aha...viem mozno ze je to uz trapne ale aj takp4ra napísal:Nejde o zive linky a pod. veci. Ide o to, ze oni sa vylucne zameriavaju na ludi, kt. tahaju vsetko mozne aj nemozne a palia to na stovky a to potom predavaju. Ty, ak si stiahnes 10 hier mesacne a nechas si ich pre seba, nebudes dalej distribuovat, tak pre nich nie si zaujimavy. Oni idu po velkych. I ked je pravda, ze aj ti mensi su niekedy kluc k tym velkym.
Softwarova policia
O tom co si na internete prezeras/stahujes ma tvoj poskytovatel netu dokonaly prehlad. A policia si moze od poskytovatela netu vyziadat zaznamy. A samozrejme netreba zabudat na odpocuvanie telefonov a priznania tych ktorym si nieco poslal.johny141 napísal:aha...viem mozno ze je to uz trapne ale aj tak...ako vedia co stiahnem ja?a ze komu to dam a napalim?ja nenapalujem teda hej ale velmi malo hlavne pre seba a ked nieco treba....
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ono to nefunguje tak ze sleduju internet kto co taha a potom zistuju ci to dalej predava. Oni sa zameriavaju na inzeraty a distribuciu, nie na to ci a odkial to stiahne. Byt tebou tak som uplne kludny.johny141 napísal:aha...viem mozno ze je to uz trapne ale aj tak...ako vedia co stiahnem ja?a ze komu to dam a napalim?ja nenapalujem teda hej ale velmi malo hlavne pre seba a ked nieco treba....
-
dair
Guru wannabe
To zartujes? kde ho stopli a kto?neppo napísal:foter isiel do svajciarska a mal notebook... stastie ze formatoval disk a nemal tam nicbo ho zastavili a povedali ze nech nakopne notebook ze si chcu prezriet software a ze ma prelozit vsetky cd-cka
![]()
![]()
Uz len preto som zalozil tuto temu aby som sa "ukludnil" ze taketo nieco sa nemoze stat, v com ma utvrdili tu ludia ze to bude ok, lebo fakt dost cestujem a toto by bolo nepekne prekvapko...
To ked niekde pojdem tak mam formatnut vsetko a potom to po jednom nahadzovat???
-
jjj
Guru wannabe
Ludia tak toto je vazne sranda
http://www.dsl.sk/article.php?article=1792&title=
Keby take daco zaviedli u nas sefovia by sa k zammestanancom spravali urcite uplne inak

http://www.dsl.sk/article.php?article=1792&title=
Keby take daco zaviedli u nas sefovia by sa k zammestanancom spravali urcite uplne inak
Neviem si predstavit, ze ako by dokazovali prevadzkovatelovi fora, ze siri warez.. Staci, ze napise do pravidiel, s ktorymi suhlasis pri registracii, ze ke to zakazane a ze za obsah prispevku zodpoveda prispievatel a potom ti tak maximalne mozu to prikazat zmazat.. A co sa tyka prispievatela, forum nie je doverihodny zdroj a nestaci na to, aby niekoho usvedcili..
-
jjj
Guru wannabe
ukazkovy naukovy filmLinkman napísal:možno tu je menšie varovanie
neodporucam doma mat v stojanoch privela warezu. Bezpecna jedina metoda je mat warez na sifrovanom disku ktory ked zabudnes heslo sa donho nedostane ai panboh a ani TY sam a ani vyrobca toho softu. Su take disky ze ked zabudnes heslo mozes ho zahodit. Napr v notebukoch ide dokosa cela doska