Ram 512 400Mhz CL2.5 Kingston
Grafika MSI 6600 Diamond 128
3D mark 05 takty 400/800 - 2300b
3D mark 05 takty 540/1120 - 3600b ehm(stabilne)
3D mark 03 bohuzial nepamatam (momentalne po reinstale winu he nemam a stahovat sa mi nechce
ROFL, vacsiu tinu som este nepocul. FRAPS vytazuje procak tak mozno na 1% ak vobec, alebo mas potom na shit windoze ale o tom pochybujem... HHkrija napísal:mystique Napísal:
Hrateľné minimum je 20 FPS
Ak by mi to sekalo tak znížim detaili alebo rozlíšenie.Takže to bolo nad 20 FPS.
Dokáza� to nemôžem, kvôli slabemu procesoru, neutiahne mi dve aplikácie súčasne fraps+hra
oblivion nad 20fps v jaskyniach..., vnutri osvetlenych budov, a vonku urcite nie ani na minime... to nehovorim o subojoch, mal som pocitac s tou istou kartou ale o poznanie lepsi proc a tou istou ram...krija napísal:mystique Napísal:
Hrateľné minimum je 20 FPS
Ak by mi to sekalo tak znížim detaili alebo rozlíšenie.Takže to bolo nad 20 FPS.
Dokázať to nemôžem, kvôli slabemu procesoru, neutiahne mi dve aplikácie súčasne fraps+hra
oblivion - toto som nehral, a ani som nespomínal, že hejmystique napísal:oblivion nad 20fps v jaskyniach..., vnutri osvetlenych budov, a vonku urcite nie ani na minime... to nehovorim o subojoch, mal som pocitac s tou istou kartou ale o poznanie lepsi proc a tou istou ram...
MOHPA 1027x768 medium ani zdaleka plynule, toboz nie battlefield 2, o age of empires 3 ani nevravim, NFS MW 1024x768 medium tak do 20fps, doom3 high 1024x768 swapuje a dava 20fps len obcas, HL 2 zvlada ako tak, CoD2 tiez celkom v poho a Far Cry na High v 1024x768 celkom urcite nie
ked nahravas cez fraps videa, stabilne ty to zobere nejakych 5-6fps
nie je 512 MB ako 512 MB.mystique napísal:to ze doom swapuje na takom rozliseni a nastaveni je tym ze nieje dostatok ram a ty mas 512 ako aj ja takze nemozes tvrdit ze ti to ide v pohode na high
Ano je rozdiel 512 PC 400 a 512 PC 333, ale v pripade ak prekrocis 512Mb bude ti to swapowat tak ci tak a je jedno aku budes mat rychlu pametkrija napísal:nie je 512 MB ako 512 MB.
windowsi mi berú po spustení do 90 MB.
to je voľných 422 MB len pre DOOM 3!!!
toľko RAM mi nezožerie ani NFS MW /384 MB/ a tá je náročnejšia na pamäť ako Doom3.
to boli len prirovnania graf. kariet ku 5700, ak si v núdzi na čom všetkom sa dá hrať a nie windowed.
z mojej tváre sa pre zmenu zračí sklamaniemystique napísal:Sorry ale argumentujes takymi hovadinami ze az.... ten screen tasku mozem spravit aj ja, ked ukoncim polku procesov,.... neviem naco hadzes minimalne poziadavky dooma ked sa bavime o plynulosti a swapovani pri danom rozliseni, trosku ot z tvojej strany, viac ti k tomu nemam co povedat pretoze si ma iba pobavil
ježiškrija napísal:3.v jednom príspevku uvádzaš, že si hral DOOM 3 na podobnej zostave
ako ja, len s o niečo výkonnejším procesorom.
tipnem si: bol to niektorý od firmy AMD a nemal si ho pretaktovaný.
tam vidím prípadný dôvod swapovania.
Doom 3 nie je nová hra!@ndrejko napísal:ježiš![]()
![]()
ked tvrdiš že si sa učil od profikov tak ako môžeš tvrdiť že disk svapuje ked maš slaby procesor lol. disk svapuje ked maš malu RAM mam 512mb ram a hry si nemôžem dovoliť dať na rozlišenie večšie ako 800x600(tie novšie). no ak je to s tym task manažerom pravda tak je to fakt huste. nechcelo by sa ťi mi dať par rad ako tak vyladiť sistem?