Ktoreho politika oblubujete?

Diskusie na politické témy...

Ktoreho politika oblubujete? (stotoznujete sa s jeho s nazormi atd.)

Dzurinda
26
11%
Fico
32
14%
Bugar
18
8%
Sevc
3
1%
Meciar
11
5%
Slota
81
36%
Hrusovsky
6
3%
Ineho
50
22%

Celkom hlasov: 227

stans
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa stans »

Linkman napísal:v kocke.... blá, blá, blá
chlape, kde ty žiješ? Odpoviem si sám. V Trenčíne a nie si Slovák. Myslím že Macedonec či čo. (http://linkman1.blogspot.com/)
A nakoniec perlička - člen či aktivista spolku mládež SDKÚ. To dosť hovorí za všetko. Dokonca ste dostali i peniaze na vytvorenie stránky : (http://www.antifico.sk/) - to je žumpa prvej triedy. Rukopis tvojho šéfa a jemu podobných. Grc na grc.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

stans napísal:chlape, kde ty žiješ? Odpoviem si sám. V Trenčíne a nie si Slovák. Myslím že Macedonec či čo. (http://linkman1.blogspot.com/)
A nakoniec perlička - člen či aktivista spolku mládež SDKÚ. To dosť hovorí za všetko. Dokonca ste dostali i peniaze na vytvorenie stránky : (http://www.antifico.sk/) - to je žumpa prvej triedy. Rukopis tvojho šéfa a jemu podobných. Grc na grc.
Skor reci Fica su grc na grc...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Kto nie je slepy zisti ze postupnym vylucovanim dojde k jedinej a podla mna najspravnejsej volbe a to SDKU.
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

t0m4s3 napísal:Kto nie je slepy zisti ze postupnym vylucovanim dojde k jedinej a podla mna najspravnejsej volbe a to SDKU.
Asi tak... Z mojho pohladu je to to najmensie zlo (aspon z tych stran co su teraz v parlamente)...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

hojko keby si založil stranu, tých 15 000 podpisov by vyzbieral (šak hojko.com + lamky.net + sk-cz.net) :D a 5 000 sk či 10 000 sk (neviem presne, ako to je teraz) na registráciu by sa zozbieralo :!:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Akosi si pozabudol na to že či to hojko naozaj chce. Myslíš si že ho to trápi? Lebo podľa mňa existujú aj ludia ktorým je politika absolútne ukradnutá rovnako ako náš štát.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

MS FRANKY napísal:Akosi si pozabudol na to že či to hojko naozaj chce. Myslíš si že ho to trápi? Lebo podľa mňa existujú aj ludia ktorým je politika absolútne ukradnutá rovnako ako náš štát.
Čítal si to poriadne :?: asi nie, píše tam, "keby", vieš aký význam má to slovo :?:
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

ludia povedze si svoj nazor ale robte si tu kazdy svoju nazorovu kampan .. ved troska urovne.. politika ja haklivá otazka a kazdy moze mat iny .. nazor .. troska respektovania nezaskodi.. argumentujete a podobne diskutujte ale nie blbosti
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

Kód: Vybrať všetko

nakoniec perlička - člen či aktivista spolku mládež SDKÚ. To dosť hovorí za všetko. Dokonca ste dostali i peniaze na vytvorenie stránky : (http://www.antifico.sk/) - to je žumpa prvej triedy. Rukopis tvojho šéfa a jemu podobných. Grc na grc.
Pozor antifico.sk nema ani korunu od SDKU. Tí financiuju mladych sdku. ODM nieje podporovana ziadnou stranou. V ODMke su jednak su ludia co okrem toho ze su clenom ODM niektori niesu clenom ziadnej politickej strany, alebo aj nejakych politickych stran ale to je uz kazdom osobnom zaujme v akej pravicovej politickej strane je. My nevisíme na penazi ziadnej strany su financovane roznymi nadaciami z Nemecka, Rakuska, Finska inych statov EU a aj s dobrovolnych prispevkov, dvoma percentami dane a clenskych poplatkov.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Linkman napísal:

Kód: Vybrať všetko

nakoniec perlička - člen či aktivista spolku mládež SDKÚ. To dosť hovorí za všetko. Dokonca ste dostali i peniaze na vytvorenie stránky : (http://www.antifico.sk/) - to je žumpa prvej triedy. Rukopis tvojho šéfa a jemu podobných. Grc na grc.
Pozor antifico.sk nema ani korunu od SDKU. Tí financiuju mladych sdku. ODM nieje podporovana ziadnou stranou. V ODMke su jednak su ludia co okrem toho ze su clenom ODM niektori niesu clenom ziadnej politickej strany, alebo aj nejakych politickych stran ale to je uz kazdom osobnom zaujme v akej pravicovej politickej strane je. My nevisíme na penazi ziadnej strany su financovane roznymi nadaciami z Nemecka, Rakuska, Finska inych statov EU a aj s dobrovolnych prispevkov, dvoma percentami dane a clenskych poplatkov.
a to je argument na to ze robis antikampan ficovi? Tak vas nefinancuje SDKU priamo, ale robi to cez "nadacie". To je vcelku jedno - podstatna je ina vec.
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

podla mna je politika takehoto typu amoralna a nema uroven.. ja nezastavam fica ani ho volit nebudem aby ste tu nevraveli ze som zaujaty ale toto by sa nemalo robit..
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

boze ty si riadny paranoik , iste nadacia v nemecku, amerike, rakusku a inde za nou su sdku iste... sdku je vsade aj u teba doma .... sa zobud kolega :roll:
robime antikampan ficovi lebo je to naozaj velky K , kazdy normalne pravicovo orientovany clovek to vidi
ak si lavicovo orientovany takzvany socialny demokrat a la KSS , SDA, SMER a pod. to uplne chapem ...
vysvetli si to ako chces SDKU NEMA NIC S NAMI SPOLOCNE
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Nechapem preco skoro nikto nespomenie Vetesku...pozna ho vobec niekto?...alebo ho rovno vsetci odsudzujete, kedze je z nenavideneho HZDS (predpokladam, ze vacsina z vas uz je dost ovplyvnena dlhorocnou anti-HZDS kampanov) Ja meciara zrovna nemusim...ale Veteska sa mi zda dost rozumny clovek a v zivote toho dost dosiahol. Skoda len ze sa rozhodol pre HZDS.
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Medzi mojich obľúbených politikov patria niekoľkí a tak ich tu asi všetkých menovať nebudem. Z tych najobľubenejších by som spomenul ministra vnútra Roberta Kaliňáka/ale nesúhlasím s tým navrhovaným odpočúvaním, bez povolenia sudcu, takže nie že tu zo mna niekto urobí voliča Smeru-SD/, Rafael Rafaj - pačí sa mi jeho vystupovanie a vždy je trefný a priamy.
Napísať odpoveď