Problem s L7

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Mrost
Light Expert
Light Expert

Problem s L7

Príspevok od používateľa Mrost »

zdravim,
mam problem s moto L7...vsetko islo ako malo ale dnes nejak zblbla..nikto sa mi nevie dovolat...teda skoro nikto...niektore mena mam ulozene aj na SIM aj telefone...tito ludia sa mi nedovolaju=im prestane vytacat a mne hodi ze ziadna sluzba ked volaju a chvilu trva kym nabehne siet a da sa mobil do normalu...ludia ktori su bud len na sim alebo len na telefone tak sa dovolaju ale ukaze mi len ich cislo(meno nie)...nove cisla sa dovolaju tiez uplne bez problemov.a ked chcem upravit nejaky kontakt tak zasa mi nejak hodi bielu obrazovku (nie modru :) ) a zasa chvilu trva kym sa mobil rozbehne...

inac ja volat mozem v pohode

please help
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

skusal si take ze vybrat SIM aj baterku a nanovo zapnut mob ? inac skus sa prehrabat menu ci tam naahodou nemas nieco ako blacklist a zrus ak najdes ....
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

nastav v telefone povodne nastavenia vyrobcu a skus to, pripadne este zmaz cely zoznam v telefone, pokial nemas v nastaveniach hovorov zapnute blokovanie ludi z tel.zoznamu
Mrost
Light Expert
Light Expert

no toto je megazadrhel co tam mam...
skusal som aj reset na povodne nastavenia,aj vybrat sim aj baterku...
najlepsie je ze v tomto mobile idu ine karty v poho..a zasa moja karta ide v inych mobiloch...ale spolu nejak nejdu..a len oddnes to takto robi a uz ho mam vyse mesiaca...
a este bonus...nemozem nic robit s kontaktami okrem mazania..ked dam napr.ze upravit tak sa to zasa resetne, ani pridat novy...nic...
a uz nefunguje ani to ze ked mam cloveka bud len na sim alebo len na telefone..nedovola sa nikto okrem ludi co nemam vobec v kontaktoch(teda kamos sa mi dovolal ako som pisal ale to je jediny)...

ja uz fakt neviem ze co
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Mrost napísal:no toto je megazadrhel co tam mam...
skusal som aj reset na povodne nastavenia,aj vybrat sim aj baterku...
najlepsie je ze v tomto mobile idu ine karty v poho..a zasa moja karta ide v inych mobiloch...ale spolu nejak nejdu..a len oddnes to takto robi a uz ho mam vyse mesiaca...
a este bonus...nemozem nic robit s kontaktami okrem mazania..ked dam napr.ze upravit tak sa to zasa resetne, ani pridat novy...nic...
a uz nefunguje ani to ze ked mam cloveka bud len na sim alebo len na telefone..nedovola sa nikto okrem ludi co nemam vobec v kontaktoch(teda kamos sa mi dovolal ako som pisal ale to je jediny)...

ja uz fakt neviem ze co
chod do predajne kde si kupil telefon a daj ho reklamovat nech ti prepalia FW or vymenia cely MT
Mrost
Light Expert
Light Expert

no myslim ze to nepude...mobil je z orange a ja som tmob...ale keby aj...no ale vec je ze mobil v poho ide so vsetkymi kartami okrem mojej...tak som si bol dnes kupit novu sim a ani ta nejde..ono to je asi nejak viazane na moje tel.cislo alebo co...ci sa tam nedala nejaka ocharana alebo co uz neviem...este idem skusit resetnut cely mobil a ak ani to nepomoze tak...
MarkAurel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MarkAurel »

mozno nepodporuje tie sim karty neviem kolko KB maju tie sim, uvazoval by som nad update FW
Napísať odpoveď