Naj hlasky
-
The Merlin
Expert
Alebo take som pocul, ze:
Vyzeras jak ohryzany šajbovec!
Profka zvykne vraviet, ked je nasrata:
"Aja vasho Alaha, ani pocitat neviete!"
"Hej, najlepsie je zprava do lava zotierat tabulu, lebo to je tak najlogickejsie, lebo keby si nahodou dakto chcel skontrolovat nejaky vysledok, tak aby nemal ani najmensiu sacnu, ne???"
"Ty pocuvaj ma sem, ty ani ten vzorec nevies? A uz ti dakto stupil na otlak?"
Alebo dejepisarka zapotila:
"A stalo sa to presne v roku päťsto, no normalne uplne prersne päťka a tri nuly!"
"A Ázia, ano, tak tam žili tí šikmooký maňáskové."
Vyzeras jak ohryzany šajbovec!
Profka zvykne vraviet, ked je nasrata:
"Aja vasho Alaha, ani pocitat neviete!"
"Hej, najlepsie je zprava do lava zotierat tabulu, lebo to je tak najlogickejsie, lebo keby si nahodou dakto chcel skontrolovat nejaky vysledok, tak aby nemal ani najmensiu sacnu, ne???"
"Ty pocuvaj ma sem, ty ani ten vzorec nevies? A uz ti dakto stupil na otlak?"
Alebo dejepisarka zapotila:
"A stalo sa to presne v roku päťsto, no normalne uplne prersne päťka a tri nuly!"
"A Ázia, ano, tak tam žili tí šikmooký maňáskové."
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Maiki
Medium Expert
aj ja mam
moj byvali profak mal hlasku "ako k tomuto" a to sa hodilo uplne vsade.... v priebehu dvoch hodin to stihol okolo 100 krat...skoro kazdu minutu...a najsuper hlaska "Chlapci, ja teraz k tomuto takto hriadel"
... no do dnes neviem, co chcel povedat...
a kamos vcera zarubal "vyzeras ako FATAL ERROR" ..no a potom aby ma ne.eblo od smiechu...
a v jednom filme....40 rokov panic "COCK SUCKER MOTHERFUCKER"
a kamos vcera zarubal "vyzeras ako FATAL ERROR" ..no a potom aby ma ne.eblo od smiechu...
-
p4ra
Redeemer
Poznamky v ziackej, kt. dostali bratovi spoluzaci:
Prvy: Bil som spoluziaka.
Druhy: Branil som sa.
alebo sa mi este lubi:
Prvy: Odchadzam, tak sa majte!
Druhy: Nechod! Co tu budes robit?
a do tretice na lyzovacke. Ucitelia hrali ping pong a nabehol tam spoluziak: "Mate este 5 minut!" a zabuchol dverami. V tej chvili ucitel: "Jaro! Pod sem!". On sa vratil a s ucitel: "Mam ti dat po hlave teraz alebo az o 5 minut?" A spoluziak na to: "Teraz nie a o 5 minut uz budem spat."
Prvy: Bil som spoluziaka.
Druhy: Branil som sa.
alebo sa mi este lubi:
Prvy: Odchadzam, tak sa majte!
Druhy: Nechod! Co tu budes robit?
a do tretice na lyzovacke. Ucitelia hrali ping pong a nabehol tam spoluziak: "Mate este 5 minut!" a zabuchol dverami. V tej chvili ucitel: "Jaro! Pod sem!". On sa vratil a s ucitel: "Mam ti dat po hlave teraz alebo az o 5 minut?" A spoluziak na to: "Teraz nie a o 5 minut uz budem spat."
Re: aj ja mam
pocuj a nechodil si ty nahodou na strojarinu v snv? a nebol to nahodou profesor butvin? lebo hlaska "ktomuto takto" mi vela hovorii....Maiki napísal:moj byvali profak mal hlasku "ako k tomuto" a to sa hodilo uplne vsade.... v priebehu dvoch hodin to stihol okolo 100 krat...skoro kazdu minutu...a najsuper hlaska "Chlapci, ja teraz k tomuto takto hriadel"... no do dnes neviem, co chcel povedat...
to poznam, tiez som mal podobne ale s ja som mal kamosovi pozicat kondom, na disce...dexxxy napísal:minule na dovolenke mi kamos zadrel ze:
ja: KAM IDES?
on: Do apartmanu...
ja: na co?
on :NACHVILU
uplne ma zrusil
on: pozicaj mi kondom!
ja: naco?
on: nachvilu!
ja: preco?
on: pre istotu!!
ale to co pisal p4ra: kam ides?
domov!
aaa...nechod co tu budes!!
tak to je u nas uplne bezne!! ale ked som to pocul 1x tak som sa inak smial!!
ale lubilo sa mi co vyhlasil Slota o pade nasho lietadla!(nevkusne, ale co uz so mnou)
"Podla mna dovodom preco padlo nase lietadlo s nasimi vojakmi, bol madarsky kopec!!" no proste koniec!!
-
Dead_Warrior
Professional