PS: len sa pýtam, nechcem cheatovať
CS-cheaty - len zo zauimavosti
CS-cheaty - len zo zauimavosti
čo sa dá v CS cheatmi všetko dosiahnuť ? a ako sa prejavuju v sietovej hre ???
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS-cheaty - len zo zauimavosti
vidis cez steny, davas same HS, automaticky mieris, ale stretol som sa aj s vecami ako ze si strasne rychly, pri zaciatku ak si T sa objavis ako CT a ich vsetkych na startupe zmasakrujes, neviditelny.... je toho kopaLord_3D napísal:čo sa dá v CS cheatmi všetko dosiahnuť ? a ako sa prejavuju v sietovej hre ???
Da sa to lahko najst ale cheatovat je zbabele, radsej trenuj
Fakt nie je nic horsie ako hrat proti takymto chudakom.
Re: CS-cheaty - len zo zauimavosti
wall hack, aim bot, hs bot (mod)dair napísal:vidis cez steny, davas same HS, automaticky mieris, ale stretol som sa aj s vecami ako ze si strasne rychly, pri zaciatku ak si T sa objavis ako CT a ich vsetkych na startupe zmasakrujes, neviditelny.... je toho kopa
Da sa to lahko najst ale cheatovat je zbabele, radsej trenuj
Fakt nie je nic horsie ako hrat proti takymto chudakom.
su to shitovini btw na cs v podstate cheaty niesu
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Lord_3D: Defusal je naprogramovany, ako "Use", co znamena, nabinduj si to na nejaku klavesnicu. Defaultne by to malo byt pismeno "E".
Do mikrofonu nehovor na public serveroch, aj tak si ta drviva vacsina normalnych ludi da do ignore. Je to otravne.. Ale tiez sa to da nastavit v nastaveniach klavesnice.
Do mikrofonu nehovor na public serveroch, aj tak si ta drviva vacsina normalnych ludi da do ignore. Je to otravne.. Ale tiez sa to da nastavit v nastaveniach klavesnice.
-
mirak2
Hardcore addict
to rychlobehanie je speedhacking da sa nastavit
aimbot-vsetko Heashot
wallhack-vidis cez stenu
norecoil-pri fulloute ti nehadze mieritko ale stoji na mieste
niekto berie ako cheaty aj rozne skiny a modely(napriklad si model ktory mozes vidiet v tme a pod.) a dokonca aj nabidnovanu otocku o 180stupnov alebo nabindovany bunnyhop(no nekasleeeem)
aimbot-vsetko Heashot
wallhack-vidis cez stenu
norecoil-pri fulloute ti nehadze mieritko ale stoji na mieste
niekto berie ako cheaty aj rozne skiny a modely(napriklad si model ktory mozes vidiet v tme a pod.) a dokonca aj nabidnovanu otocku o 180stupnov alebo nabindovany bunnyhop(no nekasleeeem)
ale vsak co by sa nedal? vsak ak sa da nastavit klavesa na otocenie pohladu tak by sa malo dat nabindovat bunny hop(ak teda teraz myslis ten pohyb kde sa otocis o par stupnov a urobis krok do strany, potom sa otocis na druhu stranu zase uobis krok atd)nerve napísal:Vidim ze drviva vecsina zdaleka nevie co je CS len ste o tom poculya inak ak vies tak mi zisti ako sa da bindovat BunnyHop
:D:D:D OMFG sak to sa neda bindovat lol ale inak alll v pohode
aspon som sa posmial z toho co tu pisete
ja viem bunnyhop aj bez nabindovania
tu mas nieco o BunnyHope http://counter-strike.bonusweb.cz/novinka.php?new=bunny
-
mirak2
Hardcore addict
ja ked mam nabindovany na alte a nabehne dakto na mna tak mam reflex macken alt a zacnem skakat a ma neve trafit..ma to svoje vyhodyToy M@ch!n3 napísal:ja viem bunnyhop aj bez nabindovaniatu mas nieco o BunnyHope http://counter-strike.bonusweb.cz/novinka.php?new=bunny
a toten typek si mysli jaky on je genius a skill..ha ha ha
Kód: Vybrať všetko
bind "klavesa" "+bhop"
alias +bhop "alias _special @bhop;@bhop"
alias -bhop "alias _special"
alias @bhop "special;wait;+jump;wait;-jump"