zacina sa mi to pacit takze ked mozte tak mi poradte ze co treba asby som zacal aj ja z takouto robotou napiste ake programi su dobre najprv na zaciatok a postupne lepsie ... nieco uz z obrazkami viem cize mi sem nemusite davat skicar .... thx .
R1k1nko napísal:zacina sa mi to pacit takze ked mozte tak mi poradte ze co treba asby som zacal aj ja z takouto robotou napiste ake programi su dobre najprv na zaciatok a postupne lepsie ... nieco uz z obrazkami viem cize mi sem nemusite davat skicar .... thx .
Ved ti vravim ani nic neries rovno pust photoshop a skusaj.Postupne sa naucis nejake veci a pochopis par veci...
erapo napísal:by som sa scel spytat ci by mi tu niekto nespravil pic. s napisom Anti Pink Ladies?
alebo
Inak ma nenapada ziaden predmet s touto tematikou, dole v lavo je to prazdne, tam by sa hodilo este nieco dat... Prve co som dal do googla vyhodilo hodinky, tak som tam supol hodiny... Je to v najvyssej kvalite vyplute rovno od Ulead Photo Impact 6.0 ak to pouzijes tak si to samo uprav, lebo jeden ma 45kB. Pripadne ak to chces zmenit, povedz co a ako, a dole do lava co tam mam dat
misokgb napísal:Jaj inak este som zabudol nejake moje obrazky:
Pre boha...
Akoze nic v zlom, ale take pozliepane obrazky som robieval v piatej triede na vytvarnej.Skus pouzivat photoshop a hlavne si urob nejake pozadie a potom tam vloz obrazok fareben zlad pozadie z obrazkom a potom hod text ktory sa k tomu HODI...
Napr ako ja
a ked uz niekomu tak sa ho spytaj co tam chce mat toto som robil pre kamosa kolipa
Moje rady...A nieje to kritika su to RADY...
i-cube napísal:tak to je tucne psycho
dawn: v poho..ale sigy.. to je take... ehm
Tymto som sa nechcel chvalit len radit.Aj ked sa moc chvalit nemam cim.Som len zaciatocnik v PS-ku robim podpisy tak mesiac , ale inak suhlasim s tebou musim sa velmi zlepsit ...