Mám problém

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Andre
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Andre »

Ako som sľúbil, dokončím môj problém s manželkou. Po debate z otcom som sa rozhodol sa s ňou vážne porozprávať za pár dní a dovtedy ju sledovať. Urýchlilo sa to čo je hádam aj lepšie, lebo si na mobile zmenila Pin-kód a cez Puk som jej ho zmenil na pôvodný. Bola už oveľa opatrnejšia, (napr: zmenila jeho meno na ženské) ale už to nebolo pre ňu nič platné. Keď na to prišla začala mi to hlasno vyčítať, tak som vyšiel s pravdou von. Bol to pre ňu šok. Kľudne som jej všetko povedal čo som vedel a tiež aj to, že ak chce ďalej v tom pokračovať tak som ochotný sa s ňou normálne rozviesť. Samozrejme to priznala a oľutovala čo som aj očakával. (Mala by to sama v živote potom oveľa ťažšie a zložitejšie, keďže naše dieťa by prisúdili pravdepodobne jej.) Povedala že preruší s ním vzťah a že už také veci robiť nebude. Že veľmi chcela mať dieťa, (a to za každú cenu).
Nuž tak sa to zatiaľ skončilo i keď aj dnes budeme spolu o tom hovoriť. Ale už je isté ak sa nič neočakávané nestane, že jej tak dôverovať nebudem ako doteraz. Na ďalšie dieťa však musí najbližšie zabudnúť, sex asi nebude taký častý a tiež musí prestať skrývať mobil tak ako ho neskrývam ani ja pred ňou. To sú moje podmienky. Dodám ešte že ten dotyčný nemohol mať dieťa zo svojou partnerkou tak preto si asi hľadal náhradu v tej mojej.
Vďaka Vám za príspevky. The End
Andre
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

je to smutne ale konieckoncov musis uznat ze aj pozitive...
KAZDOPADNE SA DRZ KAMO :wink:
wlado_v
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa wlado_v »

myslim ze si to vyriesil najlepsie ako sa dalo....Vela stastia dalej...
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

...dost smutne je ze takto, resp. nejakou podobnou sprostostou moze ktokolvek velmi lahko prist o doveru, ktora sa naspat castokrat velmi tazko ziskava... :(
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Zatial to vyzera slubne, snad sa to bude len zlepsovat. Ja ti len prajem vela stastia, a aby vam to vyslo!
bonedaddy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bonedaddy »

ja by som to spravil asi takto,keby ze nemame to 8r dieta tak by som ju nechal nech otehotnie ale nerobil by som to s nou a potom by som bol velmi velmi zvedavi co by mi povedala a po vypocuti by som ju poslal kade lahsie,ale ked mate spolu dieta tak by som sa jej spytal ze ci ma este lubi a keby povedala ze hej tak by bolo jasne ze od toho chlapaka chce len dieta a po vzajomnom rozhovore by som jej spravil druhe a keby mi povedala ze ma nelubi tak rozvod !!!
wlado_v
Light Star
Light Star

predstavujes si to velmi jednocho...ono sa ti to dobre hovori, ale keby si to sam zazil a mal by si to riesit tak by si si musel velmi rozmysliet co jej povies a ako jej to povies aby sa to nakoniec neobratilo proti tebe...a rozvod by bol aspon podla mna to najkrajnejsie riesenie ked uz by ste sa nevedeli nijak dohodnut...

a este nieco : to co si pisal ze by si ho nechal spravit jej to dieta tak v tom s tebou nesuhlasim, pretoze problem treba riesit cim skor /najlepsie mu predist/ take dieta to nieje sranda...a ked babu lubis tak nedovolis aby spravila nieco take pokial je s tebou, ked sa uz rozidete tak nech si robi co chce....
eeyore
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa eeyore »

tak som rád, že sa to "takmer" vyriešilo. čítal som toto pred pár dňami a mal som chuť napísať, aby si ju nechal tak. ale keďže je tu dieťa, je to o čosi zložitejšie.
nechcem nejako radiť, lebo sám neviem, čo by som robil, no viem isto, že s takou ženou by som bol veľmi nešťastný. a hoci si dieťa zaslúži rodinu, ešte by bolo lepšie, keby malo šťastnú rodinu. a možno aj za cenu toho, že sa rozvediete a možno si nájdeš inú. možno nie. neviem. je to všetko hypotetické, ale nakoniec, ty musíš vedieť, či s takou ženou chceš žiť ďalej

ja viem, nedá sa to porovnávať, ale mal som priateľku. vravela mi, ako ma miluje a ako chce byť so mnou a potom strávila víkend s niekým iným. a to sme skoro rok spolu chodili. nezazlievam jej to, chcela niekoho iného, tak ho mala. i keď vtedy to bolelo a bol som nešťastný a nas*atý na toho dotyčného. no a ona chcela odo mňa, aby som jej dal čas (ešte som to nevedel) a som rád, že som jej potom, ako som sa to dozvedel, ten čas nedal. a aj keď som na to po čase zabudol, keby za mnou znova prišla, tak ... a teraz som omnoho omnoho šťastnejší s inou a lepšou. ja viem, je to iné, bolo to jednoduchšie ako tvoj prípad, ale sú aj iné ženy na svete. no ale je to na tebe
Andre
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Andre »

