Zarabanie cez internet

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
ST1
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Dása, ja som o tom počul, ale takú sumu dostaneš že 10hal. za 1 odoslaný e-mail.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Kód: Vybrať všetko

http://www.zarabaj.unas.cz/
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

takze gpromote uz asi 2.x nezaplati,uz je to asi SCAM

ale mozem doporucit tenjo money mails,skvele maily,pay out od 20 dolarov...denne chodia asi 3x 0,05 a 5x 0,03 a asi 3x 0,01 maily ale s refferalmy si zarobite ovela viac...a pri reg. dostanete bonus 5 dolarov tak regujte TU
mrnous
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mrnous »

Ked ide o zarabanie na nete,rozhodol som sa vam ponuknut jeden link.Po zaregistrovani vyplnte SPRAVNE udaje ktore od vas pozaduju (aby vam mali kam poslat bubaky).
Zarabanie uplne na zaciatku 0.45$/hodina v levely 3 je to 0.75$/hodina + bonusy.
Kamos na intraku zarobil peknu ciastku (xx 000).
Zarucujem minimalne 5 dolarov denne.
Staci si len zapnut operu a dat si ju pod listu,stranky sa vam budu automaticky po 29 sekundach aktualizovat a toto si nechajte bezat kolko len chcete.Vyplacaju bud sekom alebo cez paypal,vzdy prva polovica mesiaca (1-15).Podla registracie.
Nie je to ziadna taka *ujovina ako ze klikanie na bannery pripadne citanie mailov,tuna zarabate za to ze mate pusteny PC :-)

tak a tu uz slubeny link

http://www.surfjunky.com/
//mastermind: link upraveny. si myslis ze ti tu budeme zarabat peniaze? forget it.

si myslis ze ta to nejak zabije?? Som tu jediny co ponukol takuto vyhodu,prvy prispevok ponukal 10korun za 2 tyzdne,tuna to zarobis za hodinu,tak hadam mozem mat aspon tych 5% z 0.45 naviac nie?? Si ty ale talent :lol:
PS: Activity Points: 2,este mi treba 98 ludi aby som mal len tych 5% takze tak nejak...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

mrnous napísal:si myslis ze ta to nejak zabije?? Som tu jediny co ponukol takuto vyhodu,prvy prispevok ponukal 10korun za 2 tyzdne,tuna to zarobis za hodinu,tak hadam mozem mat aspon tych 5% z 0.45 naviac nie?? Si ty ale talent :lol:
PS: Activity Points: 2,este mi treba 98 ludi aby som mal len tych 5% takze tak nejak...
nemienim sa o tom s tebou bavit. nie nie si prvy co to tu dal. ostatnych som pomazal lebo mali podobne mudre reci ako ty.
nikto si tu nebude na fore robit reklamu.
mrnous
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mrnous »

mastermind napísal:nemienim sa o tom s tebou bavit. nie nie si prvy co to tu dal. ostatnych som pomazal lebo mali podobne mudre reci ako ty.
nikto si tu nebude na fore robit reklamu.
Ani ja sa s Tebou nemienim o tom bavit,nic nie je zadarmo, a ja som ponukol 0.45$/hod minimalne. To je ako zadarmo.Prepocitaj si to pri mesacnom bezani PC, 0.45*24*30*31(USD)=10044 Sk.- A to si nezasluzim aspon 5%?? No ako myslis.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

nedal si to sem prvy. a robis si tu reklamu. preco by malo byt forum hojko.com nastrojom na ktorom si mozes urobit zadarmo reklamu. chces tu mat svoj link? dohodnime sa na sume 500 Sk ktora pojde na hosting a tvoj link tu nechame. ale uvedom si ze nikto ti nikde nenecha urobit si reklamu zadarmo
messal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa messal »

mrnous napísal:Ani ja sa s Tebou nemienim o tom bavit,nic nie je zadarmo, a ja som ponukol 0.45$/hod minimalne. To je ako zadarmo.Prepocitaj si to pri mesacnom bezani PC, 0.45*24*30*31(USD)=10044 Sk.- A to si nezasluzim aspon 5%?? No ako myslis.
No zamyslet by ses mel ty otravovat na forech (verim ze tohle neni jediny) a propagovat firmu, ktera uz mesice (nejspis nikdy) neplati =SCAM.

Nechapu k cemu vam to je, proc si napred poradne neproverite zda firma opravdu plati.

Staci pustit google napsat surfjunky a hned prvnich 5 odkazu hovori o SCAMU.

Tak prosim nez nekomu zacnete neco doporucovat a tvrdit jak nekdo vydelal XX, tak si promyslete zda vam to zato opravdu stoji!

Surfjunky je u nas po Directgalleries druha firma kterou sou zaspamovany snad vsechny vetsi fora apod weby. Takez opet opakuji NEPLATI a ani neplatili.

