odporucam pozriet film LORDS OF DOGTOWN, paradny filmik
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

miki690 napísal:No na to aby sm to vyuzival na machrovanie tak je to dost tazke :wink: ked by som chcel machrovat tak si vygelujem svoje 20cm dlhe vlasy dohora a tak idem skatovat :hehe: Ja ked musim uznat ze ked skatujem tak je vidno respekt zo strany ostatnych ludi (nie z tej co pridu a zacnu vykrikovat ze som saleny a ze tu nemam co robit :D)
Ja myslim Freestyle BMX... :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Aj tak vacsina ludi co su kupi BMX alebo skate okrem zakladnych veci ako je bunny hop, x-up, tailwhip (tail samozrejme vo flate) a na skate nejaky ten ollie, kickflip, hellflip (alebo ako sa pise) nevie, viac to maju len na machrovanie ako jazdenie.
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

nemyslim si ze skate je the best Xtremny sport a vlastne pochybujem ci to vobec Xtremny sport je... :?
(aj ked jasne sa hned tu najde niekto co ma sunda ale... co je na tom take xtremne?)
(skejtoval som u nas medzi prvymi... ale teraz uz nie..)
mmichall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mmichall »

test napísal:MTB Downhill, MTB Freeride, Freestyle BMX :)
jojo to je moje
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

piston napísal:skateboarding je super ale tento rok som uplne podlahol snowboardingu, je to najlepsi pocit na svete jazdit prasan :oops: Inak dost nemam rad tych co robia skateboarding len preto aby boli cool (fuj to je ale hnusne slovo). Tam ide o to mat z toho zabavu a machrovat mozes az potom ked to vies. Inak pri skateboardovani vlastne travite vacsinu casu "neskateboardovanim" a tam zazivate take super zazitky ze az.
S machrovanim je to asi tak, ze to sa zda len ostatnym a nie tomu kto skatuje ... poznal som viac takych co si kupili skate aby boli "cool" a po mesiaci to vzdali lebo to bolo na nich prilis tazke. SNB je tiez super za 2 dni som sa naucil zist na tom kopec 8) v prasane som z tym este nebol lebo nemam vlastny board a este neviem tak dobre jazdit, tak som chodil na lyziach a je to parada a super je aj freestyle skiing (tuto zimu som sa naucil 180 tailgrab a skusal som davat aj raily ale nedopadlo to najlepsie :oops: ) Na buducu sezonu kupujem SNB (ak cez leto zarobim peniaze)
canopus napísal:odporucam pozriet film LORDS OF DOGTOWN, paradny filmik
Videl som to ... je to v pohode film ... no tie "old school" triky su super ale co ja viem ... cakal som skor daco o vzniku moderneho skateboardingu :roll:
dair napísal:nemyslim si ze skate je the best Xtremny sport a vlastne pochybujem ci to vobec Xtremny sport je... :?
(aj ked jasne sa hned tu najde niekto co ma sunda ale... co je na tom take xtremne?)
(skejtoval som u nas medzi prvymi... ale teraz uz nie..)
No ako pre koho to je extremne ... napriklad taky Danny Way si dava backside indy ponad cinsky mur ... tak to je dost extremne ... ale skate sa vseobecne radi ku extremnym sportom.Aj ked bezny smtrelnici nikdy nebudu v takom riziku (ked neratame uteky pred polismi) aby sa to dalo povazovat extremne. A JEDNOZNACNE JE BEST (aspon podla mna :P )
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

miki690 napísal:No ako pre koho to je extremne ... napriklad taky Danny Way si dava backside indy ponad cinsky mur ... tak to je dost extremne ... ale skate sa vseobecne radi ku extremnym sportom.Aj ked bezny smtrelnici nikdy nebudu v takom riziku (ked neratame uteky pred polismi) aby sa to dalo povazovat extremne. A JEDNOZNACNE JE BEST (aspon podla mna :P )
a kto tu u nas take nieco riesi. Ak tak len trenujes na rampach atd...
To potom asi bude extremny sport asi aj sedenie na stolicke lebo som videl chlapika ako na dvoch nozkach balansuje na kraji skyscrapera... (to ja len v skole alebo doma :D :D )
:?
Napísať odpoveď