... napísal:...deti, zainvestujte radsej to testov Mensy, je to len 100vka (pre studentov) a mate to oficialne na papieri (teda, ak sa vobec je cim chvalit )
mam 134 - som inteligentnejsi ako vecsina z vas co ste tu
artabanes napísal:mam 134 - som inteligentnejsi ako vecsina z vas co ste tu
mne vyslo 132 ale nie v tomto sms teste ale normalne u psychologicky (kompletny IQ test). Moja najsilnejsia stranka je priestorove videnie, najslabsia kratkodoba pamat...
Stopa napísal:heh, aj tak na mojho spoluziaka nemas, ten ma myslim nieco okolo 145 a je prijaty bez prihlasok na vsetky skoly o ktore ma zaujem, hlava jednoducho
prijatý bez prihlášok? hmm ja som prijatý len bez prímačok ale prihlášky som musel posielať. nemám naňho
audiotrack napísal: prijatý bez prihlášok? hmm ja som prijatý len bez prímačok ale prihlášky som musel posielať. nemám naňho
neboj, on ani prihlasky neposielal a uz ho brali vsade, potom uz len poslal prihlasku ako formalitu i ked je pravda ze to som sa pomylil, co uz, stava sa
stopa - vies, napis prosim ta, o aku skolu ide (strednu/vysoku) - pretoze ak je to stredna, tak to sa staci na zakladne par rokov vsetko ucit, a mas vystarane, ale vlastne na strednej je to to iste - cize ide o znamky, nie o inteligenciu. mat same jednotky na strednej, pripadne zakladnej skole, dokaze mat pri nasom skolskom systeme aj cvicena opica - a na ziadnu skolu neprijimaju podla vysledku iq testu
a este take prislovie: "Znamky nesvedcia o inteligencii" - mozno to poznas
artabanes napísal:stopa - vies, napis prosim ta, o aku skolu ide (strednu/vysoku) - pretoze ak je to stredna, tak to sa staci na zakladne par rokov vsetko ucit, a mas vystarane, ale vlastne na strednej je to to iste - cize ide o znamky, nie o inteligenciu. mat same jednotky na strednej, pripadne zakladnej skole, dokaze mat pri nasom skolskom systeme aj cvicena opica - a na ziadnu skolu neprijimaju podla vysledku iq testu
a este take prislovie: "Znamky nesvedcia o inteligencii" - mozno to poznas
ide o primacky na vysoku skolu a ja viem ze neprijimaju podla IQ ale vdaka jeho IQ sa mu podarilo bez vacsich tazkosti vitazit na MAT sutaziach i ked superil proti starsim studentom a vdaka tomu ho chcu mat na kazdej skole
Stopa - ukáž mi jednu VŠ, kde berú iba na základe výsledkov matematických súťaží - nehovor mi, že ho berú iba na základe toho, to môžeš vravieť tomu hrbatému na pošte - také veci ako výsledky maturity, vysvedčenia z SŠ, a prijímačky - ti nič nehovoria?
artabanes napísal:Stopa - ukáž mi jednu VŠ, kde berú iba na základe výsledkov matematických súťaží - nehovor mi, že ho berú iba na základe toho, to môžeš vravieť tomu hrbatému na pošte - také veci ako výsledky maturity, vysvedčenia z SŠ, a prijímačky - ti nič nehovoria?
tak to je jasne ze musi zmaturovat, skus si pozriet napr podmienky na prijatie na univerzitu komenskeho, tam prijimaju bez prijimaciek ak maturujes z profiloveho predmetu(napr pri INF je to MAT a INF) urovnou A ale iba ak pocet prihlasenych neprevysi pocet 150% planovaneho poctu, ak prevysi tak prijima vitazov mat/fyz/inf olympiady a vysledky matury a ani znamky zo SS ich netankuju, myslim ze diskusiu o mojom spoluziakovi by bolo nacase ukoncit
artabanes napísal:Stopa - ukáž mi jednu VŠ, kde berú iba na základe výsledkov matematických súťaží - nehovor mi, že ho berú iba na základe toho, to môžeš vravieť tomu hrbatému na pošte - také veci ako výsledky maturity, vysvedčenia z SŠ, a prijímačky - ti nič nehovoria?
na vacsine skol prirodovedneho zamerania beru na zaklade uspesneneho riesenie krajskeho kola matematickej/fyzikalnej olympiady..
takze nemusi zmaturovat, ani mat dobre znamky na SŠ, a ani robit prijimacky? iba na zaklade vysledkov zo sutazi (kde dokaze dobry vysledok spravit iba inteligent)?
artabanes napísal:takze nemusi zmaturovat, ani mat dobre znamky na SŠ, a ani robit prijimacky? iba na zaklade vysledkov zo sutazi (kde dokaze dobry vysledok spravit iba inteligent)?
potreboval si na prijatie na VS mat dobre znamky na SS prip dobre maturitne vysvedcenie? Kamos mal 4,4,4,3 a znamky povacsinou 4ky a zobrali ho bez problemov.
no, na vecsine vs sa za dobre maturitne a rocnikove vysvedcenia pridavaju body -ja osobne som maturitne nemal az take zle, ale rocnikove som mal ultra strasne zle - ale asi som dobre spravil prijimacky, kedze ma zobrali
artabanes napísal:no, na vecsine vs sa za dobre maturitne a rocnikove vysvedcenia pridavaju body -ja osobne som maturitne nemal az take zle, ale rocnikove som mal ultra strasne zle - ale asi som dobre spravil prijimacky, kedze ma zobrali
tak na niektore skoly za to davaju body, viem ze na STU to robia(hlasim sa tam) ale napriklad na UK alebo ŽU to neberu do uvahy(aspon podla mojich info)