- čo sa môže stať ?? - počkaj zajtra si donesiem aj sklenennú guľu a uvidím čo mi povie... - všeličo
AMD Sempron 2600+
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: AMD Sempron 2600+
pokial sa pytas co sa moze stat znamena ze si este nikdy netaktoval a z toho vyplyva ze najprv si o tom nieco precitaj a az ked ti nebudu nejake veci jasne sa pytaj. Toto je moc obecna otazka.TheEliTe napísal:Hi!
No mam AMD Sempron 2600+ a som tuna cital na forume ze da sa taktnut na 2800+
Moze sa mi nieco stat? mam uz upgrades bios lebo mam Pc Chips m848a a mi nepodporovala Semprona a teras to uz ide a cem sa spitat ci sa moze nieco stat dikKód: Vybrať všetko
http://www.svethardware.cz/art_doc-604CAF729FD66716C1256EE3006CA582.html
-
aquafresh1
Star
-
aquafresh1
Star
sleduj aj teplotu ( napr pomocou everest ) aby nebola moc vysoka pri zatazi. ak nebude ,skusil by som ist aj vyssie ako 177,ale chod postupne,nesupni tam hned o 10 mhz viac. Kedze semprony zeru menej,mozno sa dostanes aj cez tych 184 mhZ. A to ze ti to ukazuje athlon mp2400+ si nevsimaj,dolezita je frekvencia,na ktorej bezu cpu.
Podla skusenosti viem,ze asi pojdes a potial,kym ti nenabehne win,takze ak sa to stane,staci,ak z dosky na minutku vyberies baterku,alebo prehodis jumper jp1 tusim na clear bios a potom naspet.
Podla skusenosti viem,ze asi pojdes a potial,kym ti nenabehne win,takze ak sa to stane,staci,ak z dosky na minutku vyberies baterku,alebo prehodis jumper jp1 tusim na clear bios a potom naspet.
hehe ze pozri co mam vsetko zapnute... to je na takych maximalne 15-20 percent zataze ani to nie... normalne stiahni prime a za 10 minut dosiahnes die temperature tusim je to 90 stupnov...
Inac k pretaktovaniu sempronov, idu aj viac, zalezi od dosky a pameti ale aj od kusu proc... no ale ak sa neda menit napatie tak tusim ani tych 1937 nebude bohvieako stabilnych, ten procesor si doslova pyta napatie...
Inac k pretaktovaniu sempronov, idu aj viac, zalezi od dosky a pameti ale aj od kusu proc... no ale ak sa neda menit napatie tak tusim ani tych 1937 nebude bohvieako stabilnych, ten procesor si doslova pyta napatie...
- Prílohy
-
- sempr3300.JPG (124.79 KiB) 864 zobrazení
@mystique : to akože vážne dávaš svojmu sempronovi 1.9V alebo je to chyba
- pretože ak áno , tak ti dlho nevydrží...
- CPU-Z 1.32.1 :
- pretože ak áno , tak ti dlho nevydrží...
- CPU-Z 1.32.1 :
Kód: Vybrať všetko
http://www.cpuid.com/download/cpu-z-132.zipThe Elite, je diametralny rozdiel ked vytazis cpu na 100 percent ako ked sa hras Cs alebo surfujes... ak mas 63 stupnov v klude pocitaj minimalne +15 - 20 stupnov naviac pri zatazi, ako bolo pisane hore s prime zistis aj stabilitu (ak das ten test aspon 12 hodin a nevyhodi ti chybu) ale aj ci ti to uchladi