Softwarova policia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

artabanes napísal:zupanok - ale warez fora nesiria warez, ale iba text - ziadne odkazy - cize to nie je pravne postihnutelne - a este navyse tie odkazy, ktore su na fore vo forme textu, sa daju vyhladat cez google - cize potom by mali zatvorit aj google?
vyjadril som sa dosť jasne, "prevádzka a šírenie"
nechaj to na BSE ako budú klasifikovať tvoj odkaz na fóre na warez,
ja predpokladám, že ako šírenie warezu, a preto aj väčšina prevádzkovateľov fór zakazuje warez, a je len na ňom, čo bude za warez považovať
zupanok
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa zupanok »

artabanes napísal:zupanok - ale warez fora nesiria warez, ale iba text - ziadne odkazy - cize to nie je pravne postihnutelne - a este navyse tie odkazy, ktore su na fore vo forme textu, sa daju vyhladat cez google - cize potom by mali zatvorit aj google?
vyjadril som sa dosť jasne, "prevádzka a šírenie"
nechaj to na BSE ako budú klasifikovať tvoj odkaz na fóre na warez,
ja predpokladám, že ako šírenie warezu, a preto aj väčšina prevádzkovateľov fór zakazuje warez, a je len na ňom, čo bude za warez považovať

pokiaľ tam nenecháš odkaz ale len dakési doporučenie, to je tiež na uváženie, ale najlepšie urobíš keď sa to priamo opýtaš na BSE.sk
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

zupanok - neviem co znamena BSE?? ja poznam BSA, ale BSE, je nejaka choroba - a jedna vec - o jednom ceskom fore bol clanok v nejakom pocitacovom casopise - myslis ze keby to niekomu vadilo, tak by to nechali tak? a tiez si myslim, ze ak by to inteligentny prevadzkovatelia warez for nemali pravne osetrene (myslim to tak, ze oni ten warez nesiria, ani uzivatelia) (a nemyslim tym nejake deti, ale seriozne fora, ako napriklad lamky), tak by nieco take robili?? - a nauc sa upravovat svoje prispevky
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

do akej miery sa mam obavat ak mam v studiu (tattoo and piercing) comp s nie velmi legalnym softwarom??
:D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

p4ra napísal:Az na to, ze to nebolo moc realne..
nj, ale realita sa zrejme velmi nelisi. Tiez len nabehnu pocas vsedneho dna a majitel ma zivot v pr*eli.
cert
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cert »

Zastrasujuce divadlo presne v style BSA teda hlavne Microsoftu.
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

For Zupanok:

Zupanok,ja hovorim o tom ked je vsetko v code uplne vsetko myslim warez ani jeden odkaz teda zivla linka neni na warez tak potom je to len cisty text a este nieco keby to bolo tak tak by uz daaaaavno zanikly Lamky,Warforum,Powersite atd...lebo vsetko maju v code teda nic neporosuju je to len cisty text...Nie?
johny141
Star
Star

aspon podla mna sak by uz davno zanikly Lamky a pod...
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Hmmm bolo by jedno riesenie pridruzit(pracovat) pre BSA a tym padom by vas nepodozrievali kedze ste v jednom teame a bojujete proti softwerovej kriminalite :P Alebo po kupe noveho pc si pozicat od dakoho origos cd zavolat(objednat) si kontrolu BSA ze mas cekli ze ste cisty a mate po problemoch :P
johny141
Star
Star

Dead_Warrior napísal:Hmmm bolo by jedno riesenie pridruzit(pracovat) pre BSA a tym padom by vas nepodozrievali kedze ste v jednom teame a bojujete proti softwerovej kriminalite :P Alebo po kupe noveho pc si pozicat od dakoho origos cd zavolat(objednat) si kontrolu BSA ze mas cekli ze ste cisty a mate po problemoch :P
Vlastna skusenost? :D :D :D :D
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

johny141 napísal:Vlastna skusenost? :D :D :D :D
Nee neskusal som este :P ale ak by ste to niekto skusali tak dajte vediet ako ste dopadli :) btw. navstivila tu uz niekoho z vas BSA alebo niekoho koho poznate :?:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Dead_Warrior napísal:Hmmm bolo by jedno riesenie pridruzit(pracovat) pre BSA a tym padom by vas nepodozrievali kedze ste v jednom teame a bojujete proti softwerovej kriminalite :P Alebo po kupe noveho pc si pozicat od dakoho origos cd zavolat(objednat) si kontrolu BSA ze mas cekli ze ste cisty a mate po problemoch :P
hmm zase hrdina typu vyhadzujem cd-čká z okna. Chlape aj ked ten zásah nebol real lebo by sa z archívu nedostal stejne by si bol posratý.. Keby k tebe nabehli nestihol by si povedať ani csss by si im všetko pekne povedal a žiadne spolčovanie by nebolo.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

