takze niesme na tom najhorsie. medzi vami sa tiez najdu fintilky
Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ?
-
haliegro
Medium Star
no o tom nedebatia len baby, mam ten dojem... rozoberame, co je vhodne oblecenie na aku prilezitost a do akej spolocnosti, nechceme sa strapnit tym, ze prideme na punkovy koncert v koktailovych satach, kapis? u chlapov je to pohoda-rifle, triko, bunda a podme ho. baba si musi vybrat medzi kratkou suknou, dlhou suknou, spolocenskymi nohavicami, casual nohavicami a sportovymi nohavicami, satami a to nespominam nieco na vrch a doplnky... takze to mame o dost tazsie a predsa mam kamosa, co dve hodiny pred party zavola suseda, rozlozia vsetko oblecenie na postel a zacnu vyberat, co by sa k comu hodilo. po polhodine azda nieco najdu, potom zalezie do sprchy a stravi tam dalsiu tristvrtehodinu. vyjde oholeny, nakremikovany, vycesany, vygelovany a samozrejme navonany. pozehli si oblecenie, naboxuje boty a az potom sa doteperi do podniku...
.
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oble
Lebo su to baby...robko napísal:Preco baby rozpravaju o tom jak su oblecene a co si oblecu ? Mam skusenosti s kazdou babou ked sa rozprava tak ja si oblcem to a to ...
oblecenie striedam aby som nemal na sebe stale to iste kazdy den ale nepotrpim si na tom az tak moc... jasne ze nedam na seba hocico musi to dobre vyzerat a hlavne sa snazim trochu zladit jedno k druhemu... no ked sa zenske bavia o obleceni pozorne pocuvam aby som vedel co nabuduce kupit mojej milovanej.