pravdaze mi to mame lepsie, vyrataj si ked mam 120kb/s klko stiahnem za tyzden
tvoj kolega pisal ze mozete stiahnut len 600MB, teraz sa dohodnite, co napisete
canopus napísal:pravdaze mi to mame lepsie, vyrataj si ked mam 120kb/s klko stiahnem za tyzden
tvoj kolega pisal ze mozete stiahnut len 600MB, teraz sa dohodnite, co napisete
ale ved od 8:00 do 23:00 môzeme stiahnut 600MB a od 23:00 do 8:00 si môzem stiahnut kolko len chcem a co chcem v tedy mi za tie p hodiny stiahne aj 12 GB a stahuje mi od 600 do 750 kb/s
uz chapes ?
pista022 napísal:ale ved od 8:00 do 23:00 môzeme stiahnut 600MB a od 23:00 do 8:00 si môzem stiahnut kolko len chcem a co chcem v tedy mi za tie p hodiny stiahne aj 12 GB a stahuje mi od 600 do 750 kb/s
uz chapes ?
este by som chcel vediet vasu agregaciu, hod sem screen predsa z merania na www.rychlost.cz
canopus napísal:este by som chcel vediet vasu agregaciu, hod sem screen predsa z merania na www.rychlost.cz
VÝSLEDEK POSLEDNÍHO TESTU
IP (host):87.244.194.__ (87.244.194.__)
datum a čas:12.04.2006 06:18
stahování:4552.512 kbps (569.064 kB/s)
upload:415.84 kbps (51.98 kB/s)
web odezva:min:24ms průměr:30.7ms max:35.8ms
MS FRANKY napísal:ja ti odpoviem.. Chem tú flatkúú. A ešte by si mohol dodat že koľko za ňu plaťíš?
ja nemam 1mbps flat a cenu ti len tak niekto nepovie, zavisi to totiz od providera - niekto ponukne vynikajucu druhy zase horobilnu cenu. Myslim ze na Slovensku je ale dobra volba Chello prip. T-Com
Ano, je pravda, ze momentalna maximalka je v niektorych lokalitach az 6mbits a cena je 357,- s DPH mesacne.
Datove obmedzenie v zmysle datovych programov DSL neexistuje, ale aplikujeme FUP, tzn. ak za 24 hodin medzi 8-23 hod klient presiahne 600MB, rychlost sa mu znizi na 150kbits. Medzi 23-8 hod sa data nepocitaju.
Pokial by ste mi napisali Vasu adresu, viem Vam povedat presne hodnoty priemernych a maximalnych rychlosti, pretoze to zavisi od pouzitej prenosovej technologie.
tak to stoji aka ta firma je.bleee, absolutne by som to nechcel. Vobec sa to neoplati. A agrgaciu vobec nespomenul, co je tiez dolezity faktor pri pripojeni do netu.A to slovo az 6 Mbit, a tiez v niektorych lokalitach sa mi paci najviac
canopus napísal:tak to stoji aka ta firma je.bleee, absolutne by som to nechcel. Vobec sa to neoplati. A agrgaciu vobec nespomenul, co je tiez dolezity faktor pri pripojeni do netu.A to slovo az 6 Mbit, a tiez v niektorych lokalitach sa mi paci najviac
canopus napísal:tak to stoji aka ta firma je.bleee, absolutne by som to nechcel. Vobec sa to neoplati. A agrgaciu vobec nespomenul, co je tiez dolezity faktor pri pripojeni do netu.A to slovo az 6 Mbit, a tiez v niektorych lokalitach sa mi paci najviac
on tym slovom v niektorych lokalitach myslel vo vacsine lokalitach