MS FRANKY napísal:hmm zase hrdina typu vyhadzujem cd-čká z okna. Chlape aj ked ten zásah nebol real lebo by sa z archívu nedostal stejne by si bol posratý.. Keby k tebe nabehli nestihol by si povedať ani csss by si im všetko pekne povedal a žiadne spolčovanie by nebolo.
Ako vidim tak si zase nepochopil moj prispevok :? ale co uz :wink: To mas pravdu ze by som nestihol povedat ani csss.A cd nevyhadzuejm z okna :wink: nato predsa existuje skartovacka cd alebo kos:) Ja som tym myslel tym spolcovanim ako si ty napisal ak si si nevsimol tak v zatvorke bolo pracovat tj.pracovat pre nich a tym padom by sanca ze navstivia prave svojho zamestnanca by bola mala :D
johny141
Star
Star

a este na moj odpovedzte respektivne na moj prisevok
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Dead_Warrior napísal:Ako vidim tak si zase nepochopil moj prispevok :? ale co uz :wink: To mas pravdu ze by som nestihol povedat ani csss.A cd nevyhadzuejm z okna :wink: nato predsa existuje skartovacka cd alebo kos:) Ja som tym myslel tym spolcovanim ako si ty napisal ak si si nevsimol tak v zatvorke bolo pracovat tj.pracovat pre nich a tym padom by sanca ze navstivia prave svojho zamestnanca by bola mala :D
lol zase si povedal hlúposť soft. polícia chodí iba po firmách a po burneroch. A keby si snimi bol spolčený tak by asi skoro prišli na to že aj ty si burner.. Oki ale kašlime nato. K tomuto by som rád ešte zopár slov: Existujú hranice a je rozdiel ked občasne dakomu dačo stiahneš a napáliš zopár dvd čo ja viem za 30-sk a rozdiel je ked z toho robíš biznis vo veľkom.. Čiže ked denne napaluješ viac než 30 dvd-čiek mal by si stím radšej prestať skôr než je neskoro.Toť je moja miera a pls nereaguj späť nechem z toho robiť zbytoční flame war
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

hojko napísal:BSA: Slovenská polícia odhalila napaľovača s krycím menom Forrest Gump - http://zive.sk/h/Publicistika/AR.asp?ARI=116952
Kokos cca rok a pol dozadu som od neho niečo bral.
johny141
Star
Star

Ok takze BSA nema nic spolocne s Forami,vlastne tak co sa zaobera warezom na fore?ked je vsetko v code?a neni ziadny odkaz?cize nic nemozu ze?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

johny141 napísal:Ok takze BSA nema nic spolocne s Forami,vlastne tak co sa zaobera warezom na fore?ked je vsetko v code?a neni ziadny odkaz?cize nic nemozu ze?
warez na fore sa velmi tazko dokazuje, su s tym len komplikacie. Takto dostanu tip, sleduju jeho "obchodne" zasielky a po zozbierani dostatocneho poctu dokazov idu na isto. Na fore su skutocne velmi male ryby..
johny141
Star
Star

t0m4s3 napísal:warez na fore sa velmi tazko dokazuje, su s tym len komplikacie. Takto dostanu tip, sleduju jeho "obchodne" zasielky a po zozbierani dostatocneho poctu dokazov idu na isto. Na fore su skutocne velmi male ryby..
ale na fore ako mozu byt "obchodne"zasielky sak to je len text samozrejme ak tam neni zivy link alebo podobne sak ked je to v code tak nic nemozu...nie?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

johny141 napísal:ale na fore ako mozu byt "obchodne"zasielky sak to je len text samozrejme ak tam neni zivy link alebo podobne sak ked je to v code tak nic nemozu...nie?
Nejde o zive linky a pod. veci. Ide o to, ze oni sa vylucne zameriavaju na ludi, kt. tahaju vsetko mozne aj nemozne a palia to na stovky a to potom predavaju. Ty, ak si stiahnes 10 hier mesacne a nechas si ich pre seba, nebudes dalej distribuovat, tak pre nich nie si zaujimavy. Oni idu po velkych. I ked je pravda, ze aj ti mensi su niekedy kluc k tym velkym.
Napísať odpoveď