jojoj.....naj..pre mna su tiez hlavne inteligentne brunetky...., ale tiez ma dokazu moc moc moc rozpalit krasne rozcertene kucerave cervenovlasky......tomu hovorim pohlad.....
wolle napísal:jojoj.....naj..pre mna su tiez hlavne inteligentne brunetky...., ale tiez ma dokazu moc moc moc rozpalit krasne rozcertene kucerave cervenovlasky......tomu hovorim pohlad.....
nieco mi o tom hovor, aj dychat vtedy zabudnem(doslova)
nevidim v tom rozdiel ci blondina, bruneta alebo hnedovlaska. ide o to aby jej tie vlasy sedeli. Nemali by byt krátke (buee nie je moj styl). Najkrajsie su dlhe huste a vlnite vlasy. No a cervenovlasky mi moc nesedia (ak ma baba bordovy melir tak je to coooooool )
mne sa pacia take ako poznam teraz jednu krasavicu, ma krasne tmave blond vlasy prsia NDR (normalne do ruky) samozrejme niesu neake male, krasna postavicka !!! PODLA MNA JE TO SVATY GRAL MEDZI BABAMI
no ja som hlavne na blondýnky ale podla mna sa baba neda posudzovat podla farby vlasov ale podstatnejsie su aj vlasnosti a celkovy vyzor dojem a vystupovanie baby...
Majster Pekar napísal:no ja som hlavne na blondýnky ale podla mna sa baba neda posudzovat podla farby vlasov ale podstatnejsie su aj vlasnosti a celkovy vyzor dojem a vystupovanie baby...
to je vsetkym jasne ale tu by si mal napisat prave ten vyzor a styl obliekania, na to je tato tema zamerana tak skus troska blizsie. Podla toho potom zistime ze aky typ zeny je najziadanejsi. Ale dik za odpoved aj tak.
knight1 napísal:mna zena skor zaujme takou iskrou v ociach, ale ak by som mal dat na vyzor, tak potom sportovy typ baby, na farbe vlasov mi az tak nezalezi.
spomenul si sportovy typ... presne take sa pacia aj mne.. nemozem ani len vidiet take tie polena co ak by mali pobehnut na autobus tak radsej omeskaju a pojdu na dalsi o pol hodiny neskor. Inak pacia sa mi skor take mensie, chudsie, skor dlhe vlasy ako kratke a tmave vlasy...
no jasne make-up, na ten som skoro zabudol
to sa mi velmi nepaci, ked vyzera ako chodiaca reklama od avonu.
menej je viac, ako sa hovori, len tak trosku je v pohode