Ak sa nevieš dostať do počítača, tak pri jeho spustení stláčaj F8 a choď do núdzového režimu. Potom už len zrušíš heslo v ovládacích paneloch a máš prístup k PC.
1.ako bolo vyššie uvedené, po zapnutí pc stláčaj klávesu F8
2.spusti win v Save mode
3.Štart / Spustiť / control userpasswords2
následne sa zobrazí okno ako je v prílohe a v ňom zrušíš zafajknutie v označenom políčku. reštartuješ pc a možeš sa prihlásiť za ktoréhokoľvek užívateľa. keď skončíš postup opakuješ, ale stým, že dáš do políčka fajku.
pozor:
celé to závisí na kvalitách admina.
ak je dobrý, dá sa zrušiť voľba spustenia systému klávesou F8
a potom si už ani neškrtneš.
alebo v Save mode nastaví tiež heslo a zobrazí sa ponuka užívateľov na prihlásenie s možnosťou prihlásenia len pre admina.
pri ponuke uzivatelov klikni dva krat Ctrl+Alt+Del a vytvoris si vlastne administratorske konto.
User ID : Administrator
Password : administrator a nezisti to,pokial nestlacis niekedy pri praci Log off,inak to vobec neukaze,ze tam je ine konto...
mne to fungovalo,tak to skus aj ty
marcello napísal:pri ponuke uzivatelov klikni dva krat Ctrl+Alt+Del a vytvoris si vlastne administratorske konto.
User ID : Administrator
Password : administrator a nezisti to,pokial nestlacis niekedy pri praci Log off,inak to vobec neukaze,ze tam je ine konto...
mne to fungovalo,tak to skus aj ty
Urcite to nezisti ? Lebo ked aj tak mam po pi*i.
A prosim ta to log off sa kde da stlacit ???
ledenaster napísal:Urcite to nezisti ? Lebo ked aj tak mam po pi*i.
A prosim ta to log off sa kde da stlacit ???
ja som sa tiez bal ze to zistia,ale ked ti nastartuje PC a ukaze zoznam uzivatelov,tak tam ten tvoj vytvoreny nebude,netusim preco,ale funguje to...
len ak nechces aby to zistil ten dotycny,tak davaj pozor na odhlasenia(Log off)
A ked chcem vytvorit nove konto s nazvom Administrator a vypise mi to, ze konto s takym nazvom uz existuje aj ked ho tam nevidim tak co ? Da sa tam nejako dostat ? Ked stlacam F8, tak to nereaguje