nema niekto skusenosti s tym ze mu mu chceckli comp prave koli softwaru?
(ruku na srdce kto ma comp 100% cisty)
Letel som 2X z a do USA a zatial som nemal problem a to som niesol sebou asi 150 CD a DVD prg+gamesy+moviez nehladiac na notas (kde je legal iba hardware bez problemov....
podla mňa nie. oni ti môžu prezreť batožinu či tam nemáš zbrane alebo drogy a ostatné ich nemá čo zaujímať. aj keby tam našli erotické pomôcky, no a čo? čo ich do toho?
ee pokial mas veci pre vlastnu potrebu tak mozo, ale pokial by si ich prevazal za ucelom predaja tak ti ich minimalne zoberu ak aj teba nezadrzia zalezi na tom ci na to pridu alebo nie. Samozrejme nie kazdy colnik je na takej urovni ze vie co je legalne a co nie. Ale pokial su to cd to asi kazdy rozozna lisovane od napalovaneho a pokial uvidi nejako vela rovnakych tak mu to asi bude podozrive nie???
ako zatial no problem, iba co ak....
v statoch iba musis vybrat notas a z neho aj baterku aby ho preficali cez RTG no u nas doma v BA na letisku kolko krat tam som tak do mna je*u ze mam zaplatit za notas clo, lebo mi prehladaju batozinu ci tam nemam za neho ucet....
QoQoti zeleni...
No nemusis im nadavat je to ich praca. Ale co sa tyka toho softu urcite by som hore dole nenosil svoju celu zbierku. Raz natrafis na nejakeho co sa v tom vyzna a potom budes mat o problemy postarane. A sa mi zda ze ked cestujes s nejakou vecou mozes si ju dat zapisat, spravia ti nejaky papier ze si to vyviezol a potom im ho ukazes a no problem. Neviem presne ako je to nie som colnik
ja mam 100 cisty ;] .. pouzivam legal ubuntu a legal soft... ten blby win co ma chyb ako nasa vlada ten je zahrabanay v postely aj s ostatnym softom.. mam tu len mp3 v pc a to je legalne ;] snad
ide o to do akej miery sa vdaka terajsej legislative o nas zaujimat mozu. A preco na nich vsetci nadavate??? Vas by nevitocilo keby ste spravili soft alebo hudbu a potom si to vsetci napalovali a by ste na tom nezarabali???
Pri tychto veciach zavisi od toho na ktorej strane ste. Mne sa tiez neluby ze nevedia co by za to pytali ale ale za to yu policia nemoze iba chrani ich zaujmi. Spravte soft aj vy a bude aj vase.
Nie si pre nich zaujimavy, ako jednotlivec. Sanca, ze by ta len tak zacali kontrolovat je minimalna. Keby o teba maju zaujem, tak ta sleduju mesiacmi a presne si ta odchytia. A aby sa to stalo, musel by si patrit bud k nejakej velke skupine, kt. si zaraba tymto sposobom, jednoducho by si musel byt "fakt dobry".
ShepDog napísal:ja mam 100 cisty ;] .. pouzivam legal ubuntu a legal soft... ten blby win co ma chyb ako nasa vlada ten je zahrabanay v postely aj s ostatnym softom.. mam tu len mp3 v pc a to je legalne ;] snad
a ten suxxx windows mas origos ked si taky mudrucky? ja som s nim problem nemal, nemrzne, nerobi blbosti proste nic.
johny141 napísal:a ked ma niake forum warez,moze sa ist aj do vezenia?alebo staci zrusit forum ak o to poziada BSA albo ako to je vlastne s Foram[ a BSA?viem
ale tam nic konkretne o forach nepisu tedo o wareze na fore
tvoj hostiteľ ti dáva podmienky na prevádzku, drž sa ich a nebudeš mať preblémy s bse,
a ak ti niekde hosting povoluje warez(to je jedno v čom) bude mať problémy aj on, jednoznačne prevádzka/šírenie warez je u nás trestným činom
zupanok - ale warez fora nesiria warez, ale iba text - ziadne odkazy - cize to nie je pravne postihnutelne - a este navyse tie odkazy, ktore su na fore vo forme textu, sa daju vyhladat cez google - cize potom by mali zatvorit aj google?