No a ked pozerám , a po čase sa zohreje cca. 15 minút. tak v ňom začne tak nechutno písakť, je to taky zvláštny tichý piskot, ale dosť to znervózňuje. Dá sa to nejako odstrániť, alebo to je normálne? Reklamačka bude trvať 30 dní a to by som zrovna nechcel...
uplink napísal:jj je to taky defaultny defekt teliek, kazda piska [CRT] bud tichsie, alebo hlasnejsie. Neviem co to sposobuje, ale ide to riaaadne na nervy.
uplink napísal:jj je to taky defaultny defekt teliek, kazda piska [CRT] bud tichsie, alebo hlasnejsie. Neviem co to sposobuje, ale ide to riaaadne na nervy.
Aj mne to robi telka ja si myslím že to bude z tej frekvencie 50 Hz ale asi sa mýlim..
podla mna to bude podobne ako u monitorov. cast vodica, ktory tvori cievku, prostrednictvom ktorej sa vytvara magneticke pole urychlujuce tok elektronov sa uvolnila a teraz velmi rychlo kmita, to vytvara ten pisklavy zvuk v monitoroch, tak predpokladam ze to bude to iste aj u televizorov.
Ja som asi pred rokom kúpil 100 Hz Panasonic, ktorý mi tiež pískal. Vydržal to robiť hádam aj pol roka vždy tak 5 až 10 minút chvíľu potom čo sa zapol. Ale potom prestal a odvtedy už nepíska.
no mne presne toto robi televizor SAMSUNG. Niekedy je zapnuty cely den a ani nepiskne a niekedy pol dna nic a potom zrazu zacne. To sa neda ani vydrzat pretoze to je priserny zvuk a je*e to strasne na hlavu. Vraj to robi cievka ale nechce sa mi do toho vrtat uz len kvoli reklamacie...
no s tym by si ani nic nespravil keby si to otvoril, pretoze ta cievka je na obrazovke a je zo strasne tenkho dratu...takze ak to mas este v zaruke tak sa do toho nevrtaj a racej to daj reklamovat!!!