Kdyby kdokoliv nesouhlasil rad si jeho verzi poslechnu :lol: viz můj domov. :wink: http://forum.czemoney.com

pokud se admin nebude zlobit za odkaz (muze to brat jako vymeny odkaz - pokud vyuzije sekci hodnoceni webu u nas)
medo8
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa medo8 »

mrnous napísal:Ked ide o zarabanie na nete,rozhodol som sa vam ponuknut jeden link.Po zaregistrovani vyplnte SPRAVNE udaje ktore od vas pozaduju (aby vam mali kam poslat bubaky).
Zarabanie uplne na zaciatku 0.45$/hodina v levely 3 je to 0.75$/hodina + bonusy.
Kamos na intraku zarobil peknu ciastku (xx 000).
Zarucujem minimalne 5 dolarov denne.
Staci si len zapnut operu a dat si ju pod listu,stranky sa vam budu automaticky po 29 sekundach aktualizovat a toto si nechajte bezat kolko len chcete.Vyplacaju bud sekom alebo cez paypal,vzdy prva polovica mesiaca (1-15).Podla registracie.
Nie je to ziadna taka *ujovina ako ze klikanie na bannery pripadne citanie mailov,tuna zarabate za to ze mate pusteny PC :-)

tak a tu uz slubeny link

http://www.surfjunky.com/
//mastermind: link upraveny. si myslis ze ti tu budeme zarabat peniaze? forget it.

si myslis ze ta to nejak zabije?? Som tu jediny co ponukol takuto vyhodu,prvy prispevok ponukal 10korun za 2 tyzdne,tuna to zarobis za hodinu,tak hadam mozem mat aspon tych 5% z 0.45 naviac nie?? Si ty ale talent :lol:
Ked to kamosovi funguje ako si tie peniaze vybral?bo ja mam 30$ a neviem ako ich vybrat.
kochones
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kochones »

kuboris napísal:11,50 kč........ :cry: :cry: :cry: :cry: :censored: :aasmile19:
toto som zarobil za 1 a pol roka na emailing cz chce nieco niekto dodat :smt094
ja 2.18 Kc dnes som to pozeral a rovno som zrusil registraciu
messal
Novice
Novice

no emailing je odpad sam o sobe.

admin je dost arogantni a problemy spis neresi. taky maj podminku kdyz nesplasis lidi pod sebe tak ti kazdej mesic ztrhnou 20% apod. tohle je system jen pro ne, ostatni sou jen podojovani. a chudaci zadavatele (kvuli ref podmince si tam kazdej zaklada vic acc tudiz pak zadavatel plati za shlednuti - ale uz se nepocita stim ze nekteri uzivatele vlastne koukaj vickrat denne)

proste odpad!
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

moze mi niekto vysvetlit ze ako si mozem dat referalov ale podrobne napr. na tejto stranke http://www.Gpromote.com/index.php?ref=pista6104 prosim
Emkej
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emkej »

moze mi niekto vysvetlit ze ako to na tych strankach funguje pls
messal
Novice
Novice

jezis Gpromote je SCAM

neplati

tady si zadej vyhledat gpromote a vyskoci ti nekolik informaci o nich, ale hlavne musis cist nestaci precist jen dva radky :wink:

http://forum.czemoney.com/search.html
hledej bud gpromote nebo *gpromote*
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Zarábanie cez net je reálne. Len problém je v tom že takýchto spoločností ktoré ponúkajú túto možnosť je strašne veľa a nájsť takú ktorá Vám
naozaj vynesie peniaze je dosť ťažké. Ale také veci s týmy e-mailami
a podobne je to dosť nachuja. Cez e-mail toho veľa nepredáte len ak
to nerobíte formou "spamu" na státisíce e-mailov + samozrejme nákup
online aby mohol kúpiť každý i napr. z takej krajiny ako India nie len z
SK/CZ čo je šanca predaja asi 10%.
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa cristiano ronaldo »

nechapem,ako niekto nemoze verit zarabaniu na nete.Ved je to normalna vec.Akurat su firmy,ktore nevyplacaju,ale do takych moze ist len bud neskuseny,alebo priekopnik,ktory sa tam registruje medzi prvymi.Emailovky a klikacky su fakt malo zarabajuce.ale ak uz,tak uz aspon dobre.napr. http://www.donkeymails.com/pages/index. ... d=jocker26 toto doporucujem kazdemu, a hlavne zaciatocnikom.ale dost bolo reci.AK BY SA CHCEL NIEKTO NIECO SPYTAT(napr. ohladom toho,ako ma zacat,alebo napr.do ktorej firmy sa ma regnut atd.),TAK MI MOZTE NAPISAT SS,alebo SZ,alebo PM,kazdy to nazyva inac.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

aj ty chces referalov? :smt080 :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Inak v tomto prispevku si protirecis:
cristiano ronaldo napísal:nechapem,ako niekto nemoze verit zarabaniu na nete.Ved je to normalna vec.Akurat su firmy,ktore nevyplacaju,ale do takych moze ist len bud neskuseny,alebo priekopnik,ktory sa tam registruje medzi prvymi.Emailovky a klikacky su fakt malo zarabajuce.ale ak uz,tak uz aspon dobre.napr. http://www.donkeymails.com/pages/index.php?refid=jocker26 toto doporucujem kazdemu, a hlavne zaciatocnikom.ale dost bolo reci.AK BY SA CHCEL NIEKTO NIECO SPYTAT(napr. ohladom toho,ako ma zacat,alebo napr.do ktorej firmy sa ma regnut atd.),TAK MI MOZTE NAPISAT SS,alebo SZ,alebo PM,kazdy to nazyva inac.
Myslis, ze sme tu naozaj vsetci blby :?: :?:
cristiano ronaldo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa cristiano ronaldo »

akoze nechapem v com som si protirecil,ale vpoho.Ne,nechcem aby si mi to vysvetloval,aj tak to mam vpazi :)
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

Heh emailing.cz neplati mne znicoho nic zrusili ucet :D a potom inde som zarobil 100Sk za jeden tyzden aj menej inac je to otazka casu ;-)
Napísať odpoveď