Oplati sa??

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
AERO
Light Star
Light Star

Oplati sa??

Príspevok od používateľa AERO »

oplati sa mi vymenit K700 za P800?? pleas help :roll:
gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Oplati sa??

Príspevok od používateľa gwixt »

AERO napísal:oplati sa mi vymenit K700 za P800?? pleas help :roll:
ja by som otazky typu OPLATI SA zakazal v pravidlach ... lebo kazdy napise inak ....

nikto predsa nevie na co ty pouzivas mobil a na co ho chces vyuzivat v buducnosti a teda ziadna odpoved na to ci sa ti to oplati nie je relevantna ....

ked uz chces tak otazka "ktore je lepsie" je omnoho lepsia ... na to sa uz totiz podla parametrov da odpovedat lahsie
AERO
Light Star
Light Star

gwixt napísal:ja by som otazky typu OPLATI SA zakazal v pravidlach ... lebo kazdy napise inak ....

nikto predsa nevie na co ty pouzivas mobil a na co ho chces vyuzivat v buducnosti a teda ziadna odpoved na to ci sa ti to oplati nie je relevantna ....
no ide o to ci sa mi oplati vymenit K700 za P800.. tak P800 ma symbian, BT, a vlastne vsetko co K700 len nema taky dobry fotak a taky dobry display.. a neviem ci P800 spolupracuje s javou lebo to b y sa mi aj hodilo..
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

AERO napísal:no ide o to ci sa mi oplati vymenit K700 za P800.. tak P800 ma symbian, BT, a vlastne vsetko co K700 len nema taky dobry fotak a taky dobry display.. a neviem ci P800 spolupracuje s javou lebo to b y sa mi aj hodilo..
ty si necital co som napisal ... ja neviem posudit na co to ty chces pouzivat a preto ti neviem povedat ci sa ti to oplati ... napr ja na mobile fotak vobec nepouzivam a preto je pre mna lepsi fotak v mobile uplne bezpredmetny a pri vybere noveho fotaku ma nebude vobec zaujimat ...

aspon uz vieme ze chces tam mat javu ... dobry zaciatok :)
AERO
Light Star
Light Star

no tak fotak na K700 je dobry len s rozlisenim 640x480 co ma aj P800.. chcem tu P800 pouzivat ako dialkove ovladanie k PC a ci to ma prehravanie pm3..
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

neoplati sa to hlavne kvoli tomu displayu ale ak chces menit tak vymen K700i + doplatok za P900i ale zalezi aj od toho naco ho chces pouzivat.
AERO
Light Star
Light Star

daniel.daniel napísal:neoplati sa to hlavne kvoli tomu displayu ale ak chces menit tak vymen K700i + doplatok za P900i ale zalezi aj od toho naco ho chces pouzivat.
ono display by ma tolko nehneval.. ide mi skor o funkcie a vyuzitelnost telefonu.. a neviem vobec najst ci ta P800 bude potporovat aj 3G..
paracentesis
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paracentesis »

Funkcne je na tom 100% lip p800. Uz jen kvuli otevrenemu operacnimu systemu. Dalsi vyhoda je podpora pametovych karet a velky dotykovy displej, i kdyz zvladne jen 4k barev.
K700 je moderni telefon, ktery ma vicemene vsechno co clovek k normalnimu pouziti potrebuje. P800 je dneska uz trosku zastaraly komunikator, ale porad ma hodne co nabidnout.
Pokud ti staci telefon jen na volani a psani sms + obcas nejaka ta hra v jave tak zustan u k700.
Jestli jsi hracicka (jako treba ja) tak jdi do p800. Diky symbianu ti tento telefon muze nabidnout pokazde neco noveho :wink:
AERO
Light Star
Light Star

paracentesis napísal:Funkcne je na tom 100% lip p800. Uz jen kvuli otevrenemu operacnimu systemu. Dalsi vyhoda je podpora pametovych karet a velky dotykovy displej, i kdyz zvladne jen 4k barev.
K700 je moderni telefon, ktery ma vicemene vsechno co clovek k normalnimu pouziti potrebuje. P800 je dneska uz trosku zastaraly komunikator, ale porad ma hodne co nabidnout.
Pokud ti staci telefon jen na volani a psani sms + obcas nejaka ta hra v jave tak zustan u k700.
Jestli jsi hracicka (jako treba ja) tak jdi do p800. Diky symbianu ti tento telefon muze nabidnout pokazde neco noveho :wink:
parada.. takto som to chcel vediet.. hej ja sa s telefonom hravam na vyssej urovni ako len java hry.. takze diky..
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

inac 3G ti p800 nebude podporovat urcite na to zabudni .... poprve nema podporu 3G siete a nie je mozne pridat dalsi fotak a spojazdnit ho na videokonferencie...
Napísať odpoveď