najvacsia sranda je ked sme trochu zhuleni to je fakt coool
Hrávate Stolný Futbal ??
-
brrbrrbrr
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
tak ja to hravam tiez a hraval som aj sutazne bol som na majstrovstvach slovenska ale prestal som hrat cize teraz je to so mnou dost slabe
a inak hrali ste uz dakedy na dobrych stoloch Roberto Sport.... je to nieco uplne ine ako na tych stoloch v baroch - tie su uplne onicom oproti stolom na ktorych som hraval sutazne
a inak hrali ste uz dakedy na dobrych stoloch Roberto Sport.... je to nieco uplne ine ako na tych stoloch v baroch - tie su uplne onicom oproti stolom na ktorych som hraval sutazne
-
HardiKrishna
Light Star
-
brrbrrbrr
Amateur
ja to mam tiez zadara ale i ked to uz nehravam nejako casto stale ma to bavi lebo tam sa stale da robit nieco nove a stale nieco vymyslat a skusat a stale sa ucit nieco nove.....napriklad mam kamarata ktory si vzdy robi urcite kolekcie trikov (ma dve kolekcie do roka)Pezzo napísal:ja to mam zadara. tak som to drvil cele dni, az ma to prestalo bavit...
-
Goalkeeper
Spammer
-
Runes
Addict
hehe tak stolny futbalik narozdiel od normalneho ma brutal bavi
hravam ho iba v lete u babky ale tam to je prdel bo tam to mau ako miestny sport , dneska som sa vratil odtial a vcera sme s brachom prehrali ze 11:0 a bolo 10 lopticiek
a to niesme larpy no co uz treba trenovat a orok ich vybijem vlastne pozledny zapas skoncil 5:4 prenas bo jedna lopta nevypadla
som sa skoro postal od radosti
-
qwerty-xyz
Re: Hrávate Stolný Futbal ??
viem to hrat celkom slusne ale profesionálne sa tomu nevenujem,ale snazim sa skor rekreacne...Keart napísal:Drvite ?
-
RATZINGER666
Darca
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert