The elder scrolls IV:Oblivion

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
samot
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa samot »

tak ale co teraz mam robit ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

co len cesh ja idem killit vampirov :) a dokoncovat guildove questy....atd. Za dva tyzdne bude hotovy ten dragon armor tak sa na neho tesim...btw Ti traja minotaur lordi boli riadne tazki...:/...ledva som ich dal v arene :D
samot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa samot »

jj na ten armor co ho slubil Ocato bude haluzny ..two weeks ...ale pockame ne , jj aj ja idem plni vedlajsie questiky :)
ale necakal som ze hl pribeh bude taky kratky
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

samot napísal:jj na ten armor co ho slubil Ocato bude haluzny ..two weeks ...ale pockame ne , jj aj ja idem plni vedlajsie questiky :)
ale necakal som ze hl pribeh bude taky kratky
necem to snorit na forach ani nikde, ale mozno to neni este koniec ;)...nechajme sa prekvapit. Aj tak by ma zaujimalo ako najdem toho prveho vampira...jan...daco :).
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

uplink napísal:2 mystique: Azuras quest, ked mas dost prachu od will o wispov tak Ta posle do jaskyne s vampirmi. Tam ich vysekas a dostanes ebony plate/armor. Kurna uz som na konci :( V tom raji...ak to konci v raji tak je to kratke :(. Idem porobit nejake videa :D
heh no ja som dostal dwarven.... asi zalezi od levelu

btw. bude super aky to bude slideshow na konci pre mna, skoda ze uz nemam co vypnut
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:necem to snorit na forach ani nikde, ale mozno to neni este koniec ;)...nechajme sa prekvapit. Aj tak by ma zaujimalo ako najdem toho prveho vampira...jan...daco :).
Hmm no ja si meno nepametam ale ak myslis ten kvest kde ta seridur posle do jeho domu v temple casti mesta tak ti to mozem povedat, tu som zakysol asi najdlhsie v hre, mal som ist do jeho domu a zisit nejake veci ohladom toho kde sa zdrziava a tak (samozrejme som nemal lockpick a kym som nejaky v hre nasiel tak ma slo porazit) no ale pak ked som sa dostal dnu ten dom som presmotral od hora dolu a nic... Bol som zufaly tak som si sadol za stol ze co teraz kua a co nevidim na stole taky maly ustrizok a v nom napisany dopis kde sa zdrziava ten nacko, a pak uz to slo, inac kvest ma 2 riesenia...

Edit: vypada to tak ze som to asi dohral, totizto ked som splnil kvest great sibil stone, pak prisiel teleport k matrinovi na battlefield, ale omylom som stlaci quick load miesto quick save a ocitol som sa zasa pred sibil stonom, hmm no co vezmem ho este raz, ale teraz kua je tu problem ze hra ma neteleportne naspet takze som ostal v tej vezi a nic sa nedeje... asi si budem musiet pockat na patch
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

pockaat.. naco by sa srali s takouto velkou mapkou http://oblivion.bonusweb.cz/obrazek/bigtamriel3.jpg ak by sa vsetko malo koncit v cirodiile... sak ak je konec tam co spominal uplink ta morovind bol 6x dlhsi.... to by bolo o hovne..

to akoze cete povedat ze do tyx zvysnych krajin sa nepojde :cry: ? a ja som sa tesil na stary dobry vvardenfell
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

uz som to spravil. Nakoniec bol ten typek co ma poslal lovit vampirov vampir a ten co ho obvinil bol nevinny...som nasiel v jeho dome list od tej jeho milenky...teraz sa len flakam po gildach a questujem..co sa da :)
skenner napísal:to akoze cete povedat ze do tyx zvysnych krajin sa nepojde :cry: ? a ja som sa tesil na stary dobry vvardenfell
no co ja viem...ja mam otaznik v tom videu...som nenapisal na 100% ze koniec :). Ale pochybujem ze sa pojde do tych okolitych krajin...som tam cestoval s konom a napisalo ze sa mam vratit spat :)
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

jeziiis,uplink nevyzradzaj kua :D daj sem varovanie nejakym "spoilerom",alebo co, mi nicis prekvapenia :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sorry no... :oops:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

h a dalsi problem... si tak pekne spim naras sa zobudim a mi vypise ze sa ku mne daco prikradlo a ze ma to nakazilo ci co... vypisalo mi ze som dostal vampirism.... ale upir zatial nesom lebo slnko ma dako nezabije... cize mam len ten pociatocny stav upirstva....
a ako tu uz niekto pisal vraj sa to da vyliecit v hocakom chrame.. ale prisiel som do chramu pytal som sa nikto nic..... prisiel som do ineho , zas nikto nic.. prisiel som do dalsieho , tam som nasiel cloveka povolanim healer! ani ten nic tak nevim ako sa mam vyliecit..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no blbe. Skus sa dotknut oltaru v chrame. Ak to nepomoze, tak jedine quest for cure for vampirism :/. Ja by som to loadol. Pocuj...erm...nebol ten sen nahodou o tom ze Ty cucas krv? Bo viem ze mas dva sny [mozno tri] pred tym nez sa stanes vampirom, ale ze by ma niekto kusol v noci...o tom neviem. Proste vampirizmus chytis pocas boja s vampirom a to tak ze sa Ti napise "U HAVE CONTRACTED PORPHYRiC HEMOPHiLiA" tedy ja osobne davam quickload :)...aj ked sa to uz skoro nestava [tusim disease resistance na to pomaha a celkom kvalitne]...cize skor tam by som hladal povod tej choroby :)
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

ma to aj nejake vyhody ked sa stanete upirom ?
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

taze nevim ale jak som sa zobudil proste mi daco vypisalo..... daky drist nevim co sak to je jedno.... a hore mi vypisalo ze vampirism addeded ale to este nesom upir..... ale po najblizzsom spanku uz mam cervene osiska a na slniecku zomrem...

a co sa tyka toho quickloadu... som to loadol mi to vypisalo.... som to znova loadol, cakal som 3 dni isiel som spat znova mi to vypisalo..., som to znova loadol, isiel som spat uplne do ineho mesta , a zase.. a pouzivam striebornu sekeru....!
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

ta choroba ma inkubacnu dobu tri dni, cize to musis loadnut 4 dni dozadu :).

vyhody a nevyhody su na fore vypisane. Inac len tak v kocke. Vampir je rychlejsi, silnejsi, sarmantnejsi [ked si da seduction], nevyhoda je ze moze chodit len v noci a ked je nacucany tusim. A potrebuje cim dalej tym viacej krvi...neviem viacej povedat, nehral som dlho za vampira. Treba niekoho skusenejsieho, cize ine forum, alebo napiste ak ste vampirom :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dem0n
Professional
Professional

Oblivion nema rad nVIDIU :D
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mno tak som to presiel, na lvl 12, a zohnal som si cely set od dwarven aj s mecom... skoda ze nieje multiplayer, inac k tym krajinam ostatnym, to budu riesit datadisky si myslim celkom urcite...
Dem0n
Professional
Professional

Ja som si na graficku MSI GEFORCE NX6600VTD Diamond 128 dal chladic FATAL1TY FS-V7, taktol na 550/1000 a ide na medium (30fps) a na large (25fps) bez tienov ... este predvcerom mi to sekalo ako **** :)
Napísať odpoveď