Lord_3D napísal:na všetkých bside mi vypisuje ze slot reservation.....
to ti pise preto ze tam admini maju VIP slot ked je napr 16\17 tak sa nevies napojit
a CLass C ked ti pise to bude tym ze mas nosteam a chces sa oripojit na Steam alebo v SScliente a ta sranda s rozlisnim DLL robila aj kamosovi ale neviem co stym ...
Lord_3D napísal:ako sa vlastne na tie bside server. pripája ??? okopirujem IP a dám connent do CS ???
Skopci si IPKU a daj ju do servers, favorite, add -> a do toho okna ju vloz a potvrd. Mal by ti potom naskocit riadok so serverom kt Ipku si vlozil a tak daj connect.
Mozno Bsidy su pretazene lebo dost ludi na nich hra ale ja akosi s pripojenim an ne nemam problem... asi zalezi kedy sa napajas
Ale ak si chces zahrat hraj tento srver : r4g3 1.6 CZ .... tento neni vzdy plny ip: 212.71.143.70:26700 mas to tam ale ked sa ti neda pripojit tak si daj tam internet a tam ti vyhlada dost vela servrov tam si dole daj potom stop refresh a neklikaj na tie servre kde mas taky stit alebo zamok klikaj len na tie kde neni nic mozno pochopis . . . .
robí to pri viacerých serveroch aj ten čo si mi dal.... aj pri BSIDE.....
PS: Toy nemohol by si podrobný návod ako to spraviť ? lebo to čo si pisal je tracha chaotické...
Lord_3D napísal:robí to pri viacerých serveroch aj ten čo si mi dal.... aj pri BSIDE.....
PS: Toy nemohol by si podrobný návod ako to spraviť ? lebo to čo si pisal je tracha chaotické...
pojdes do zlozky kde je subor client.dll, nakopirujes ho na plochu, z plochy ho nakopirujes naspat kde bol a das prepisat stary subor malo by to ist