Máš pravdu eeyore, nebude to aspoň z mojej strany ideálne žiť s „takou ženou“, ale aspoň zatiaľ a potom čas ukáže.. Nie je nikdy dobré veci riešiť s horúcou hlavou, ale do budúcna nič nevylučujem. Každý má právo na šťastný život, manželku nevynímajúc ak veľmi bude chcieť to materstvo a dieťa. Áno bonedaddy, ak by sme boli bezdetný už dávno by nebolo čo riešiť..
A na záver: Ženy sú predsa len zvláštne, ten ich materský pud je ďaleko silnejší ako rozumné a racionálne chápanie reality. Ale asi to tak v živote má byť ..a v prírode samotnej určite.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Klobuk dole Andre, vyriesil si to naozaj brilantne. Mas moj obdiv
Nikush
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Nikush »

chcem sa spytat neviem preco ale moja sestra ma zo svojim priatelom dieta... on nieje dobryy clovek pije a bije ju ale ona ho ma rada byvaju spolu v jednom byte ktrory im zobstarala moja mama ... vcera sa zas pohadali a sestra prisla knam byvat ale na ako dlho lebo toto sa uz raz stalo a on jej sluboval ze taky nebudea prestane pit a veci podobne.. a ja sa bojim ze to bude teraz zase tak .. vysvetlite mi niekto ako moze jedna zena ktora je bita byt stale zalubena a vediet odpustit takemu chlapovi ... ja toto nepochopim a neda sa jej to vysvetlit.. sice tvrdi ze sa knemu nevrati ale ona a vrati mi to vieme vsedci a nevieme co uz mame robit .. :?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

Nikush napísal:chcem sa spytat neviem preco ale moja sestra ma zo svojim priatelom dieta... on nieje dobryy clovek pije a bije ju ale ona ho ma rada byvaju spolu v jednom byte ktrory im zobstarala moja mama ... vcera sa zas pohadali a sestra prisla knam byvat ale na ako dlho lebo toto sa uz raz stalo a on jej sluboval ze taky nebudea prestane pit a veci podobne.. a ja sa bojim ze to bude teraz zase tak .. vysvetlite mi niekto ako moze jedna zena ktora je bita byt stale zalubena a vediet odpustit takemu chlapovi ... ja toto nepochopim a neda sa jej to vysvetlit.. sice tvrdi ze sa knemu nevrati ale ona a vrati mi to vieme vsedci a nevieme co uz mame robit .. :?
to je taky dost casty syndrom.... je to smutne ale je to tak
Pravdupovediac neviem ci vtedy su zeny slepe (resp som mohol povedat zalubene???) alebo je to len neschopnost alebo strach sa pustit do radikalneho riesenia aj ked s obavami o buducnost seba a hl. dietata. Stale nejak bolo a aj bude ale fakt neviem kto by chcel aby bolo tak, ze sa bojis chodit domov.Na tento krok by ale potrebovala velku podporu blizkych (v kazdom smere)

Muzov co biju zeny by som nechaval denno-denne rozkopavat do krvi. Nie je to PEACEove riesenie ale si myslim ze si ine nezasluzia.
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

urcite s pravdou von ... sice ja som ete neskuseny v takychto veciach ale vzdy je lepsie povedat pravdu pretoze ked nieco v sebe dusis bude to len a len horsie
ava
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ava »

To Nikush: Toto som mavala denno-denne pred ocami ako mala. Suseda ukryvajuca sa v nasej obyvke s detmi a s poriadnymi modrinami. Zazila som, uz ako dospela, ze ku mne uteka a krici, aby som jej pomohla. Na chvilu sa to dalo, ale nikdy nechcela odist. Uz je s nim vyse 20 rokov. Zivot pokaslany...
Urobte vsetko preto, aby od neho odisla. Ak sa uz sama nevie rozhodnut, urcite jej zalezi na dietati. To by nemalo vyrastat v takom prostredi a vidiet, ako jeho mamu niekto tlcie. Hlavne bude potrebovat vas - najblizsich. No a mozno sa uz naozaj rozhodla a nevrati sa k nemu. V kazdom pripade daj vediet, ako to dopadlo. good luck
wlado_v
Light Star
Light Star

ja tiez poznam par takych pripadov a nie je to ziadna sranda....ja neviem asi by na takeho chlapa bolo najlepsie zavolat policiu ked stlcie zenu a potom ho poslat na liecenie...viem ze to nie je lahke ale myslim ze je to jedina moznost inak od neho pokoj mat nebude....v kazdom pripade ta zena potrebuje pomoc a podporu najblizsich...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

wlado_v napísal:ja tiez poznam par takych pripadov a nie je to ziadna sranda....ja neviem asi by na takeho chlapa bolo najlepsie zavolat policiu ked stlcie zenu a potom ho poslat na liecenie...viem ze to nie je lahke ale myslim ze je to jedina moznost inak od neho pokoj mat nebude....v kazdom pripade ta zena potrebuje pomoc a podporu najblizsich...
lenze tu policiu, by mala zavolat ona.
pred tym liecenim, mu tiez dat zopar po papuli, aby vedel ake to je
wlado_v
Light Star
Light Star

este taka psychologicka otazka: Preco su ty chlapi taky? majuto uz z dectva?alebo.....?
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

to je uz ina tema,
povedal by som, ze je to skor detstvom, vychovou a tak, ale fakt ina tema
Nikush
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Nikush »

viete moja segre je natom noo tak zvlastne ale hlavne ze moja neter 7 mesacna je uz kludnejsia ako pred tym ked knam prisili
Jasminka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jasminka »

Mne sa to zda padnute na hlavu...nic v zlom ale uz po prvej sms si mal chciet vysvetlenie preboha ved je to tvoja manzelka!!! mate spolu dieta!! porozpravajte sa o 2 dietati ved to neni az taka katastrofa radsej opetujes vas slhorocný vtah??Zastav to ak mozes cim skor!!! :cry:
Napísať odpoveď