White Power Music

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
impending_disaster
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa impending_disaster »

Aryan Angel napísal:to akoze koho teraz myslis?
Posledny prispevok Rotten77.
elko520
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa elko520 »

p4ra napísal:Whiter Power Music je vsetko, len nie muzika. Tak sa to da strucne vysvetlit.
A co je podla teba muzika? To mame vsetci pocuvat pop-music? WP je tiez prejav, a co sa tyka hudby maju prvky metallu.....takze ani metall nieje muzika?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

elko520 napísal:A co je podla teba muzika? To mame vsetci pocuvat pop-music? WP je tiez prejav, a co sa tyka hudby maju prvky metallu.....takze ani metall nieje muzika?
Ja metal moc nemusim, az na vynimky, ale WPM je hambou metalu.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Dalsi co hodnoti a ani nepocul. Este ze tvoj nazor je nepodstatny a kazdy kto pocul vie svoje. Proste kecas.. :P :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Dalsi co hodnoti a ani nepocul. Este ze tvoj nazor je nepodstatny a kazdy kto pocul vie svoje. Proste kecas.. :P :lol:
Ale pocul a stacilo mi. Tie vymlete chore texty typu: "Zabi ho, zabi ho, zabi ho! Ver sam sebe!". To mi stacilo vypocut si raz a nikdy viac - chora muzika, chorych mozgov.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

hudba a texty su rozdiel.. ale aj tak netvrdim ze wp hudba je vzdy kvalitna (pri podmienkach pri ktorych je tvorena to ani nie je mozne) ale najdu su aj kvalitne veci :P
Dual Mind
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dual Mind »

mal som tu "cest" pocut.
stupidne, ubohe ... samotny nazov temy tomu nasvedcuje
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nymphested »

a co si vlastne pocul, povec.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

p4ra napísal:Ale pocul a stacilo mi. Tie vymlete chore texty typu: "Zabi ho, zabi ho, zabi ho! Ver sam sebe!". To mi stacilo vypocut si raz a nikdy viac - chora muzika, chorych mozgov.
A co je zdrave "Mam svoj plan na ktorom zakladam" Alebo zivot reperov na ulici ktory placu aky maju tazky zivot a pridu domov a hovoria "Mami kedy pojdeme do McDonaldu"
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

Front18-piatok vecer :) Z neurcitych pricin mi to beha uz 3 dni dookola vo winampe :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Front18 sme mohli pocut aj v relacii Crepiny o nejakych carbanicach po stenach :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:A co je zdrave "Mam svoj plan na ktorom zakladam" Alebo zivot reperov na ulici ktory placu aky maju tazky zivot a pridu domov a hovoria "Mami kedy pojdeme do McDonaldu"
Tak urcite je rozumnejsie a zdravsie pocut nejaky text o tom, ako sa niekto prebijal zivotom a pod., aj ked pride domovo a povie, ze chce ist do McDonalds, ako to ty vravis, ako vykrikovat, ako nepricetny: "Kolko sme vas upalili? Milion, ci sest? Kde je vlastne pravda? My sa nedame zviest! Zid vladne svetu!" atd. .. Ano, pocul som niektore veci a je mi z toho na vracanie.

Aryan Angel: Ja nemam rad metalovu muziku, ale ak si odmyslim blbe a nepricetne texty a vymletakov, kt. su za mikrofonmi, tak si viem predstavit samotnu muziku (metal), ako muziku, ku kt. by sa dal hodit nejaky text, kt. by sa pacil "regulernym metalakom".
davoos
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa davoos »

WP music???videl som film Kult hakoveho kriza a mam dost.to si radsej pustim daky chillout or techno. :smt023
Obrázok
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:Tak urcite je rozumnejsie a zdravsie pocut nejaky text o tom, ako sa niekto prebijal zivotom a pod., aj ked pride domovo a povie, ze chce ist do McDonalds, ako to ty vravis, ako vykrikovat, ako nepricetny: "Kolko sme vas upalili? Milion, ci sest? Kde je vlastne pravda? My sa nedame zviest! Zid vladne svetu!" atd. .. Ano, pocul som niektore veci a je mi z toho na vracanie..
Aj to je zdrave ze vsetci repery hulia? Vsak oni nic ine nevedia a este to aj propaguju v tych sprostych klipoch na MTV. A tie debilne filmi Kto huli ten umi, Scery Movie, Bulshit atd. SKinheadi maju svoju ideologiu za ktorou idu a bojuju za nu, ale co repery tym je vsetko jedno hlavne ze su nahuleny a na*ebany. Mne sa chce zase z tohot zvacat.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Aj to je zdrave ze vsetci repery hulia? Vsak oni nic ine nevedia a este to aj propaguju v tych sprostych klipoch na MTV. A tie debilne filmi Kto huli ten umi, Scery Movie, Bulshit atd. SKinheadi maju svoju ideologiu za ktorou idu a bojuju za nu, ale co repery tym je vsetko jedno hlavne ze su nahuleny a na*ebany. Mne sa chce zase z tohot zvacat.
Na toto sa mi dokonale hodi cast jednej pesnicky od Horkyze Slyze: "Sme banda tupych hlav..". Presne toto su skinheads. A to, ze raper si da jointa nezabije ani teba, ani mna, lebo je kludny a nikomu neublizi. Ale co spravi skinhead? Da si 3-4 piva + 3-4 borovicky (ak ma na to vobec peniaze) a pojde zmlatit hocikoho, len aby si mohol buchnut a zajtra rano sa buchat do pliec pred bandou dalsich holohlavych hlupakov (neurazam tych nikoho, kto je vyholeny, lebo sa mu paci byt bez vlasov), ako niekomu nalozil. Chalan, ty zjavne potrebujes dospiet este zopar rokov, potom ta taketo sprostosti, ako si pisal aj v inej teme velmi rychlo prejdu. A rapper nehovori ani v jednom klipe: "Daj si ganju!", narozdiel od Skinheads, kt. vykrikuju hlasky, ako som pisal vyssie.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

