Podla mna je to dobry serial, ale nepaci sa mi ze stale hovori ze prezilo 40 ludi a ukazuju v seriali le 15 hlavnych postav. Co nemali prachy na natocenie par scen s komparzom, aby to bolo vierohodnejsie? Takato vec ma vie poriadne rozladit.
impending_disaster napísal:Podla mna je to dobry serial, ale nepaci sa mi ze stale hovori ze prezilo 40 ludi a ukazuju v seriali le 15 hlavnych postav. Co nemali prachy na natocenie par scen s komparzom, aby to bolo vierohodnejsie? Takato vec ma vie poriadne rozladit.
..no komparzisti tam su, ak si si nevsimol, ale vacsinu casu bud len sedia alebo pobehuju hore-dole. to, ze nemaju ziadne dialogy neznamena ze tam nie su. a vo flashbackoch je komparzistov drvivo viac ako hl. hrdinov
Nedopozeral si, posledna cast druhej serie je zatial sedemnasta, dnes ci vcera isla na ABC osemnasta cast. Aj tato seria by mala mat 25 casti, posledna cast (teda aj predposledna) bude dvojdiel.
hojko napísal:Nedopozeral si, posledna cast druhej serie je zatial sedemnasta, dnes ci vcera isla na ABC osemnasta cast. Aj tato seria by mala mat 25 casti, posledna cast (teda aj predposledna) bude dvojdiel.
JJ 17. Bude sa to dat niekde sosnut? skoncilo to na prasky ako obycajne takze...
lost addict
Teoria o buducnosti? To si kde cital? Mne to uz podla toho slova buducnost pripada ako maximalna sprostost. Inak tu su celkom zaujimave otazky na niektore veci, napriklad na loga, na kabel z mora, na ultrazvuk, na pocitac a podobne...: http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=lost
hojko napísal:Teoria o buducnosti? To si kde cital? Mne to uz podla toho slova buducnost pripada ako maximalna sprostost. Inak tu su celkom zaujimave otazky na niektore veci, napriklad na loga, na kabel z mora, na ultrazvuk, na pocitac a podobne...: http://www.lapiduch.cz/klub.php?klub=lost
je to na tomto fore: 4815162342.com
ale tu to najdes prelozene do cestiny (a nie je to celkom taka hlupost ako sa zda) (a kazdopadne je to len serial)
dair napísal:je to na tomto fore: 4815162342.com
ale tu to najdes prelozene do cestiny (a nie je to celkom taka hlupost ako sa zda) (a kazdopadne je to len serial)