problem je v tom "hocikoho"

inak na utvorenie nazoru su najlepsie kapely ako Biely Odpor :smt020 :smt035 :smt048

:)
kali520
Darca
Darca

p4ra napísal:Na toto sa mi dokonale hodi cast jednej pesnicky od Horkyze Slyze: "Sme banda tupych hlav..". Presne toto su skinheads. A to, ze raper si da jointa nezabije ani teba, ani mna, lebo je kludny a nikomu neublizi. Ale co spravi skinhead? Da si 3-4 piva + 3-4 borovicky (ak ma na to vobec peniaze) a pojde zmlatit hocikoho, len aby si mohol buchnut a zajtra rano sa buchat do pliec pred bandou dalsich holohlavych hlupakov (neurazam tych nikoho, kto je vyholeny, lebo sa mu paci byt bez vlasov), ako niekomu nalozil. Chalan, ty zjavne potrebujes dospiet este zopar rokov, potom ta taketo sprostosti, ako si pisal aj v inej teme velmi rychlo prejdu. A rapper nehovori ani v jednom klipe: "Daj si ganju!", narozdiel od Skinheads, kt. vykrikuju hlasky, ako som pisal vyssie.
Takze skinhaedi su asi 70 percent hlupaci ty ostatny su su "normalny" v tom zmysle ze mlatia ciganov ktory robia bordel, aj policajti niektory take veci neriesia lebo ked dostane cigan ktory kradne tak su len radi. A reper ze nikoho nezabija sice nezabija ale ja co moznam vsetkych reperov a su nahuleny tak sa furt chcu byt a vyrivaju proste su to uplny provokatery. A co si tym chcel povedat ze si da jointa to akoze je v poriadku. Hulenie podporuje agresivytu. A mimochod stavim sa ze si uz hulil a pacilo sa ti to a urcite by si podporil zakon o zlegalizovanie mrihuany
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Takze skinhaedi su asi 70 percent hlupaci ty ostatny su su "normalny" v tom zmysle ze mlatia ciganov ktory robia bordel, aj policajti niektory take veci neriesia lebo ked dostane cigan ktory kradne tak su len radi. A reper ze nikoho nezabija sice nezabija ale ja co moznam vsetkych reperov a su nahuleny tak sa furt chcu byt a vyrivaju proste su to uplny provokatery. A co si tym chcel povedat ze si da jointa to akoze je v poriadku. Hulenie podporuje agresivytu. A mimochod stavim sa ze si uz hulil a pacilo sa ti to a urcite by si podporil zakon o zlegalizovanie mrihuany
1. nauc sa prosim ta slovensku gramatiku, ked sympatizujes s fasistami, SP a pod. skupinkam, ked uz si take Slovacisko..
2. rapperi urcite nie su ani z 1% taki agresivni, ako skinheads
3. kde si nabral to, ze mariahuana podporuje agresivitu. Asi si to mylis s alkoholom, kt. skinheads maju tak strasne radi a ten ich povzbudzuje
4. ja by som zlegalizoval vsetky drogy, keby to bolo na mne, ked niekto chce, nech sa zabije, ked je taky idiot
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

ja som este nepocul ziadnu WP hudbu a ani nechcem, podla toho co som tu cital by ma to asi ani nezaujalo, nech by bola akakolvek hudba tak ten text by ma stale odradzoval od pocuvania, radsej zostanem pri klasickom metale
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

p4ra napísal:4. ja by som zlegalizoval vsetky drogy, keby to bolo na mne, ked niekto chce, nech sa zabije, ked je taky idiot
len ti asi nedochadza ze pred tym ako drogovanim zabije sam seba moze v svojom stave alebo v potrebe po droge zabit nevinnych ludi :roll:

Stopa: mozno nie mozno ano, nemozes takto vediet.. :wink:
Napísať odpoveď